breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στη Σλοβακία, μια δασκάλα πέθανε δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.Την σκότωσε το εμβόλιο κραυγάζει ο πατέρας!!!!

Στη Σλοβακία, μια δασκάλα πέθανε δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Σύμφωνα με τη Σλοβακική τηλεόραση, η προταρχική αιτία θανάτου για την 38χρονη δασκάλα ήταν εγκεφαλικό οίδημα, θρομβοφιλία και πνευμονική εμβολή. Ο πατέρας της επιμένει ότι αυτές όλες είναι παρενέργειες του εμβολίου.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, η δασκάλα είπε στην τηλεόραση ότι ένιωσε σοβαρούς πονοκεφάλους, πυρετό και πόνο στις αρθρώσεις. Λίγες μέρες αργότερα, η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου πέθανε.

Συνολικά, το Κρατικό Ινστιτούτο Ελέγχου Φαρμάκων της χώρας έλαβε περίπου 800 αναφορές για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολιασμών.

Μέχρι σήμερα, η Αυστρία, η Δανία, η Νορβηγία, η Ισλανδία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Ταϊλάνδη, η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Κύπρος, η Λετονία και η Ιταλία έχουν ανακοινώσει την αναστολή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca ή μιας από τις προβληματικές παρτίδες της.

Στη Σλοβακία, ο εμβολιασμός συνεχίζεται – περισσότερα από 388 χιλιάδες άτομα έχουν ήδη εμβολιαστεί. Ταυτόχρονα, ο αριθμός των νέων ασθενών με κορωνοϊό και οι θάνατοι στη χώρα είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο όσον αναλογικά με το 1 εκατομμύριο κατοίκους. rt 13/3/21

Η 39χρονη δασκάλα πέθανε σύμφωνα με τον πατέρα της που έζησε όλο το δράμα από τον εμβολιασμό κι αυτό ενώ εντείνονται οι πιέσεις σ΄εκπαιδευτικούς σε Ισραήλ, Κύπρο και προσεχώς μάλλον κι Ελλάδα να εμβολιαστούν ή να υποβάλλονται σε συνεχή τεστ μέχρι να λυγίσουν και να σουταριστούν!!!!

dimpenews.com

Back to top button