Ελλάδα

Νέα καταγγελία σοκ ηθοποιού για γνωστό σκηνοθέτη:«Τρισάθλιε, είσαι και πατέρας! Πλήρωνε τις eκτρώσεις στα 15χρονα κοριτσάκια!!!»

 Εξαιρετικά σημαντική είναι η συμβολή του Σωματείου των Ηθοποιών στην πολυπλόκαμη εισαγγελική έρευνα των υποθέσεων παιδεραστίας, βιασμών, σωματικής και ψυχολογικής βίας στον χώρο του θεάτρου την περίοδο αυτή.

Μέσα στον ορυμαγδό των καταγγελιών και τον μηνύσεων, αλιεύσαμε μια καταγγελία που, όπως μαθαίνουμε, θα απασχολήσει σύντομα τις δικαστικές αρχές και αφορά πάλι έναν γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος είχε «αδυναμία» στα 15χρονα κοριτσάκια τα οποία, αφού οδηγούσε, άγνωστο με ποιους τρόπους στο κρεβάτι του, όταν προέκυπταν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδά των εκτρώσεων! Μια περίπτωση τρομακτική καθώς θα πρέπει να διερευνηθεί και ο ρόλος των γονιών και των γιατρών, μιας και μιλάμε για ανήλικα κοριτσάκια τα οποία υποβάλλονταν στη διαδικασία της έκτρωσης…

«Άπλωνες τα ξερά σου σε ανήλικα κορίτσια… Είσαι και πατέρας!”

Η ηθοποιός Ανδρονίκη Αβδελιώτη, πριν από λίγο καιρό, μέσα από το προφίλ της στο facebook, είχε κάνει μια καταγγελία για γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη που 14 χρόνια πριν, της είχε πει ότι για να δουλέψει στο θέατρο θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη. Εκείνη δεν ενέδωσε και έφυγε διακόπτοντας την συνεργασία.

Ωστόσο, μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, η ηθοποιός επανήλθε βλέποντας μια άλλη καταγγελία για τον ίδιο άνθρωπο η οποία είναι πραγματικά σοκαριστική και, όπως προαναφέραμε, δεν πέρασε απαρατήρητη από εισαγγελέα και ανακριτή.

Η καταγγελία που έγινε στο twitter, ανέφερε πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης φέρεται να είχε αδυναμία σε 15χρονες τις οποίες καθιστούσε εγκύους και πλήρωνε τις εκτρώσεις τους!

Ειδικότερα, η Ανδρονίκη έγραψε παραθέτοντας την σχετική καταγγελία:

“Τόσα χρόνια μετά από την ανήθικη πρόταση που μου είχες κάνει, αφού πρώτα φρόντισες να ξεφτιλίσεις και να εκθέσεις την οικογένεια σου και τις συνεργάτιδες σου για να με πείσεις, μαθαίνω τα παρακάτω χάλια σου. Τρισάθλιε. Εγώ έφυγα τρέχοντας τότε και έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια την ηλίθια παράσταση και τους ρόλους που μου έταζες γελοίε, ατάλαντε κακομοίρη. Μέσα στα χρόνια άκουγα κάποια από τα αίσχη σου. Αλλά ότι άπλωνες τα ξερά σου σε ανήλικα κορίτσια αυτό δεν το φανταζόμουν. Είσαι και πατέρας”.

Η καταγγελία που είχε κάνει για το ίδιο πρόσωπο η Ανδρονίκη πριν μέρες, ήταν η εξής:

Λοιπόν ας πούμε μερικά πραγματάκια. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ούτε θα πω το όνομα του γιατί εγώ σε αντίθεση με αυτόν, σέβομαι και λυπάμαι την οικογένεια του. 14 χρόνια πίσω, μόλις είχα τελειώσει την σχολή, γνωστός, “σπουδαίος” σκηνοθέτης, αφού μου πρόσφερε δουλειά γιατί πολύ με εκτιμούσε, μετά μου ξεκαθάρισε πως για να δουλέψω στο θέατρο πρέπει να είμαι “διαθέσιμη”, έτσι γίνονται τα πράγματα είπε και πως πρέπει να σπάσω τον τοίχο επιτέλους.

Είπε και άλλα και άλλα ….πολλά… 14 χρόνια μετά θα απευθυνθώ σε σένα κύριε τάδε μου που πάντα σου μιλούσα τυπικά και στον πληθυντικό, που σε εκτιμούσα και σε σεβόμουν, απευθύνομαι σε σένα που σου ανοίγουν όλες τις μεγάλες πόρτες. Θα σου πω πως δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή που έφυγα, που δεν δούλεψα μαζί σου , θα σου πω πως δεν σου άξιζε ο σεβασμός μου ούτε η εκτίμηση μου, μικρέ κακομοίρη, ανθρωπάκο που πιστεύεις πως έχεις στα χέρια σου εξουσία.

Θα σου πω πως είσαι ένας τρισάθλιο απελπισμένο ον, πως σε λυπάμαι, θα σου πω πως από τότε εγώ δουλεύω ασταμάτητα με ανθρώπους που εκτιμώ και με εκτιμούν. Θα σε ενημερώσω πως δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, πως δεν έσπασα ποτέ τον τοίχο μου. Δεν έχω κάνει τίποτα που να με κάνει να ντρέπομαι, είμαι περήφανη για μένα. Μια συμβουλή θα σου έδινα 14 χρόνια μετά να αφήσεις στην άκρη τα σπουδαία κείμενα. Γιατί στ’ αλήθεια πιστεύω πως δεν μπορείς να κατανοήσεις τι λένε. Και για να μιλήσω στην γλώσσα σου. Ε, βρε παιδί μου….”.

Πηγή

Back to top button