breaking newsΔιεθνή

Το Γαλλικό Κοινοβούλιο ψηφίζει νόμο που προβλέπει πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς, καί αλλού μόνο σ΄εμβολιασμένους…

 

Η ιδέα της ελεύθερης κυκλοφορίας για όσους εμβολιάζονται κερδίζει έδαφος αναφέρει η liberation στις 22/12/20 και προσθέτει.

Προβλέπεται ανοιχτά από διάφορες πολιτικές για τα αεροπορικά ταξίδια, θα μπορούσε επίσης να εφαρμοστεί στην εθνική επικράτεια. Στο νομοσχέδιο «για τη θέσπιση καθεστώτος βιώσιμης διαχείρισης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην υγεία» που κατέθεσε η γαλλική κυβέρνηση στην Εθνοσυνέλευση στις 21 Δεκεμβρίου, αναφέρεται ρητά.

Η παράγραφος 6 του άρθρου 2 ορίζει ότι «ο πρωθυπουργός μπορεί […] να θέσει τις μετακινήσεις προσώπων, την πρόσβασή τους σε μεταφορικά μέσα ή σε ορισμένα μέρη, καθώς και την άσκηση ορισμένων δραστηριοτήτων, υπό την προϋπόθεση της παρουσίασης των αποτελεσμάτων ενός test de dépistage «test διαλογής” που αποδεικνύει ότι το άτομο δεν έχει προσβληθεί ή μολυνθεί, μετά από προληπτική θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της χορήγησης εμβολίου ή θεραπευτικής αγωγής».Πολίτες β κατηγορίας οι ανεμβολίαστοι με Pfizer…Koινωνία πολλών ταχυτήτων και ως προς αυτό….

Image

Μια διαδήλωση οργανώνεται για σήμερα έξω από τη Βουλή. Τέλος της Δημοκρατίας στη Γαλλία. Τέλος της ισονομίας-ισοπολιτείας.Ψηφίζεται νόμος που προβλέπει προνόμιο ελεύθερης κίνησης πρόσβασης μόνο για εμβολιασμένους..

 Σάλος στο hashtag #DictatureSanitaire, Υγειονομική Δικτατορία…..ενώ έχει ξεσπάσει πολιτική διαμάχη…..Εγκαθιδρύεται ένα καθεστώς διακρίσεων εις βάρος των Pfizer-σκεπτικιστών...

To ”μη υποχρεωτικό εμβόλιο” θα γίνει μια υποχρέωση με ποινή να μην μπορείς να μετακινηθείς στους δημόσιους χώρους………σχολιάζει ένας χρήστης…

Image

dimpenews.com

Back to top button