breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

De Niro & Robert F. Kennedy, Jr. Hold- Συνέντευξη Τύπου για να εκθέσουν τη μαζική διαφθορά στη βιομηχανία εμβολίων

Ο Robert De Niro και ο Robert F. Kennedy, νεώτερος, πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στο The National Press Club στην Ουάσινγκτον όπου συζήτησαν δημόσια τις προσπάθειές τους για να εξετάσουν διεξοδικά τις σχέσεις μεταξύ υδραργύρου και εμβολίων.

Ο θρύλος του Χόλιγουντ και ο Κένεντι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το πρόγραμμα World Mercury Project , το οποίο ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2016, με στόχο να «βρει ένα κομμάτι έρευνας που σχετίζεται με τον υδράργυρο».

Η ομάδα ανήγγειλε μια ανταμοιβή αξίας 100.000 δολαρίων για έρευνα για την έκθεση της σχέσης μεταξύ υδραργύρου και αναπτυξιακών ανωμαλιών στα παιδιά – σημειώνοντας ότι η πλειοψηφία του σημερινού σώματος έρευνας έχει μολυνθεί από συγκρούσεις συμφερόντων που σχετίζονται με αυτούς που διεξάγουν τις μελέτες.

Ο Κένεντι είναι σήμερα πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής ομάδας υποστήριξης, ενώ ο De Niro υποστήριξε δημοσίως την αποστολή του ομίλου στο παρελθόν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το WMP εργάζεται για να «δημιουργήσει έναν κόσμο απαλλαγμένο από τις καταστροφικές επιπτώσεις του υδραργύρου».

Η ομάδα έχει μιλήσει δημόσια σχετικά με τα εμβόλια με υδράργυρο και υποστηρίζει ότι τα εμβόλια αυτά έχουν προκαλέσει αύξηση των νευρολογικών διαταραχών στα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Kennedy σημείωσε ότι υπάρχει ένα τεράστιο καθεστώς λογοκρισίας που λαμβάνει χώρα στην Αμερική, λόγω των τεράστιων χρηματικών ποσών που εμπλέκονται στο Big Pharma, που απαγορεύει οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση για το θέμα των εμβολίων – με όσους προσπαθούν να το κάνουν με την επισήμανση “Αντι-εμβολίου” ως μέσο περιθωριοποίησης τους.

Ο Κένεντι δήλωσε ότι είναι «προ-εμβόλιο», αλλά θέλει «ασφαλή εμβόλια».

Συνέχισε να σημειώνει ότι εργάστηκε ακούραστα ως περιβαλλοντικός σταυροφόρος για να απαλλαγεί από τη μόλυνση υδραργύρου στα ψάρια λόγω του ακραίου κινδύνου που είναι εγγενής στους ανθρώπους, αλλά ποτέ δεν έχει ονομαστεί «αντι-ψάρια». Γιατί επειδή θέλει να να απαλλαγείτε από τον υδράργυρο σε εμβόλια, θεωρείται “αντι-εμβόλιο;”

Υπάρχει πραγματικά κάποιος κίνδυνος να συμμετάσχει σε συγκεκριμένη έρευνα που αποσκοπεί στον προσδιορισμό του αν ο υδράργυρος στα εμβόλια προκαλεί αναπτυξιακές ανωμαλίες;

Εάν η φαρμακευτική βιομηχανία είναι τόσο σίγουρη για τα εμβόλια που περιέχουν υδράργυρο που δεν προκαλούν αυτές τις ανωμαλίες, θεωρητικά θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα πηδήξουν στην ευκαιρία να αποδείξουν πόσο αβλαβή είναι αυτά τα εμβόλια.

Κάποιος θα πίστευε ότι ο κλάδος θα μπορούσε εύκολα να αγκαλιάσει μια ευκαιρία να δείξει την αλήθεια του προϊόντος τους εάν είναι τόσο ασφαλείς όσο ισχυρίζονται.

Η Sarah Bridges, η οποία παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου σήμερα στο National Press Club, είναι διδακτορικός νευροψυχολόγος και μητέρα έξι που ζει στη Μινεάπολη.

Η Σάρα έχει ένα τραυματισμένο με εμβόλιο παιδί με αυτισμό και επιληπτικές κρίσεις που κέρδισε την υπόθεσή της στο Εμβολιακό Δικαστήριο και είχε το εξής:

« Είμαστε μία από τις λίγες περιπτώσεις στις οποίες η κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει ότι ένα εμβόλιο προκάλεσε βλάβη στον εγκέφαλο του γιου μου και τον αυτισμό . Ο αμερικανικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι η φαρμακευτική βιομηχανία έχει συνολική ανοσία σε αγωγές.

“Δεν έχουν κίνητρο να μελετήσουν ή να βελτιώσουν την ασφάλεια. Εάν το παιδί σας τραυματιστεί από εμβόλιο, δεν μπορείτε να ασκήσετε αγωγή κατά του αμερικανικού δικαστικού συστήματος. Σας στέλνουμε στο Vaccine Court. Μου πήρε οχτώ χρόνια για την «ταχεία δικαιοσύνη» μου. Το λέω με προσοχή επειδή η ιστοσελίδα του CDC προωθεί την ταχεία δικαιοσύνη για άτομα που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν τραυματισμό εμβολίου ».

Ο Ντε Νίρο ήρθε στο προσκήνιο της συζήτησης για τον εμβολιασμό, αφού αντιμετώπισε το 2016, όταν σχεδίαζε να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ Vaxxed” στο φεστιβάλ ταινιών του Tribeca , το οποίο τελικά αποσύρθηκε από τη σύνθεση μετά από δημόσια και πίσω από τις σκηνές πίεσης.

“Για μένα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην δούμε την ταινία”, δήλωσε ο De Niro στο Vulture μετά το φεστιβάλ. “Η ταινία δεν τραυματίζει κανέναν. Λέει κάτι. Μου είπε κάτι που ήταν έγκυρο. “

Εκείνη την εποχή, ο Ντε Νίρο αυτός και ο μεγάλος παραγωγός Harvey Weinstein σχεδίαζαν να δημιουργήσουν μια ταινία ντοκιμαντέρ επικεντρωμένη στα μαζικά οικονομικά κίνητρα που υποστηρίζουν τη βιομηχανία κατασκευής εμβολίων, καθώς και σε αμφίβολους δεσμούς μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών και κυβερνητικών υπηρεσιών.

Ναι, και πάντα λέτε, δεν είστε εναντίον εμβολίων, είστε ενάντια σε ό, τι βάζουν σε εμβόλια που μπορούν να βλάψουν ορισμένους ανθρώπους που είναι αλλεργικοί. Μπορεί να τους σκοτώνει μερικές φορές. Και υπάρχει μια τέτοια βιομηχανία. Υπάρχουν μεγάλα, μεγάλα χρήματα στα εμβόλια που θα θέσει το CDC …

… δουλεύω σε κάτι άλλο. Ο Harvey Weinstein και εγώ εργαζόμαστε για να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ, αλλά δεν έχω να μιλήσω πολύ γι ‘αυτό, γιατί όταν μιλάω γι’ αυτό, συμβαίνει κάτι. Αυτό όμως σχεδιάζουμε να κάνουμε.

Αφού τραβήχτηκε το “Vaxxed” από το Tribeca, ο θρύλος του Χόλιγουντ πήγε στην εκπομπή Today για να υπερασπιστεί την αρχική του στάση που θέλησε να προβάλει το ντοκιμαντέρ, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει “λόγος” να τραβήξει την ταινία.

Το ντοκιμαντέρ φέρεται να τραβιέται εξαιτίας απειλών από άλλους κινηματογραφιστές, που πιστεύει ο De Niro ότι θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το φεστιβάλ κινηματογράφου.

Όταν ο σημερινός οικοδεσπότης Willie Geist προσπάθησε να επισημάνει ότι υπάρχει μια συντριπτική πλειάδα επιστημονικής έρευνας που δεν βρήκε καμία σχέση μεταξύ των εμβολίων και του αυτισμού, ο De Niro απάντησε γρήγορα.

“Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό. Υπάρχει ένας σύνδεσμος και λένε ότι δεν υπάρχει και υπάρχουν …. άλλα πράγματα εκεί. Δεν ξέρω, δεν είμαι επιστήμονας, αλλά ξέρω γιατί έχω δει τόσο μεγάλη αντίδραση όταν απλά θέλω «να βρούμε την αλήθεια».

Ο De Niro εξήγησε ότι πιστεύει ότι υπάρχει πιθανός σύνδεσμος μεταξύ του αυτισμού και των συστατικών στα εμβόλια, επισημαίνοντας ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ” Trace Sums “.

Το αστέρι της ταινίας επεσήμανε ότι δεν είναι εναντίων των εμβολίων, αλλά θέλει απλά ασφαλή εμβόλια, σημειώνοντας ότι είναι ο πατέρας ενός αυτιστικού παιδιού.

«Εγώ, ως γονέας ενός παιδιού που έχει αυτισμό, ανησυχώ. Και θέλω να μάθω την αλήθεια. Και δεν είμαι εναντίων των εμβολίων .Θέλω ασφαλή εμβόλια “, δήλωσε ο De Niro.

Ο Κένεντι και ο Ντε Νίρο συνειδητοποιούν προφανώς την εξουσία που διαμένει στη φαρμακευτική βιομηχανία, όπως επεσήμανε ο Ντε Νίρο ότι ακόμη και μιλάμε για αυτό το εννοιολογικό έργο θα μπορούσε να κάνει κάτι να συμβεί.

Η βιομηχανία εμβολίων έχει θεμελιωμένο οικονομικό ενδιαφέρον να μην επιτρέψει μια ευρεία δημόσια συζήτηση για τα εμβόλια.

Το “κάτι που συμβαίνει” ο Ντε Νιρό αναφέρεται αναμφίβολα ότι θα αποτελούσε κατά πάσα πιθανότητα τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις στη ρίζα του μεγάλου φαρμακείου που στηρίζεται σε οποιοδήποτε κινηματογραφικό στούντιο ή κατάστημα μέσων ενημέρωσης αρκετά τολμηρό ώστε να επιτρέπει την πραγματική συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Τον Ιανουάριο, ο Κένεντι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Donald Trump, ο οποίος έχει προηγουμένως επικρίνει τα εμβόλια.

Σε μια ανοιχτή επιστολή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , οι Kennedy και De Niro συνόψισαν

”Είμαστε και οι δύο υπέρ εμβολίου . Πρέπει να το πούμε από την αρχή για να παραβλέψουμε την αντανακλαστική στάση των δημοσίων σχέσεων για την επισήμανση κάθε υποστηρικτή ασφαλείας εμβολίων “αντι-εμβολίου”.

Όπως επισήμανε το βρετανικό ιατρικό περιοδικό την περασμένη εβδομάδα, το επίθετο αυτό είναι μια επιθετική επίθεση που έχει ως στόχο να περιθωριοποιήσει τους υποστηρικτές της ασφάλειας των εμβολίων και να εκτροχιάσει την αιτιολογημένη συζήτηση:

“Αυτός στιγματίζει την απλή πράξη της ερώτησης ακόμη και μιας ανοικτής ερώτησης για το τι είναι γνωστό και άγνωστο για την ασφάλεια των εμβολίων.”

Και οι δύο μας είχαν εμβολιάσει όλα τα παιδιά μας και υποστηρίζουμε πολιτικές που προωθούν την κάλυψη εμβολίων. Θέλουμε εμβόλια τα οποία να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερα, ισχυρή διαφανής επιστήμη και έντονη εποπτεία από ανεξάρτητους ρυθμιστές οι οποίοι είναι απαλλαγμένοι από διαφθορά των συγκρούσεων συμφερόντων.

Βεβαίως, το Big Pharma δεν θα πρέπει να έχει προβλήματα με μια πιο έντονη έρευνα που να αναφέρει λεπτομερώς τις ιδιότητες του υδραργύρου, των εμβολίων και των αναπτυξιακών ανωμαλιών – εκτός αν έχουν κάτι να κρύψουν.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια και τον υδράργυρο για να βοηθήσετε να ξεκινήσετε μια δημόσια συζήτηση για αυτό το σημαντικό θέμα!

Τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν αυτισμό, σύμφωνα με πολλές μελέτες

Βίντεο της συνέντευξης Τύπου παρακάτω:

Από τον Jay Syrmopoulos , το Thefreethoughtproject.com

Back to top button