breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

H οργουελική Αμερική είναι εδώ! Το «Υπουργείο Αλήθειας» εκστρατεύει για την καταπολέμηση της «παραπληροφόρησης»

 

Οι ανατριχιαστικοί χρόνοι για τους οποίους προειδοποίησε ο Όργουελ στο «1984» είναι εδώ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες μόλις έλυσαν τα χέρια στο DARPA (The Defense Advanced Research Projects Agency) και στο Πεντάγωνο, ως δικό τους «Υπουργείο Αλήθειας», προκειμένου να ελέγχουν και να χειραγωγούν τις πληροφορίες που οι Αμερικανοί λαμβάνουν.

 

Το Πεντάγωνο έχει αποκαλύψει μια πρωτοβουλία για την καταπολέμηση «μαζικών, αυτοματοποιημένων επιθέσεων παραπληροφόρησης», αποκαλύπτοντας βαθιά παραπτώματα και άλλο πολωτικό περιεχόμενο, με τον τελικό στόχο να εξαντληθεί εντελώς η αποκαλούμενη «κακόβουλη πρόθεση».

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων για την Άμυνα (DARPA) αναζητά λογισμικό ικανό να ανακαλύψει ένα δοκιμαστικό σύνολο μισών εκατομμυρίων ειδήσεων, φωτογραφιών και κλιπ ήχου / βίντεο για να στοχεύσει και να εξουδετερώσει δυνητικά ιογενείς πληροφορίες προτού εξαπλωθούν. Στη φρασεολογία του DARPA, ο στόχος είναι να «ανιχνεύσει αυτόματα, να αποδίδει και να χαρακτηρίζει ψευδεπίγραφα πολυτροπικά μέσα για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες αυτοματοποιημένες επιθέσεις παραπληροφόρησης».

Το «πολωτικό ιογενές περιεχόμενο», ωστόσο, περιλαμβάνει φλεγμονώδεις αλήθειες, και ο απώτερος στόχος του προγράμματος φαίνεται να είναι η εξάλειψη της διαφωνίας!!

Ο αυταρχισμός και ο έλεγχος είναι απίστευτος. Όμως, δυστυχώς, πάρα πολλοί άνθρωποι είναι απολύτως σύμφωνοι, ενώ άλλοι χειραγωγούν τις δικές τους σκέψεις και συμπεριφορές.

Το επιθυμητό λογισμικό δεν θα αναγνωρίζει απλώς ένα συγκεκριμένο θέμα ως μη αυθεντικό. Θα εντοπίσει την πηγή αυτού του θέματος, την υποτιθέμενη πρόθεση πίσω από αυτό, και θα μπορεί να προβλέψει τον αντίκτυπο της εξάπλωσής του.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, θέλουν να θέσουν και το πεδίο δράσης μεταξύ των «καλών παιδιών» (οι οποίοι λένε ότι είναι καλοί, όπως οι πολιτικοί) και των «κακών» (εκείνοι που σπέρνουν τη διαφωνία και χτυπάνε τον αυταρχισμό διαφωνώντας.)

Εάν το πρόγραμμα είναι επιτυχές μετά από τέσσερα χρόνια δοκιμών, θα επεκταθεί για να στοχεύσει όλες τις «κακόβουλες προθέσεις» κάτι που θα πρέπει να σημάνει συναγερμό σε κάθε δημοσιογράφο που ποτέ διαφώνησε με τις «αποδεκτές πολιτικές θέσεις».

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α., η ίδια η κυβέρνηση (!), συμπεριλαμβανομένου του Πενταγώνου, έχει μια εκτεταμένη ιστορία να τρέχει ψεύτικα προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν, μεταξύ άλλων μέσω του προγράμματος πληροφοριών JTRIG του NSA που αποκαλύφθηκε από τον Snowden .

Οι πράκτορες αναπτύσσουν τακτικά «επιθέσεις » κατά των αντιφρονούντων χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.

Οι ψεύτικες ταυτότητες χρησιμοποιούνται για να εξαπατήσουν τα ανυποψίαστα άτομα να συνεργαστούν σε ψεύτικα πεδία «τρομοκρατίας» του FBI, ένα φαινόμενο που θα μπορούσε κάποτε να ονομάζεται παγίδευση, αλλά είναι απλώς η συνήθης πρακτική στην αμερικανική πραγματικότητα.

Back to top button