breaking newsΔιεθνή

ΤΡΟΜΟΣ Ρώσικο Μπατακλάν! Τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών «Crocus City Hall» στη Μόσχα. 40 νεκροί και 100 τραυματίες.. ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετοί ένοπλοι εισέβαλαν στην αίθουσα συναυλιών «Crocus City Hall» στη Μόσχα. 40 νεκροί και 100 τραυματίες ο πρώτος απολογισμός σύμφωνα με τοπικά μέσα. 5 τρομοκράτες εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στην κατάμεστη αίθουσα στη συνέχεια σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη λαμπάδιασε το κτίριο με κόσμο μέσα. Ήταν μια συναυλία του γκρουπ Picnic. Σ΄εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης από αέρος για κατάσβεση πυρκαγιάς και απεγκλωβισμό ατόμων ενώ μάχη διεξάγεται στο εσωτερικό.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώνουν ότι οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να επέμβουν άμεσα στη μεγάλη φωτιά στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall μέχρι να βρεθούν στο σημείο ειδικές δυνάμεις. Θα υπήρχαν ακόμα άνθρωποι μέσα. Eπικράτησαν σκηνές πανικού καθώς οι επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα. Λίμνες αίματος.. Ειδικές δυνάμεις εισβάλλουν τελικά στο Crocus City Hall

Είναι το ρώσικο Μπατακλάν πoυ συμπίπτει με σημερινή δήλωση ότι η Ρωσία είναι σε πόλεμο στην Ουκρανία και με Δύση.

Το τελικό νούμερο θυμάτων θα είναι πιο μεγάλο.. Ο αριθμός των τραυματιών από πυροβολισμούς στο Δημαρχείο Crocus αυξήθηκε στους 130 – πηγή 112..

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές αναφορές, τέσσερις εγκληματίες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή από το σημείο – Baza

Περισσότερες από 70 ιατρικές ομάδες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στην περιοχή της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus Hall. Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη διάσωση ανθρώπων σε φλεγόμενο κτίριο. μερικοί εκκενώνονται απευθείας από την οροφή του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ορισμένοι τρομοκράτες έχουν μπλοκαριστεί στο κτίριο όπου διεξάγεται η μάχη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο, έριξε νερό στο φλεγόμενο κτίριο και άλλα δύο ελικόπτερα ετοιμάζονται να απογειωθούν, ανέφερε το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

dimpenews.com

Back to top button