breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Η Le Monde ζητά μείωση πληθυσμού και ευγονική!

 

Σε ένα άρθρο της, η μεγαλύτερη Γαλλική εφημερίδα ζητά να πάρουμε άμεσα μέτρα για την μείωση του πληθυσμού – ανησυχεί που θα γίνουμε 8 δισεκατομμύρια στον πλανήτη και αναρωτιέται ως που θα φθάσει το δημογραφικό παγκοσμίως!

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Η μείωση του πληθυσμού θα συμβάλει στον μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια πριν από το τέλος του έτους, είναι καιρός να φανταστούμε νέες λύσεις για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας, διαβεβαιώνει, σε φόρουμ στον «Κόσμο», η ένωση ‘Υπεύθυνη Δημογραφία’»

Φυσικά σε μία εποχή όπου ζήσαμε μία παγκόσμια πανδημία με αναγκαστικά περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση στις μετακινήσεις όπως και αναγκαστικούς και εκβιαστικούς μαζικούς εμβολιασμούς αναδύονται υποψίες μήπως τελικά υπάρχουν κάποια οργανωμένα σχέδια που έχουν συγκεκριμένους σκοπούς εν άγνοια των πολιτών σε όλο τον κόσμο, απο ygeiamasnews.gr

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας, σε έναν συνέδριο για την επόμενη “Νέα Τάξη Πραγμάτων” να μιλά για τα σχεδιά τους ανοιχτά


Το άρθρο της Le Monde αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να βρεθούν νέες λύσεις «για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας».

Όπως ξέρουμε έχουν υπάρξει πολλές έρευνες που μαρτυρούν μείωση της γονιμότητας ανδρών και γυναικών με τα εμβόλια mRNA κατά του κορονοϊού.

Επιπλέον γνωρίζουμε πως οι ίδιοι που βρίσκονται πίσω απο τους μαζικους και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, έχουν σαν κύριο μέλημα τους την μείωση του πληθυσμού. Πόσο οξύμωρο όμως τα ίδια πρόσωπα που θέλουν να μας σώσουν, θέλουν να μας εξαφανίσουν ταυτόχρονα;

Το κλίμα και ο άνθρακας είναι μόνο προσχήματα. Η μείωση του πληθυσμού και η ευγονική είναι οι δυο πυλώνες της παγκοσμιοποίησης.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας Πληθυσμού της Γερμανίας«υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά».

Φυσικά προκύπτουν απεριόριστες ευθύνες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία εκβίασε και εξανάγκασε χιλιάδες πολίτες να εμβολιαστούν μαζικά και συνεχίζει να το κάνει και μάλιστα στις ηλικίες 6 μηνών εώς 4 ετών, σημερινή είδηση!

Σύμφωνα λοιπό με τον Harari, ο οποίος προωθούσε το νέο του βιβλίο, το μεγάλο πολιτικό ερώτημα του 21ου αιώνα γιαυτόν είναι «Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;»

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το ανώτατο στέλεχος του WEF ξεδιπλώνει τα σχέδιά του για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα δήλωσε ότι το WEF θεωρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού ξεπερασμένο, άχρηστο και περιττό.

 

Πηγή

Back to top button