breaking newsΕλλάδα

Κωνσταντινούπολη: Βελτιώθηκε η υγεία της 31χρονης Ελληνίδας

 

Παραμένουν τα ερωτηματικά για την 31χρονη Ελληνίδα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη αφού είχε εντοπιστεί αναίσθητη δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της.

Η τουρκική αστυνομία που διεξάγει έρευνα εξέταζε το σενάριο της ληστείας, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε σύμφωνα με τον Alpha, καθώς το ζευγάρι δεν έφερε χτυπήματα εξωτερικά ενώ δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο δωμάτιο.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή στον 52χρονο από τη Νορβηγία για να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες, που δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, πως η 31χρονη Ελληνίδα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της.

Την ίδια ώρα βίντεο ντοκουμέντο με την τελευταία καταγραφή του ζευγαριού πριν σταματήσουν να δίνουν σημεία ζωής έδωσε στην δημοσιότητα το Mega.

Σύμφωνα με θείο της 31χρονης που μίλησε νωρίτερα στο MEGA, το ζευγάρι είχε γνωριστεί και έμενε στο Ρέθυμνο «και της είπε η μαμά της και ο μπαμπάς της “έχω κακό προαίσθημα, μη φύγεις κοπέλα μου” με την κοπέλα να τους λέει “μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο, είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”».

Η οικογένεια της 31χρονης είναι σε άσχημη κατάσταση και ειδικά ο πατέρας της καθώς, όπως είπε ο θείος της κοπέλας, «είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 31 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία».

Back to top button