Διεθνή

36χρονος προπονητής πέφτει νεκρός μέσα στο γήπεδο στη Μάνη.Είχε εμβολιαστεί;;;

36χρονος προπονητής πέφτει νεκρός μέσα στο γήπεδο στη Μάνη..Απ΄ότι λέει το ρεπορτάζ είχε διακόψει το ποδόσφαιρο για κάποιους λόγους υγείας και υπηρετούσε ως προπονητής. Το ερώτημα είναι αν είχε εμβολιαστεί;;;Γιατί ανεξάρτητα από την όποια συνοσηρότητα έχει αποδειχθεί ότι ο εμβολιασμός προκαλεί καρδιακά προβλήματα ειδικά σε αθλητές.Έχουμε επίσης την περίπτωση του 23χρονου Σερραίου διαιτητή που διέμενε Θεσσαλονίκη που πέθανε ανακοπή όντας εμβολιασμένος. 3 ποδηλάτες στο Βέλγιο νοσηλεύονται με καρδιακά παροβλήματα μετά τον εμβολιασμό τους γι αυτό και οι καρδιολόγοι συνιστούν αποχή από έντονη φυσική άσκηση μισό μήνα τουλάχιστον μετά τη δόση εμβολίου. Διεθνώς έχουν καταγραφεί κι άλλα περιστατικά αθλητών και προπονητών υγιέστατων που πηγαίνουν από αιφνίδιο θάνατο μετά από εμβολιασμό..To υγειονομικό αυτό πρωτόκολλο τηρείται στην Ελλάδα;;;”’Σοκαρισμένη είναι η Μάνη και η ποδοσφαιρική Μεσσηνία. Ο Κώστας Αργυρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο στην προπόνηση της ΑΟ Μάνης

Σοκ στη Μάνη… Ο Κώστας Αργυρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή χθες, σε ηλικία 36 ετών κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΟ Μάνης. Ο Αργυρόπουλος, βοηθός προπονητή έχασε τις αισθήσεις του ξαφνικά. Οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και στο νοσοκομείο απλώς οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όπως αναφέρει το messinialive.gr, έσπευσαν αμέσως άνθρωποι της ομάδας προκειμένου να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Αργυρόπουλος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, είχε σταματήσει πρόσφατα το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων υγείας αλλά συνέχισε την ενασχόλησή του με το άθλημα από το πόστο του προπονητή μεταφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

dimpenews.com

Back to top button