breaking newsκοινωνία

Αγρίνιο: Η μητέρα του 28χρονου που βίαζε το 4χρονο αγοράκι, ήξερε και κάλυπτε τον γιο της

Ήταν η babysitter του μικρού αγοριού

Η υπόθεση της ποινικής δίωξης κατά του 28χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι, παίρνει μία σοκαριστική διάσταση καθώς, όπως υποστηρίζει και η Σοφία Μπεκατώρου, ενήμερη για τις πράξεις του ποδοσφαιριστή ήταν η μητέρα του, η οποία και τον κάλυπτε.

Η ολυμπιονίκης, η οποία είχε δημοσιοποιήσει και την υπόθεση, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας, σημείωσε ότι, ο κατηγορούμενος είχε πρόσβαση στο αγοράκι μέσω της 52χρονης μητέρας του. Η μητέρα του 28χρονου ήταν babysitter του παιδιού και, μάλιστα, γνώριζε και συγκάλυπτε τις πράξεις του γιου της, ενώ του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ εξακολούθηση. Η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση ήταν σε εξέλιξη από τα τέλη του 2021.

Ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τα όσα είχαν αποκαλυφθεί τότε, κατήγγειλε για κακοποίηση του 4χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος υπηρετούσε, εκείνο το διάστημα την θητεία του στον στρατό. Η 52χρονη ήταν η babysitter του μικρού αγοριού, και εξασφάλιζε πρόσβαση στον γιο της.

Οι γονείς του μικρού παιδιού, είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του και διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Έτσι άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά, και απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος κατάλαβε πολύ γρήγορα τι είχε συμβεί.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές.

Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Σε βάρος του 28χρονου, που ονομάζεται Δημήτρης Κραβαρίτης, ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση. Το στοιχεία και η φωτογραφία του 28χρονου έχουν δημοσιοποιηθεί με άδεια των αρχών.

Prime News

Back to top button