breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Ελίτ ελέγχει ήδη το πιάτο μας: Ο Μπιλ Γκέιτς μπαίνει δυναμικά και στην βιομηχανία βιολογικών τροφίμων

Η παγκόσμια ελίτ και η καταπιεστική κυριαρχία της στην ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, φαίνεται πως όχι μόνο δεν θα εγκαταλείψει την παγκόσμια σκηνή αλλα θα συνεχίσει να καταστρέφει την ανθρωπότητα αφού κατέχει την κινητήριο δύναμη, το χρήμα.

Με τη συνεχιζόμενη συζήτηση για την επόμενη πανδημία που σχεδιάζουνπαράλληλα είναι ξεκάθαρο ότι η αυτή η μισάνθρωπη ομάδα αυτοδιορισμένων ηγετών, μέσω ΜΚΟ και διεφθαρμένων πολιτικών, σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα πάντα για να επεκτείνουν τον έλεγχο στους ανθρώπους.

Ο Μπιλ Γκέιτς μπήκε δυναμικά στον κλάδο των τροφίμων καθώς η Ένωση Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων (OGA) αναφέρει ότι το Ινστιτούτο Αναθεώρησης Οργανικών Υλικών (OMRI) έδωσε το πράσινο φως στην Organipeel της Apeel. Η Apeel Sciences του Μπιλ Γκέιτς με έδρα την Καλιφόρνια είναι μια εταιρία που για να διατηρήσει τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χρησιμοποιεί ακατάλληλες ουσίες.

Αυτοί οι απίθανοι τύποι, στοχεύουν τη συνολική υγεία των ανθρώπων, ελπίζοντας να τους ταίσουν με μολυσμένα, γονιδιακά και τοξικά, συνθετικά τρόφιμα. Έτσι, κατανοώντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη διεφθαρμένα συστήματα που είναι επιφορτισμένα με την επίβλεψη της ασφάλειας των τροφίμων και της υγείας μας ακόμα και τα βιολογικά τρόφιμα πρέπει να περνάνε απο εξέταση.

Πρόσφατο παράδειγμα σε αυτό είναι οι φράουλες μολυσμένες με ηπατίτιδα Α οι οποίες ήταν κι αυτές απο εταιρίες με βιολογικά προϊόντα.

Έχοντας αυτό κατά νου, πώς η Apeel, που προτάσσεται απο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και χρηματοδοτείται από τον Bill Gates που κάνει τα αλλοιωμένα φρούτα και λαχανικά να φαίνονται φρέσκα, το ότι εγκρίθηκε για χρήση σε βιολογικά προϊόντα USDA με το όνομα Organipeel και δεν χρειάζεται πλέον έλεγχο, τότε τα πράγματα γίνονται ιδιαιτέρως ανησυχητικά.

Η βιομηχανική διαδικασία εκχύλισης της Apeel για να κρατάει φρέσκα τα προϊόντα χρησιμοποιεί αρκετούς τοξικούς διαλύτες, αφήνοντας στο τελικό προϊόν υπολείμματα υδραργύρου, καδμίου, μολύβδου, αρσενικού, παλλαδίου, επτανίου και οξικού αιθυλεστέρα. Μια ανασκόπηση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) για τα μονοακυλογλυκερίδια (E 471) στις 8 Νοεμβρίου 2021 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η πιθανή έκθεση σε τοξικά στοιχεία που προκύπτουν από την κατανάλωση του E 471 θα μπορούσε να είναι επιβλαβής».

Επιπλέον, μια ανασκόπηση της EFSA του 2017 προειδοποίησε για την πιθανή παρουσία της καρκινογόνου ουσίας γλυκιδόλης στα μονοακυλογλυκερίδια. Είναι σημαντικό ότι το 2000, ο Διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) αναγνώρισε τη γλυκιδόλη ως « καρκινογόνο ουσία για τον άνθρωπο».

Ωστόσο, τώρα υπο τον έλεγχο του Bill Gates και το πράσινο φως απο το Ινστιτούτο Αναθεώρησης βιολογικών προϊόντων (OMRI), δεν θα αποτελεί πια πρόβλημα. Οι παγκόσμιες ελίτ θα το θεωρούν αρκετά ασφαλές για κατανάλωση αφού ψεκαστεί σε βιολογικά και μη βιολογικά προϊόντα.

Εκτός από την ύπαρξη τοξικών διαλυτών σε διάφορα επίπεδα της Apeel, η OGA επισημαίνει στοιχεία σε ένα τεύχος του Diabetes Care του 2012 με τίτλο «Diabetes: Have We Got It All Wrong: Υπερέκκριση ινσουλίνης και πρόσθετα τροφίμων : αιτία παχυσαρκία και διαβήτης;» Συγκεκριμένα, το θέμα αναφέρει το προφανές, σημειώνοντας στην πρώτη πρόταση ότι ο διαβήτης είναι «διαδεδομένος και χρόνιος», εξηγώντας ότι τα συντηρητικά τροφίμων όπως τα μονοακυλογλυκερίδια είναι περιβαλλοντικές ενώσεις που αυξάνουν την έκκριση ινσουλίνης υπό την απουσία υψηλού σακχάρου στο αίμα.

Εν τω μεταξύ, η χρήση τοξικών φυτοφαρμάκων σε τρόφιμα που καλλιεργούνται από γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλα και σε ζώα με ένεσεις απο εμβόλια mRNA και εργοστάσια που καλλιεργούν ζωύφια για ανθρώπινη κατανάλωση τώρα έχουμε και το κερασάκι στην τούρτα που αναμένεται να σώσει τον πλανήτη, την Apeel του Bill Gates. H ελίτ έχει ήδη εισβάλει στο φαγητό μας.

Η ικανότητα του Apeel να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων, χωρίς απόδειξη διατήρησης οποιασδήποτε θρεπτικής αξίας, θα πρέπει να μας υπενθυμίσει άλλη μια φορά τους πολλούς λόγους που πρέπει να τρώμε βιολογικά, τοπικά, παραδοσιακά και χωρίς χημικά τρόφιμα απο παραγωγούς που εμπιστεύομαστε. 

Το συμπέρασμά μας είναι ότι η Apeel φέρει τα ίδια προβλήματα υγείας με παρόμοια συντηρητικά που χρησιμοποιούνται συνήθως για την παράταση της διάρκειας ζωής των εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων και δεν είναι σε καμμία περίπτωση βιολογικά. Μόνο σε αυτή τη βάση, η συμβουλή μας είναι να αποφύγετε τα προϊοντα της Apeel, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης που χρησιμοποιείται στα βιολογικά μήλα του Starr Ranch , γνωστά ως Organipeel.

primenews

Back to top button