breaking newsΔιεθνή

Noμιμoς ο Πoυτιv σε oλα συμφωvα με τov OHΕ ! ! ! Ξεpετε γιατi; Διαβαστε…

Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών….

Πως τα άρθρα 106 και 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών νομιμοποιούν κάθε ενέργεια του Πούτιν στην Ουκρανία και ταυτόχρονα μας δείχνουν την υποκρισία των κυβερνήσεων της Δύσης αλλά και των ΗΠΑ του Μπάιντεν, του ΝΑΤΟ και του ίδιου του ΟΗΕ…..

Ο Πούτιν ξέρει τι κάνει. Τα άρθρα 106 και 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών παρέχουν στη Ρωσία, ως νόμιμο διάδοχο του νικητή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου(της Σοβιετικής Ένωσης δηλαδή), το δικαίωμα να λαμβάνει όλα τα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μέτρων, κατά της Γερμανίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Φινλανδίας, και των Τσεχία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία και Ουκρανία για την προσπάθεια αναχαίτησης της αναβίωσης του Ναζισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρις έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε από τον Πούτιν ότι υπάρχει μέλος στον Χάρτη του ΟΗΕ που επιτρέπει τη διεξαγωγή ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ τους ναζι (Σύμφωνα με το καταστατικό του ΟΗΕ)

Το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης καταδίκασε όλους όσους πολέμησαν κατά του ΟΗΕ και διέπραξαν γενοκτονία. Η μεγαλύτερη γενοκτονία διαπράχθηκε κατά του σοβιετικού λαού.

Επιστολή προς τον ΟΗΕ, βασισμένη στα άρθρα 106 και 107, παραχωρεί στους νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ΕΣΣΔ, ΗΠΑ, Βρετανία και Κίνα το δικαίωμα να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των χωρών που πολέμησαν εναντίον τους για να αποφύγουν ενέργειες με στόχο την αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου..

Ειδικότερα, επιτρέπεται η χρήση στρατιωτικής δύναμης εναντίον αυτών των χωρών. Για να γίνει αυτό, απλά πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ τις άλλες τρεις Χώρες που κέρδισαν, αλλά όχι να πάρεις την έγκρισή τους.

Η Ρωσία, όντας ΝΟΜΙΚΟΣ διάδοχος της ΕΣΣΔ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει βία εναντίον χωρών που επιθυμούν να αναθεωρήσουν το σύστημα Γιάλτα-Πότσνταμ στην Ευρώπη.

Ο Πούτιν λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά και ξέρει ακριβώς τι κάνει και πως αυτό που κάνει είναι νόμιμο και όχι εγκληματικό όπως θέλουν να μας το περάσουν οι δυτικές κυβερνήσεις αλλά και τα παπαγαλάκια τους οι δημοσιογράφοι.. Και όσοι έκαναν κυρώσεις στην Ρωσία γνωρίζουν καλά ότι αυτοί είναι που εγκληματούν…

Όπως εγκληματούν και συνεργάζονται με τον Ναζισμό όλες οι κυβερνήσεις που κήρυξαν τον πόλεμο στην Ρωσία (ακούς Μητσοτάκη;;;), και όσες στέλνουν στην Ουκρανία οπλισμό και χρήματα… Αυτοί είναι οι εγκληματίες και όχι ο Πούτιν… Και αυτή είναι η σωστή, αληθινή και δίκαιη ενημέρωση που κάνουμε εμείς εδώ σε αυτό το ιστολόγιο.. Μια ενημέρωση που όλοι θα έπρεπε να αισθάνονται υποχρεωμένοι να τιμήσουν αλλά που όμως δεν το κάνουν…

Για αυτό και ζητάμε την στήριξη σας με το να κοινοποιείτε τα άρθρα μας ώστε να μας μάθουν και να μας διαβάζουν όλοι οι Έλληνες τώρα που είμαστε στο ξεκίνημα μας… Πρέπει να πολεμήσουμε την παραπληροφόρηση και αυτό μόνον όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε..

 

πηγη

Back to top button