breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Henry Kissinger – Ο άνθρωπος πίσω από την ευγονική και τον αποπληθυσμό

 

Ο δρ. Χένρι Κίσινγκερ , ο οποίος έγραψε: “Η ερήμωση πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου”.

Οι έρευνες για τον έλεγχο του πληθυσμού, που αποτρέπουν μελλοντικούς γεννήσεις, διεξάγονται τώρα κρυφά από εταιρείες βιοτεχνολογίας. 

Ο Δρ Ignacio Chapela, ένας μικροβιολόγος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, ανακάλυψε ότι το άγριο καλαμπόκι σε απομακρυσμένα μέρη του Μεξικού μολύνεται με εργαστηριακά τροποποιημένο DNA. Αυτή η ανακάλυψη τον έκανε απειλή για τη βιομηχανία βιοτεχνολογίας.

Ο Chapela αρνήθηκε τη θητεία του στο UC Berkeley όταν ανέφερε αυτό στην επιστημονική κοινότητα, παρά την ενοχλητική ανακάλυψη ότι ο UC καγκελάριος Berdahl, ο οποίος τον αρνιόταν, έλαβε μεγάλες πληρωμές μετρητών – 40.000 δολάρια ετησίως – από την LAM Research Corp. στο Plano, Τέξας.

Ο Berdahl υπηρέτησε ως πρόεδρος του Πανεπιστημίου A & M του Τέξας πριν έρθει στο Μπέρκλεϊ.

 Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για την περίπτωσή του, ο Chapela αποκάλυψε ότι ένα σπερματοκτόνο καλαμπόκι που αναπτύχθηκε από μια αμερικανική εταιρεία δοκιμάζεται τώρα στο Μεξικό. Τα αρσενικά που τρώνε εν αγνοία τους το καλαμπόκι παράγουν μη βιώσιμο σπέρμα και δεν μπορούν να αναπαραχθούν.

Η αποδημία , γνωστή και ως ευγονική , είναι κάτι άλλο και προτάθηκε κάτω από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. 

Είναι η σκόπιμη εξόντωση μεγάλων τμημάτων ζωντανών πληθυσμών και προτάθηκε για τις χώρες του Τρίτου Κόσμου υπό τη διοίκηση του Προέδρου Κάρτερ από την Ad Hoc Ομάδα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας για την Πολιτική του Πληθυσμού.

Το σημείωμα Εθνικής Ασφάλειας 200 , με ημερομηνία 24 Απριλίου 1974, με τίτλο “Συνέπειες της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα εξωτερικά συμφέροντα”, λέει:

“Ο δρ. Χένρι Κίσινγκερ πρότεινε στο μνημόνιο του στο NSC ότι” ο πληθυσμός θα πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου. “Αναφέρει λόγους εθνικής ασφάλειας και επειδή η αμερικανική οικονομία θα απαιτήσει μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες ορυκτών από το εξωτερικό, ιδίως από λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες … Όπου μια μείωση του πληθυσμού μπορεί να αυξήσει τις προοπτικές μιας τέτοιας σταθερότητας, η πολιτική του πληθυσμού γίνεται σχετική με τους πόρους, τις προμήθειες και τα οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ

Η πολιτική για την αποδυνάμωση κατέστη η πρώτη προτεραιότητα στο πλαίσιο της ατζέντας του NSC, της Λέσχης της Ρώμης και των πολιτικών των ΗΠΑ όπως ο στρατηγός Αλέξανδρος Χάιγκ, ο Cyrus Vance, ο Ed Muskie και ο Kissinger.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του NSC την εποχή εκείνη, οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμερίζονται την άποψη του πρώην προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας Robert McNamara ότι η «κρίση του πληθυσμού» αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τα συμφέροντα της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ από ό, τι η πυρηνική εκμηδένιση.

Το 1975, ο Χένρι Κίσινγκερ ίδρυσε ομάδα σχεδιασμού πολιτικής στο Γραφείο Υποθέσεων Πληθυσμού του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Το έγγραφο αποδυνάμωσης “GLOBAL 2000” για τον Πρόεδρο Jimmy Carter προετοιμάστηκε.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η πολιτική θεσπίστηκε με τον Πρόεδρο Κάρτερ με τη βοήθεια του Κίσινγκερ και του Μπρεζίνσκι – όλοι με δεσμούς με τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ .

Η οικογένεια Μπους , η οικογένεια Harriman – οι επιχειρηματικοί εταίροι της Wall Street για τη χρηματοδότηση του Χίτλερ – και η οικογένεια Rockefeller είναι η ελίτ του αμερικανικού κινήματος ευγονικής. Ακόμα και ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, μέλος του ομίλου Bilderberg , τάσσεται υπέρ της μείωσης του πληθυσμού:

“Αν ήμουν μετενσαρκωμένος, θα ήθελα να επιστρέψω στη γη ως ιό δολοφόνου για να μειώσω το επίπεδο του ανθρώπινου πληθυσμού” ο πρίγκηπας Philip Duke του Εδιμβούργου, ηγέτης του World Wildlife Fund, αναφερόμενος στο “Είστε έτοιμοι για το νέο μέλλον μας;” (Έκθεση Εσωτερικών, Κέντρο Αμερικανικής Πολιτικής, Δεκέμβριος 1995).

Ο Υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ προτείνει, χρηματοδοτεί και κατασκευάζει εργαστήρια Bio-Weapons Level 3 και Level 4 σε πολλά μέρη γύρω από τις ΗΠΑ, ακόμη και σε πανεπιστημιακές πανεπιστημιουπόλεις και σε πυκνοκατοικημένες αστικές τοποθεσίες. Σε μια εγκατάσταση Bio-Weapons Level 4, ένα μόνο βακτήριο ή ιός είναι θανατηφόρο. Το Bio-Weapons Level 4 είναι το υψηλότερο επίπεδο που επιτρέπεται νομικά στις ηπειρωτικές ΗΠΑ

Για ποιο λόγο αναπτύσσονται αυτά τα εργαστήρια και ποιος θα αποφασίσει για το ποια βιολογικά όπλα θα δημιουργηθούν στις εγκαταστάσεις αυτές και για ποιον; Περισσότεροι από 20 μικροβιολόγοι παγκόσμιας κλάσης δολοφονήθηκαν από το 2002, κυρίως στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν όλοι εργάζονταν στην ανάπτυξη εθνικών ειδικών βιολογικών όπλων.

Οι πολίτες γύρω από τις ΗΠΑ αρνούνται να ασκήσουν αγωγές για να σταματήσουν αυτά τα εργαστήρια στις πανεπιστημιουπόλεις και στις κοινότητες όπου ζουν. Παρά την αντίθεση των κατοίκων που ζουν κοντά στο UC Davis, όπου σχεδιάστηκε ένα εργαστήριο Bio-Weapons Level 4, είχε την υποστήριξη των δημάρχων των πόλεων.

Ξαφνικά ανέτρεψε τη θέση της αφού ένας μαϊμού έπεσε από μια εγκατάσταση υψηλής ασφάλειας για πρωτεύοντα στην πανεπιστημιούπολη όπου προτάθηκε το εργαστήριο βιολογικών όπλων. Οι κάτοικοι ισχυρίστηκαν ότι εάν ο UC Davis δεν μπορούσε να κρατήσει τους μαϊμούδες να διαφύγουν από τους κλωβούς τους, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να εγγυηθούν ότι ένας μόνο ιός ή βακτηρίδια δεν θα έπεφταν από ένα δοκιμαστικό σωλήνα. Ο πίθηκος AWOL σκότωσε το έργο.

Ο πληθυσμός είναι ένα πολιτικό πρόβλημα. Η εξαιρετική μυστικότητα που περιβάλλει την ανάληψη των πυρηνικών όπλων, η NASA και το διαστημικό πρόγραμμα και η ανάπτυξη πολυάριθμων εργαστηρίων βιολογικών εξοπλισμών αποτελεί απειλή για την κοινωνία των πολιτών, ιδίως στα χέρια των στρατιωτικών και των εταιρειών.

Η φασιστική εφαρμογή και των τριών αυτών προγραμμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτύχει τους καθιερωμένους στόχους πολιτικής αποδημίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ, οι οποίοι μπορούν να εξαλείψουν τα 2 δισεκατομμύρια του υπάρχοντος πληθυσμού στον κόσμο μέσω του πολέμου, της πείνας, των ασθενειών και άλλων αναγκαίων μεθόδων.

Δύο εξαιρετικά παραδείγματα της υπάρχουσας πολιτικής αποπληθυσμών των ΗΠΑ είναι, αφενός, η μακροπρόθεσμη επίπτωση στον άμαχο πληθυσμό από τον πράκτορα Orange στο Βιετνάμ , όπου η Rockefellers έχτισε τα διυλιστήρια πετρελαίου και τα φυτά αλουμινίου κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ .

Η δεύτερη είναι η μόνιμη μόλυνση της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας με απεμπλουτισμένο ουράνιο, το οποίο, δυστυχώς, θα καταστρέψει το γενετικό μέλλον των πληθυσμών που ζουν στις περιοχές αυτές και θα έχει επίσης παγκόσμιο φαινόμενο που αντανακλάται ήδη στην αύξηση της παιδικής θνησιμότητας που αναφέρεται στην ΗΠΑ, Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: SFBayView.com

Related Articles

Αρέσει σε %d bloggers: