breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

44χρονη ήρθε στην Ελλάδα για το μνημόσυνο της μητέρας της και πέθανε ξαφνικά

Στον Βόλο «άφησε» την τελευταία της πνοή η 44χρονη Εβίτα Παππά, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.   Στις 7.7.23.  Τραγική ειρωνεία είναι ότι η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στον Βόλο για το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα gegonota.news, η 44χρονη αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, τα οποία όμως δεν προμήνυαν τον πρόωρο χαμό της. Πέθανε ξαφνικά  στις 5:30 το πρωί, ενώ μόλις πριν δυο περίπου 24ωρα είχε επισκεφθεί παραλιακό χωριό του Ανατολικού Πηλίου όπου διατηρεί εξοχικό σπίτι η οικογένειά της, για να πάρει πράγματα.

Είχε μεγαλώσει με τη μητέρα και τον αδελφό της, καθώς είχε χάσει σε μικρή ηλικία τον πατέρα της. Ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού 12 ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στην πόλη Lüdenscheid της Γερμανίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ταξιδέψει μόνη της στον Βόλο για το μνημόσυνο της μητέρας της, το οποίο θα γίνει τελικά χωρίς την ίδια.

Η σορός της μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ η κηδεία της θα γίνει τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.

Η είδηση για τον ξαφνικό χαμό της σκόρπισε βαθιά θλίψη στους συγγενείς και φίλους, που την αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Φιλιώ Ναλμπαντίδου που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την εκλιπούσα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Άλφα Λαϊκός 103”, έγραψε σε ανάρτησή της:

Κι εγώ τώρα πρέπει να σ αποχαιρετήσω… να σου πω καλό Παράδεισο… στο τελευταίο και πιο μακρινό σου ταξίδι… που δυστυχώς δεν έχει επιστροφή αλλά δεν έχει και πόνους… είσαι ήδη στην αγκαλιά του μπαμπά και της μαμάς σου.. έχω ένα να σου πω αν και το ήξερες πολύ καλά.. το παιδί σου είναι περήφανο που ήσουν είσαι και θα είσαι η ΜΑΜΑ του!! Το φευγιό σου αθόρυβο και βιαστικό…λάθος μονοπάτι επέλεξες.. λάθος βήματα ακολούθησες… καλό ταξίδι αγάπη μου!!! Κοιμήσου… καλά πεταγματα στο ουρανό σου!!! Δεν σε ξεχνώ ποτέ!!

Back to top button