breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Aυτn η κoπελα εκαvε το εμβoλιo και….της εκoψαv τα πoδια ! ! !

 

Ένα περιστατικό σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς η 20χρονη Claire Bridges, ένα υγιές μοντέλο από τη Φλόριντα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Τάμπα μετά από καρδιακή προσβολή στις αρχές του μήνα…

 

 

Η Claire Bridges εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Τάμπα στις 16 Ιανουαρίου με έντονο πόνο στο πόδι και διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, ραβδομυόλυση, ήπια πνευμονία, κυανωτικόκαιαλκαλική ύφεσις αίματος. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή, η καρδιά της σταμάτησε.

Σύμφωνα με το «thecovidworld» το πλήρως εμβολιασμένο 20χρονο μοντέλο Claire Bridges υπέστη καρδιακή προσβολή στις αρχές του μήνα. Να σημειωθεί ότι το μοντέλο έχει κάνει λογικά mRNA εμβόλιο γιατί στις ΗΠΑ δεν κάνουν το Johnson & Johnson. 

Πριν από δύο εβδομάδες, η υγεία της Claire επιδεινώθηκε γρήγορα όταν η καρδιά και άλλα όργανά της προσβλήθηκαν. Γρήγορα μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ για υποστήριξη ζωής.

Ο πατέρας της, Γουέιν, είπε για τη δοκιμασία: «Έχει περάσει τόσα πολλά με αυτό. Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν σαν δύο μήνες».

Ο Γουέιν έλαβε κλήση από τον γιατρό της ΜΕΘ λέγοντας ότι χορηγείται ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση), επειδή η καρδιά της κόρης του είχε σταματήσει.

Το επόμενο πρωί, τοποθετήθηκε σε πρόσθετη υποστήριξη ζωής. Και μόνο λίγες ώρες αργότερα, τέθηκε σε συνεχή αιμοκάθαρση λόγω της ανεπάρκειας των νεφρών της.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η πίεση στα πόδια της δεν άφηνε το αίμα να ρέει. Τελικά, αποφασίστηκε ότι η βλάβη στα πόδια της ήταν πολύ σοβαρή και μη αναστρέψιμη – έπρεπε να ακρωτηριαστούν. Και τα δύο της πόδια αφαιρέθηκαν χειρουργικά.

Να σημειωθεί ότι τα συστημικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό οφείλεται στον… κορωνοϊό, καθώς το εμβολιασμένο μοντέλο βρέθηκε θετικό στον Covid-19 λίγο πριν τον Γολγοθά υγείας της. 

 

 

πηγη 

Back to top button