Διεθνή

Τούρκος Καθηγητής Γεωλόγος: επικείμενος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη. Πιθανότητα 80%. Μέγεθος 7,2-7,8. Νεκροί: από 50.000- εκατοντάδες χιλιάδες!!!

Ο Τούρκος Καθηγητής Γεωλόγος Naci Görür προειδοποιεί: “Πλησιάζουμε τώρα τώρα στο τέλος. Η πιθανότητα για σεισμό μεγαλύτερο από 7 Ρίχτερ στη Θάλασσα του Μαρμαρά έχει αυξηθεί στο 80%. Όπως ο σεισμός του Maraş, ο σεισμός της Κωνσταντινούπολης είναι επικείμενος. Η Κωνσταντινούπολη δεν είναι έτοιμη για ένα σεισμό.”

Ο καθηγητής Celal Sengör πιστεύει ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες για την Κωνσταντινούπολη:

  • Το ρήγμα της Βόρειας Ανατολίας σπάει πλήρως ή εν μέρει, αναμενόμενος σεισμός: 7,2 ή 7,8 σε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων περίπου, ανάλογα με το σπάσιμο. Για τον Naci Görür θα είναι το πολύ 7,5.

    Για τις εκτιμήσεις των νεκρών στην Κωνσταντινούπολη: Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί για την υψηλή εκτίμηση. Η χαμηλότερη εκτίμηση είναι 50.000 νεκροί.

    Κανείς δεν θα μπορέσει να απαντήσει, αλλά η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στο χρονικό εύρος ενός πιθανού σεισμού που θα μπορούσε να χτυπήσει την πόλη ανά πάσα στιγμή, περιμένουν έναν σεισμό μέχρι το 2035 με σφάλμα 10 ετών, άρα το 2045 το πολύ.

    «Ο σεισμός της Κωνσταντινούπολης είναι επικείμενος» με την έννοια του αναπόφευκτου…..

    Υπάρχει το έργο «αστικής ανακύκλωσης» συνολικού κόστους 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο όμως θα χρειαστεί χρόνο για να υλοποιηθεί λόγω του κόστους και του μεγάλου αριθμού κτιρίων που πρόκειται να αντικατασταθούν, υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται να οδηγήσουν το κράτος στα δικαστήρια. καθυστερήσεις.

  • dimpenews.com
Back to top button