breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών μ΄επιστολή του στο Διευθυντή του Ψυχιατρείου ζητά την άμεση απελευθέρωση του Καθηγητή Fourtillan..

 

Ένα μέλος της Ακαδημίας Επιστημών – Institut de France- ζητάει μ΄επιστολή του προς το Διευθυντή του Ψυχιατρείου την απελευθέρωση του Jean-Bernard
Fourtillan Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας και Φαρμακοκινητικής  Fourtillan επίτιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής στο Πουατιέ που του έγινε εισαγωγή παρά τη θέλησή του -ακούσια νοσηλεία- και κρατείται σε Ψυχιατρείο 
κατ΄ουσίαν λόγω των διαφορετικών ιατρικών πεποιθήσεων του ως προς την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, του εμβολιασμού και των θέσεων του για το ρόλο που διαδραμάτισε το Ινστιτούτο Παστέρ…

Στο Διευθυντή του Νοσοκομειακού Κέντρου Mas Careiron (Uzès) (είναι το Ψυχιατρείο εγκλεισμού του καθηγητή.)

κ.Διευθυντά,

Ονομάζομαι Paul Deheuvels, τυγχάνω Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Université Pierre et Marie Curie (Université Paris VI -Sorbonne Université). Σας γράφω για την υπόθεση του καθηγητή Jean-Bernard
Fourtillan.

Τον γνωρίζω εδώ και πολυάριθμα χρόνια, και σας πιστοποιώ ότι είναι υγειής σωματικά και πνευματικά, ένας διανοούμενος μεγάλης φήμης και ισχυρής προσωπικότητας, έχοντας επιφέρει πολλές σημαντικές καινοτομίες στη θεραπεία των νευροεκφυλιστικών ασθενειών και στην ανάλυση της τοξικότητας των ανοσοενισχυτικών αλουμινίου σε ορισμένα εμβόλια. Πρόσφατα, ανέπτυξε πολύ πειστικά επιχειρήματα, που δεν ήμουν σε θέση προσωπικά να επαληθεύσω για την ανάμειξη των εργαστηρίων του Institut Pasteur στη γενετική μηχανική των παθογόνων ιών της γρίπης. Είναι ολοφάνερο ότι η δραστηριότητά του να προειδοποιήσει δύναται να βρίσκεται στη ρίζα αυτού που του συνέβη.

Οποία ήταν η έκπληξή μου να μάθω ότι ένας άνθρωπος ένα τόσος ταλαντούχος άνθρωπος εισήχθηκε παρά τη θέλησή του σε ένα Ψυχιατρικό Ίδρυμα.Σας προειδοποιώ για τυχόν ιδέα παράτασης μιας τέτοιας κράτησης της οποίας η αιθαιρεσία δεν σας διαφεύγει. Πρέπει προφανώς ο καθηγητής Fourtillan να ξαναβρεί την ελευθερία του άμεσα..

Είχα την ευκαιρία κατά τη διαδρομή της μακρόχρονης καριέρας μου να επισκεφθώ τη Ρουμανία ύστερα από πρόσκληση της κυβέρνησή της επί διεύθυνσης Nicolae Ceaucescu. Τότε ήταν συχνό να βλέπεις πανεπιστημιακούς που εκδήλωσαν και την παραμικρή διαφωνία να εισάγονται σε ψυχιατρικό άσυλο.

Γνωρίζω ότι κάποιοι είναι νεκροί, θύματα θεραπειών που έφταναν από το ηλεκτροσόκ ως τη χορήγηση ψυχοτρόπων ουσιών σε υψηλές δόσεις..Δεν θα ήθελα να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τέτοιες μεθόδους στη Γαλλία, πράγμα που θα σήμαινε ότι η κοινωνία μας έχει διολισθήσει σε μια κάποια μορφή δικτατορίας. Φοβάμαι ότι αυτό ήδη ισχύει.

Γι αυτούς τους λόγους, και στο όνομα όλης της γαλλικής επιστημονικής κοινότητας σας παρακαλώ να ελευθερώσετε χωρίς καθυστέρηση τον καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan, ειδάλλως θα είστε συνεργός σε κακομεταχείρηση-επίθεση ξι αυθαίρετη απαγωγή κατά ενός προσώπου, κυριολεκτικά θύμα ενός σημαδεμένου γράμματος σ΄εκδοχή 2020.

Τα πολυάριθμα πρόσωπα που εκτιμούν και υποστηρίζουν την επαγγελματική αξία του όσο και την ελευθερία της σκέψης του καθηγητή Fourtillan δεν θα παραλείψουν να φέρουν την υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης αν δεν τερματιστεί άμεσα ο εγκλεισμός του.

Επειδή δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια ή την επαγγελματική σας ικανότητα, σας στέλνω αυτό το μήνυμα. Δεν έχω πληροφορία επί αυτών που έδωσαν την εντολή εισαγωγής του Jean-Bernard Fourtillan.

Γεγονός παραμένει ότι η απελευθέρωσή του ανήκει εξ ολοκλήρου στην αρμοδιότητά σας. Σας ζητώ λοιπόν να την ασκήσετε το συντομότερο δυνατό.

Εν τω μεταξύ, παρακαλώ λάβετε, κύριε διευθυντή, την έκφραση της εκτίμησής μου.

Paul Deheuvels

Mέλος του Institut και πολλών άλλων Ακαδημιών…

 

Η περίπτωση του Καθηγητή που κρατείται όμηρος στα λευκά κελιά ενός Ψυχιατρείου από το Καθεστώς για τις ιδέες του και την ιατρική του έρευνα ( διετέλεσε Διευθυντής σε Κέντρο Βιοιατρικής Έρευνας στην πόλη Poitiers  ) αποδεικνύει περίτρανα ότι έχουμε να κάνουμε με Ολοκληρωτισμό ψευδο-Υγειονομικής Δικτατορίας-Τυραννίας.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη πρόκληση από καταβολής κόσμου σε σχέση με την ελευθερία..

Το παγκόσμιο lockdown, η διαρκώς ανανεούμενη απαγόρευση κυκλοφορίας, επιβολή στρατιωτικού νόμου, η τετραγωνοποίηση του ανθρώπου ως και των παιδιών, η κοινωνική απόσταση, το ζωώδες ρύγχος υποδούλωσης-φίμωτρο,τα ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ο ρατσισμός στιγματισμός των ασθενών από covid19 κι οι απαράδεκτες συνθήκες κράτησής τους σαν να είναι χολεριασμένοι και τα τελευταία μιάσματα οι εχθροί του λαού, η e ζωή, η απαγόρευση κάθε είδους δημιουργικότητας ως και εργασίας ,η ουσιαστική απαγόρευση εκπαίδευσης με σχολεία-πανεπιστήμια τσέπης βλ. κινητό, η καθολική απαξίωση της παιδείας και εν γένει του πολιτισμού.

Αυτό που διακυβεύεται δεν είναι το αγαθό της υγείας από μια ακόμη ασθένεια κατά περίπτωση θανατηφόρα όπως τόσες άλλες και μάλιστα με ποσοστό θνησιμότητας 0.05% αλλά το Φυσικό Δίκαιο ότι ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος, η κοινωνία, οι δομές της, οι θεσμοί της, τα Συντάγματά της, το Πολίτευμα, η Δημοκρατία, η κοινωνία, ο άνθρωπος ως μια ολόπλευρη και πολυδιάστατη οντότητα και όχι ως μια ενδεχόμενη πτυχή της βιολογικής του υπόστασης..

Που φτάσαμε καθηγητές της Σορβόννης να διαβεβαιώνουν για την πνευματική ακεραιότητα συναδέλφου τους που κρατείται όμηρος στα λευκά κελιά καθεστωτικού Ψυχιατρείου παρά την θέλησή του όπου του ασκείται πιθανότατα χημική καταστολή αν όχι χημική λοβοτομή και καθήλωση γιατί ανήκει στους αντικαθεστωτικούς και διαφωνούντες της παν-Τυραννίας.

dimpenews.com

Back to top button