Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Πέφτει ο Μακρόν; Aπειλεί με διάλυση του Κοινοβουλίου αν αύριο δεν περάσει ο νόμος μεταρρύθμισης συνταξιοδοτικού!!

Πέφτει ο Μακρόν; Ο Εμανουέλ Μακρόν επαπειλεί με διάλυσης της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης σε περίπτωση αν αύριο δεν περάσει ο νόμος μεταρρύθμισης συνταξιοδοτικού και ηττηθεί στη ψηφοφορία για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος αναφέρει το (BFMTV) εν μέσω μεγάλου απεργιακού κύματος και μαζικών κινητοποιήσεων ανά την επικράτεια.

Μετά τη συνάντηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ηλύσια, ο Εμμανουέλ Μακρόν έθεσε την απειλή διάλυσης της Εθνοσυνέλευσης σε περίπτωση χαμένης ψηφοφορίας αύριο στο Ημίκυκλο ( Βουλή), έμαθε το BFMTV από κυβερνητική πηγή.

Επιπλέον, η εκτελεστική εξουσία δεν έχει αποφασίσει για τη χρήση 49,3 και «συνεχίζει να αναζητά ψήφους» υπέρ της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος, σύμφωνα με αυτή την πηγή.

Ο Emmanuel Macron είχε συνάντηση στο Élysée με την Πρωθυπουργό Élisabeth Borne και τους υπουργούς που έχουν σχέση με τη μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό τους Olivier Dussopt και Franck Riester, για να “διασφαλίσει μια πλειοψηφία στην ψηφοφορία αύριο”.

dimpenews.com

Back to top button