breaking newsθρησκεια

Όταν η εξουσία και το εκκλησιαστικό κατεστημένο με τη συνέργεια της Ιατρικής (Ιατροδικαστής) δίωκαν τον ”ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ” ( η ταινία)

Όταν η εξουσία και το εκκλησιαστικό κατεστημένο με τη συνέργεια της Ιατρικής (Ιατροδικαστής) δίωκαν τον ”ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ” ( η ταινία). Μέρες σαν αυτές ξαναζούμε όπου το ίδιο τρίπτυχο ξαμολιέται δαιμονισμένα κατά ανθρώπων του Θεού...Μια ζωή για το βίο του Αγίου Νεκταρίου του μεγαλύτερου Αγίου του 20ου και 21ου αιώνα δασκάλου και θεολόγου και επισκόπου Πενταπόλεως, γνώστη γαλλικής και πολυγραφότατου συγγραφέα!

Στις 26 Αυγούστου στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα «Ο άνθρωπος του Θεού» σε σκηνοθεσία της Γ.Πόποβιτς. Η ταινία εξιστορεί τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Ένας από τους κύριους ρόλους ερμηνεύεται από τον δημοφιλή Ρώσο ηθοποιό Α.Πετρόφ.

Επειδή διώχθηκε συκοφαντήθηκε στιγματίστηκε λοιδωρήθηκε ταπεινώθηκε δικάστηκε αδίκως με βάση την Ιατρική την Ιατροδικαστική ο Θεός του έδωσε το χάρισμα της ιάσεως και καγχάζει με την αποτελεσματικότητα του ως και νομπελίστες Γιατρούς...Κανένα χάρισμα δεν δίνεται δωρεάν όλα έχουν σκληρό τίμημα… Ο Άγιος Νεκτάριος Αναστάσης Κεφαλάς το κοσμικό του ήρθε αντιμέτωπος με αυτό που ζούμε με την εργαλειοποίηση της Ιατρικής από την κοσμική και εκκλησιαστική εξουσία!! Αυτό είναι το μυστικό της ιαματικής του δύναμης τον δίωξε η Ιατρική ως θανάτου!!Και η εξ άνωθεν Αποκατάσταση!!!!Δικαιοκρισία!

Όπως ο Άγ Νικόλαος ο Διάκονος ο εκ Θεσσαλονίκης που μαρτύρησε στη Θερμή Λέσβου άφησε την Ιατρική όπου ήταν φοιτητής στη Γαλλία στην πόλη Μορλαί και ακολούθησε τον Άγιο Ραφαήλ.. Έγινε κι αυτός ένας από τους πιο ιαματικούς σύγχρονους Αγίους.. του επιστράφηκε στο πολλαπλάσιο…

Από τούδε και εις το εξής o Άνθρωπος του Θεού γίνεται ο προστάτης όλων των υγειονομικών που διώκονται με συκοφαντία ότι μολύνουν ενώ είναι υγιείς και καταδικάζονται σε αναστολή εργασίας από ανάλγητη κοσμική εξουσία με την αρωγή και της εκκλησιαστικής..

Tώρα αρχίζει το έργο δεν τα έχετε δει όλα εκτός κι αν φύγετε στα μισά….

dimpenews.com

Back to top button