breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝκοινωνία

Απίστευτο: 30χρονη λέει ότι έχει σχέση με… αεροπλάνο – «Αγκαλιαζόμαστε και κοιμόμαστε μαζί»

 

 

Μια γυναίκα από το Βερολίνο υποστηρίζει ότι έχει πενταετή σχέση με ένα… αεροπλάνο.

 

Η 30χρονη Michele Köbke δηλώνει ότι έχει σχέση με ένα Boeing 737-800, λέγοντας, μάλιστα, ότι είναι «πολύ ελκυστικό και σέξι. Είναι το πιο όμορφο κατασκευασμένο, πολύ ελκυστικό και κομψό». Το αεροπλάνο έχει και παρατσούκλι, καθώς η Michele το έχει ονομάσει «Schatz» δηλαδή «αγαπημένε μου».

Όπως αναφέρει η iefimerida, η Michele, που δεν είναι η μόνη που διατηρεί μια «περίεργη», καθώς μια άλλη γυναίκα είχε παντρευτεί και χωρίσει φάντασμα-πειρατή, ισχυρίζεται ότι η σχέση της είναι δύσκολη, καθώς δεν μπορεί να περάσει χρόνο με τον φίλο της. «Η σχέση με ένα αεροπλάνο δεν είναι εύκολη και κατά καιρούς είναι δύσκολη. Μπορώ να το πλησιάσω μόνο όταν πετάω μαζί του ή όταν βρίσκεται στο υπόστεγο, κάτι που έχει συμβεί μόνο μία φορά στη ζωή μου».

Βίντεο που η Michele δείχνει την αγάπη της για το αεροπλάνο

Η 30χρονη, που έχει σχέση με το αεροπλάνο, έχει βρει διαφορετικούς τρόπους να απολαύσει την αγάπη της. «Εχω ένα μεγάλο μοντέλο αυτού κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα και πραγματικά του στοιχεία, ώστε να μπορώ να του δείχνω την αγάπη μου».

Η αγάπη της Michele για το αεροπλάνο είναι γνωστή ως objectophilia μια μορφή σεξουαλικής ή ρομαντικής έλξης που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα άψυχα αντικείμενα. Ωστόσο, η 30χρονη δεν βλέπει έτσι τη σχέση της. «Είναι σαν μια συνηθισμένη σχέση. Εχουμε ξεκούραστες βραδιές και όταν πηγαίνουμε για ύπνο, αγκαλιαζόμαστε και κοιμόμαστε μαζί», αναφέρει.

 

topontiki.
Back to top button