breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 5G TECH: ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ξυπνήστε

Rappoport, Ράδερφορντ

 

Αναφορές Swissinfo.ch:

“Οι αντίπαλοι της εισαγωγής της τεχνολογίας κυψελωτού δικτύου πέμπτης γενιάς (5G) στην Ελβετία συγκεντρώθηκαν στη Βέρνη το Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην« καταναγκαστική ακτινοβολία ».

“Πολλοί ομιλητές στην πλατεία του κοινοβουλίου προειδοποίησαν για σημαντικούς κινδύνους για την υγεία, το περιβάλλον, τη δημοκρατία και την ασφάλεια που σχετίζονται με τις κινητές επικοινωνίες εν γένει και την εισαγωγή του 5G ειδικότερα. Ζήτησαν ένα εθνικό μορατόριουμ για την 5G και τη δημιουργία ζωνών χωρίς ραδιενέργεια. “

Εδώ είναι ένα κομμάτι που έγραψαν για τις επιπτώσεις στην υγεία των 5G-

5G: βλαβερές συνέπειες μιας νέας τεχνολογίας

5G, η τελευταία και μεγαλύτερη μέθοδος ταχύτερης ασύρματης μετάδοσης, έρχεται με καταιγίδα.

Οι κυβερνήσεις την προωθούν σαν να εξαρτάται το μέλλον της ανθρωπότητας. ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστεί.

Όταν οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες βλέπουν το τεχνολογικό φως της ημέρας στο δρόμο – και τα μεγάλα χρήματα – κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή ενώνονται στο ισχίο.

 Οι συνέπειες είναι καταδικασμένες.

 

Μερικές από τις πολλές εταιρείες που εμπλέκονται περιλαμβάνουν Samsung, Intel, Qualcomm, Nokia, Huawei, Ericsson, ZTE. Πρόκειται για μια παγκόσμια επιχείρηση και πολλές κυβερνήσεις υποστηρίζουν την ώθηση.

Και ο καταναλωτής παίρνει τι; Η δυνατότητα να παρακολουθήσετε την επανάληψη του Law & Order που παρακολουθεί ήδη; Η τρέχουσα τηλεοπτική του λήψη δεν είναι αρκετά καλή; Οι συσκευές στο σπίτι του θα συνδεθούν με το Διαδίκτυο και θα μιλούν ο ένας στον άλλο και θα τους κατασκοπεύσουν και θα καταγράψουν τη χρήση ενέργειας σε συνδυασμό με έξυπνες μετρητές για το Μεγαλύτερο Αγαθό.

Κάπως, χρειάζεστε πραγματικά τη φρυγανιέρα σας συνδεδεμένη με το Διαδίκτυο; Το θέλεις αυτό? Δεν μπορείτε να το πάρετε χωρίς αυτό;

 ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 5G ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΟΔΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Αυτό είναι το σχέδιο. Τα αυτοκίνητα είναι συνδεδεμένα και μιλούν μεταξύ τους. Οι άνθρωποι δεν παίζουν κανένα ρόλο σε αυτό. Το Τεχνοκρατικό Ίντερνετ των πραγμάτων αποφασίζει πώς, σε μια δεδομένη στιγμή, να ρυθμίζει τις ροές της κυκλοφορίας. Οι άνθρωποι μαθαίνουν να είναι παθητικοί.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ INTERNET ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ο TECHNOCRATIC ELITE ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΕΣΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

“Κύριος. Jones, αυτή είναι η φωνή του σπιτιού σου που μιλάει. Έχετε φτάσει στο καθορισμένο όριο της κατανάλωσης ενέργειας για το μήνα. Προσπαθήστε να πάρετε μαζί σας χωρίς ενέργεια έως ότου η κατανομή του επόμενου μήνα γίνει online … “

Στο ηλεκτρικόsense.com (5/12/17) , μαθαίνουμε για το φερόμενο “ανάστροφο” του 5G:

“Το 5G και το IoT [Internet of Things] υπόσχεται να μας συνδέσει στα σπίτια μας, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, στις πόλεις, στα πάρκα και στους ανοιχτούς χώρους σε πάνω από ένα τρισεκατομμύριο αντικείμενα σε όλο τον κόσμο. Υποσχόμαστε τα αυτοκίνητα που οδηγούν τους εαυτούς τους, τα πλυντήρια που παραγγέλνουν τη δική τους σκόνη πλυσίματος και το μαλακτικό καθώς και φυσικά εξαιρετικά γρήγορες λήψεις και streaming. “

“Σύμφωνα με το Fortune.com 5G θα υποστηρίξει τουλάχιστον 100 δισεκατομμύρια συσκευές και θα είναι 10 έως 100 φορές πιο γρήγορα από την τρέχουσα τεχνολογία 4G. (4G ήταν ήδη περίπου 10 φορές ταχύτερα από το 3G). “

“Θα φέρει ταχύτητα λήψης μέχρι 10 Gigabit ανά δευτερόλεπτο. Αυτό θα μας επιτρέψει να έχουμε ένα ολόκληρο κτίριο ανθρώπων που θα στέλνουν αμοιβαία τα δεδομένα τους σχεδόν χωρίς χρόνο, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητα ».

Τώρα, το electricsense.com μας οδηγεί στην καταστροφή του 5G:

“5G θα χρησιμοποιήσει μικρότερους κυτταρικούς σταθμούς (και την τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων) που θα ανακατεύουν / αναδιπλώσουν και θα ανακατευθύνσουν τα πακέτα δεδομένων σε μια διαδρομή χωρίς παρεμβολές πίσω σε εμάς. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ασύρματες κεραίες σε κάθε θέση λάμπας, πόλο χρησιμότητας, σπίτι και επιχείρηση σε ολόκληρες γειτονιές, πόλεις και πόλεις ».

“Χιλιάδες μελέτες συνδέουν τις εκθέσεις χαμηλής ραδιενέργειας ραδιοσυχνοτήτων χαμηλού επιπέδου σε έναν μακρύ κατάλογο δυσμενών βιολογικών επιδράσεων, όπως:

• Διακοπές DNA μονής και διπλής έλικας

• οξειδωτική βλάβη

• Διαταραχή του κυτταρικού μεταβολισμού

• αυξημένη διαπερατότητα του αιματοεγκεφαλικού φραγμού

• μείωση μελατονίνης

• Διαταραχή του μεταβολισμού της γλυκόζης στον εγκέφαλο

• δημιουργία πρωτεϊνών στρες “

“Δεδομένου ότι η 5G έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί συχνότητες πάνω και κάτω από τις υπάρχουσες ζώνες συχνοτήτων 5G κάθεται στο μέσον όλων αυτών. Αλλά η τάση (ποικίλλει από χώρα σε χώρα) είναι για το 5G να χρησιμοποιεί τις ζώνες υψηλότερης συχνότητας. Το οποίο φέρνει τις δικές του ιδιαίτερες ανησυχίες … “

“Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι πως αυτά τα νέα μήκη κύματος θα επηρεάσουν το δέρμα. Το ανθρώπινο σώμα έχει μεταξύ δύο εκατομμυρίων έως τεσσάρων εκατομμυρίων αγωγών ιδρώτα.

Ο Δρ. Ben-Ishai του Εβραϊκού Πανεπιστημίου του Ισραήλ εξηγεί ότι οι αγωγοί ιδρώτα μας λειτουργούν σαν «μια σειρά ελικοειδών κεραιών όταν εκτίθενται σε αυτά τα μήκη κύματος», πράγμα που σημαίνει ότι γινόμαστε πιο αγώγιμοι. Μια πρόσφατη μελέτη της Νέας Υόρκης που πειραματίστηκε με κύματα 60GHz δήλωσε ότι «οι αναλύσεις του βάθους διείσδυσης δείχνουν ότι περισσότερο από το 90% της μεταδιδόμενης ισχύος απορροφάται στην επιδερμίδα και στο στρώμα του δέρματος».

«Οι επιπτώσεις των MMWs [χιλιοστά κύματα] όπως μελετήθηκε από τον Δρ Yael Stein του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, λέγεται ότι προκαλούν επίσης φυσικούς πόνους στον άνθρωπο, καθώς οι αισθητήρες μας επιβιώνουν σε αναγνώριση του κύματος ως επιβλαβή ερεθίσματα. Επομένως, εξετάζουμε τις πιθανότητες πολλών δερματικών παθήσεων και καρκίνου καθώς και σωματικού πόνου στο δέρμα μας. “

“Μια μελέτη του 1994 διαπίστωσε ότι η μικροκυματική ακτινοβολία χαμηλού επιπέδου παρήγαγε την αδιαφάνεια του φακού στους αρουραίους, η οποία συνδέεται με την παραγωγή καταρράκτη».

“Ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών του ιατρικού πανεπιστημίου Kanazawa διαπίστωσε ότι οι κεραίες των 60GHz ‘χιλιοστομετρικού κύματος μπορούν να προκαλέσουν θερμικούς τραυματισμούς διαφορετικών τύπων επιπέδων. Οι θερμικές επιδράσεις που προκαλούνται από χιλιοστά κύματα μπορούν προφανώς να διεισδύσουν κάτω από την επιφάνεια του ματιού ».

“Μια ρωσική μελέτη του 1992 διαπίστωσε ότι οι συχνότητες στην περιοχή 53-78GHz (που 5G προτείνει να χρησιμοποιήσουν) επηρέασαν την μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού (δείκτης στρες) σε αρουραίους. Μια άλλη ρωσική μελέτη σχετικά με τους βατράχους των οποίων το δέρμα ήταν εκτεθειμένο σε MMWs διαπίστωσε αλλαγές καρδιακού ρυθμού (αρρυθμίες). “

“5G θα χρησιμοποιήσει παλμικά κύματα χιλιοστών για τη μεταφορά πληροφοριών. Αλλά όπως επισημαίνει ο Δρ Joel Moskowitz, οι περισσότερες μελέτες 5G είναι παραπλανητικές επειδή δεν παλμούν τα κύματα. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η έρευνα για τα μικροκύματα μας λέει ήδη πώς τα παλμικά κύματα έχουν πιο βαθιά βιολογικά αποτελέσματα στο σώμα μας σε σύγκριση με τα μη παλλόμενα κύματα. Προηγούμενες μελέτες, για παράδειγμα, δείχνουν πώς τα ποσοστά παλμών των συχνοτήτων οδήγησαν σε τοξικότητα γονιδίων και σπασίματα DNA. “

Αυτό είναι μόνο μια δειγματοληψία των καταστροφικών επιπτώσεων της 5G. Υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Είναι πλήρης ατμός μπροστά για 5G στον πλανήτη Γη.

Κέρδη, έλεγχος από πάνω προς τα κάτω, νέα τεχνολογία – γιατί να ασχοληθείτε με εκτεταμένες μελέτες υγείας;

Μόλις οι επιπτώσεις στον πληθυσμό τεθούν σε ισχύ, οι γιατροί θα κάνουν διαγνώσεις ασθενειών που να φαίνεται να  μην έχουν καμία σχέση με το 5G. Θα το ονομάσουν σύνδρομο χρόνιας κόπωσης ή μια ποικιλία διαταραχών του αίματος, θα αναζητήσουν τον ιό και θα αναπτύξουν νέα φάρμακα … αυτό που δεν θα βρούμε είναι τον αίτιο που ειναι το 5G.

 

 

wakingtimes.com

Back to top button