breaking newsΕλλάδα

«Καταρρέει» & ο Έβρος: Bίντεο-σοκ με εισβολή Αλγερινών μεταναστών – Yπό «πολιορκία» η Ελλάδα

 

Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση με τους μετανάστες, βγάζουν μαχαίρια, απειλούν ζωές, μαχαιρώνουν και κλείνουν δρόμους. Η κατάσταση πλέον είναι ασφυκτική σε όλη τη χώρα.

Η Ελλάδα «πνίγεται» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών» και οι πολίτες ασφυκτιούν μετρώντας μεγάλες οικονομικές ζημιές από τον τουρισμό ειδικά στα ελληνικά νησιά.

Tαυτόχρονα, βρίσκεται σε εξέλιξη τουρκικό υβριδικό σχέδιο κατά της Ελλάδος, το οποίο φέρεται να εκτελείται και στον Έβρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει η περιοχή με μετανάστες.

Το βίντεο που ακολουθεί το ανέβασαν Αλγερινοί:

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 

Την ανησυχία της πως «αν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, θα θρηνήσουμε πολλές ανθρώπινες ζωές, όχι μόνο στη θάλασσα, αλλά και στην ξηρά, μέσα στις ίδιες τις δομές φιλοξενίας» εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Μόρια το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως επισημαίνεται, «Το κακό δεν άργησε να γίνει και ο φόβος για εκατόμβη νεκρών παραμένει στο ακέραιο, ό, τι κι αν εξαγγέλλεται, κεντρικά και καθησυχαστικά, από γενέσεως του μείζονος αυτού προβλήματος. Διότι πολύ απλά, σε ένα χώρο που έχει δομηθεί για τη φιλοξενία 2.500 ανθρώπων και έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ, όταν στοιβάζεις πενταπλάσιο πληθυσμό, σε μια ιδιότυπη “Βαβέλ“».

 

pentapostagma.gr

Back to top button