Διεθνή

Η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία άρχισε να αφαιρεί τις καμπάνες από τις εκκλησίες και να τις πηγαίνει στα χυτήρια τους για να λιώσουν. Τότε ένας κοσμικός προέβλεψε το τέλος της όπερ και εγένετο. Έτσι θα πέσει και το καθεστώς Ζελένσκι μόλις τελειώσει τη Λαύρα!

αρχείο

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου Ιωαννίκιο Β’, όσοι διαπράττουν εγκλήματα κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας ή τα χαίρονται είναι άνθρωποι που έχουν υπογράψει την καταδίκη τους κι έφερε κι ένα παράδειγμα.

Ο επίσκοπος είπε επίσης ότι στην εποχή μας, όταν η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου άρχισε να επιτίθεται σε ορθόδοξα ιερά, ένας άνδρας προέβλεψε το κοντινό τέλος αυτής της κυβέρνησης, παρόλο που φαινόταν ισχυρή. Όταν αυτός ο άντρας ρωτήθηκε πώς το ήξερε αυτό, απάντησε ότι ο αείμνηστος παππούς του του είχε μιλήσει για μια παρόμοια κατάσταση, δηλαδή πώς η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία άρχισε να αφαιρεί τις καμπάνες από τις εκκλησίες και να τις πηγαίνει στα χυτήρια τους για να λιώσουν. Και εκείνες τις μέρες, ο παππούς αυτού του ανθρώπου ήταν μάρτυρας πώς ένας ευσεβής χριστιανός από το χωριό του έλεγε ότι μόλις η κυβέρνηση κάνει αυτή την ανομία, θα τελειώσει.

dimpenews.com

Back to top button