breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο από την πτήση με τους 11 τραυματίες – Έφευγαν με φορεία

Το αεροπλάνο μετέφερε 151 επιβάτες, 10 αεροσυνοδούς και τέσσερις πιλότους

Έντεκα επιβαίνοντες σε πτήση της Delta Airlines μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο την Τρίτη αφού το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις ενώ κατευθυνόταν προς την Ατλάντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την La Repubblica, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως «μέλη της ομάδας φροντίδας της Delta Airlines κινητοποιούνται για να συνδεθούν με τους πελάτες της πτήσης 175 της Delta που παρουσίασε σοβαρές αναταράξεις πριν προσγειωθεί με ασφάλεια στην Ατλάντα. Προτεραιότητά μας είναι να φροντίσουμε τους πελάτες και το πλήρωμά μας που έχουν υποστεί τραυματισμούς».

Η πτήση 175 είχε αναχωρήσει από το Μιλάνο της Ιταλίας και βρισκόταν περίπου 64 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του διεθνούς αεροδρομίου Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, όταν σημειώθηκαν έντονες αναταράξεις, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Το Airbus A350 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο λίγο πριν τις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα). Εντεκα επιβάτες και μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρά τραυματίστηκαν και ποια είναι η κατάστασή της υγείας τους.

Το αεροπλάνο μετέφερε 151 επιβάτες, 10 αεροσυνοδούς και τέσσερις πιλότους, σύμφωνα με τη Delta. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι παρείχε φαγητό, καταλύματα και εκ νέου κράτηση για τους μη τραυματισμένους πελάτες.

primenews.

Back to top button