breaking newsΔιεθνή

Χιλιάδες στο Λονδίνο διαδηλώνουν με σύνθημα “Jesus is real Freedom”!! ”Το εμβόλιο είναι θρησκεία και είναι το σώμα αυτού του παγκοσμιοποιημένου Αντίχριστου που ενθαρρύνεται από ιεραρχία εξ ου και το κυνήγι ”αιρετικών”! Το ” εμβόλιο” είναι το όπιο του λαού!

Χιλιάδες στο Λονδίνο διαδηλώνουν με σύνθημα “Jesus is real Freedom”κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ και των πειραματικών σκευασμάτων που λανσάρονται ως εμβόλια ενώ είναι γενετικοί τροποποιητές σύμφωνα με Ακαδημαϊκούς Λοιμωξιολόγους και Νομπελίστες Ιατρικής…Ηχηρή απάντηση από το Λονδίνο στον Βαρθολομαίο που εκτός από το Νόμπελ ειρήνης για το ουκρανικό διεκδικεί τώρα και το Νόμπελ Ιατρικής ως ειδήμονας σε ιατρικά θέματα και καλεί το λαό να πάει ….. στον εμβολιακό αγύριστο κάποιοι πήγαν και είναι χιλιάδες!!! Από 1η Σεπτέμβρη τίθεται σ΄εφαρμογή και σ΄Αγγλία το υγειονομικό απαρτχάιντ του υγειονομικού πάσου.

Έχουν δαιμονιστεί με αυτό το υποχρεωτικό εμβόλιο. Πρέπει να υπάρχει λόγος. Θυμήθηκα τότε το σόμα του Χάξλεϋ. Και επειδή προτιμώ το αντίγραφο από το πρωτότυπο (το “Brave New World”), το ξαναδιάβασα και διάβασα αυτό:

«Το Soma ήταν ένα επικίνδυνο φυτό, τόσο επικίνδυνο που αρρώστησε ακόμη και τον ίδιο τον μεγάλο θεό του ουρανού, τον Ιndra. Οι συνηθισμένοι θνητοί μερικές φορές πέθαιναν από υπερβολική δόση, αλλά η εμπειρία παρείχε τέτοια υπερβατική ευδαιμονία και φώτιση που θεωρήθηκε προνόμιο.. “

Το Soma (βεδικό και ιερό ποτό που εξηγείται καλά από τον Guénon) στο Huxley έχει πολιτική λειτουργία. Είναι εκεί για να διασφαλίσει τη δύναμη και τη νέα εφήμερη εξουσία, καθώς το feint μυστήριο είναι εκεί για να διασφαλίσει τη σατανική δύναμη της παγκοσμιοποίησης..

Huxley:«Επομένως, αυτό το είδος της τοξικομανίας ( ήδη μετράμε δόσεις) δεν ήταν μια προσωπική κακία, αλλά ένας πολιτικός θεσμός, η ίδια η ουσία της Ζωής, της Ελευθερίας και του Κυνηγητού της Ευτυχίας που εγγυάται το Bill of Rights. Αλλά αυτό το αναφαίρετο προνόμιο υπηκόων, το πιο πολύτιμο από όλα, ήταν ταυτόχρονα ένα από τα πιο ισχυρά όργανα κυριαρχίας στο οπλοστάσιο του δικτάτορα. Η συστηματική μέθη των ατόμων για το καλό του κράτους (και, παρεμπιπτόντως, για τη δική τους απόλαυση) ήταν ένα ουσιαστικό μέρος του σχεδίου των Παγκόσμιων Διαχειριστών. “

Οι σκηνοθέτες είναι παγκόσμιοι στο Brave New World. Ο Χάξλεϊ είναι πάντα ισχυρότερος από τον Όργουελ: το κράτος είναι παγκόσμιο, τα ναρκωτικά παντού, ο πολίτης ζαλίζεται περισσότερο παρά είναι φοβισμένος.

«Ο Καρλ Μαρξ δήλωσε ότι η θρησκεία ήταν το όπιο των ανθρώπων, αλλά στο Brave New World η κατάσταση αντιστράφηκε: το όπιο, ή μάλλον το σόμα, ήταν η θρησκεία των ανθρώπων. (σσ το εμβόλιο γίνεται το νέο όπιο του λαού) Όπως κι εκείνη, είχε τη δύναμη να παρηγορήσει και να αποζημιώσει, γέννησε οράματα για έναν άλλο κόσμο, πιο όμορφο, έδωσε ελπίδα, υποστήριξε την πίστη και ενθάρρυνε τη φιλανθρωπία. “

Το εμβόλιο είναι θρησκεία και είναι το σώμα αυτού του παγκοσμιοποιημένου Αντίχριστου που ενθαρρύνεται από όλους τους κληρικούς εξ ου και το κυνήγι αιρετικών. Σε έναν κόσμο που είναι πραγματικά αναποδογυρισμένος, το αληθινό είναι μια στιγμή του ψεύτικου, είπε ο Ντέμπορντ, παίρνοντας ξανά τον Χέγκελ. Προφανώς το φάρμακο ή το σόμα είναι επικίνδυνα όπως το εμβόλιο:

Στη θρησκεία (ή στην αντιθρησκεία, αλλά συναντιούνται αυτή τη στιγμή, δυστυχώς), όλα είναι έλεγχος και κατοχή των πνευμάτων. Σήμερα αυτή η κατοχή με τη βοήθεια υπολογιστή λειτουργεί υπέροχα, ακόμη και στο δρόμο ή στο μετρό. Στον μεταμοντέρνο κόσμο (Return to Brave New World ημερομηνίες από το 1957) όλα είναι έλεγχος και χειραγώγηση. Ο Χάξλεϊ επισημαίνει ότι η δημοκρατία είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορεί πλέον να αντέξει κανείς..(strategika 26/8/21)

200.000 διαδήλωσαν σε όλη τη Γαλλία σε πολλές πόλεις και στο Παρίσι για ένα ακόμη συνεχές Σαββατοκύριακο…

Είναι ακριβώς αυτή η ώρα τον 1 μαθητή που πρόδωσε τον αντικατέστησαν τα εκατομμύρια που προσήλθαν και έγιναν ομοτράπεζοι ευχαριστιακοί του Ιησού. Είναι η ώρα της Μεγάλης Μετάβασης..Της Μεγάλης νέας Ανακατανομής Δυνάμεων ανά τον κόσμο κι αναδιάταξης ”και άλλα πρόβατα έχω, α ουκ έστιν εκ της αυλής ταύτης· κακείνά με δει αγαγείν, και της φωνής μου ακούσουσι, και γενήσεται μία ποίμνη, εις ποιμήν”.

dimpenews.com

Back to top button