breaking newsΕλλάδα

Η πολυπολιτισμική κοινωνία που οραματίζεται ο πρωθυπουργός είναι στην πραγματικότητα η μουσουλμανική κοινωνία

 

«Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μεταβάλλεται σε πολυπολιτισμική κοινωνία σιγά σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτόν τον τρόπο».

 

Αυτά δήλωσε στη Βουλή στις 4/10/2019 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,αναδεικνύοντας τις βαθύτερες απόψεις του για το μεταναστευτικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ανόητος, κάθε άλλο. Δεν μπορεί να του διαφεύγει ότι, όπως εξελίσσεται το μεταναστευτικό σήμερα,η πολυπολιτισμική κοινωνία του αύριο που οραματίζεται, στην πραγματικότητα σηματοδοτεί τη δημιουργία μιας μονολιθικής μουσουλμανικής κοινωνίας.

Η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας,η υπογεννητικότητα των Ελληνίδων,  η φυγή εκατοντάδων χιλιάδων νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και η μαζική εισβολή υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, προδικάζει αυτή την εφιαλτική προοπτική.

Και όσοι νοήμονες πολίτες ή πολιτικοί δεν την βλέπουν, έχουν ελλειπή γνώση του θέματος, πάσχουν από ουτοπικές ιδεοληψίες ή έχουν λόγους που δεν τη βλέπουν.

Οι υποθέσεις ότι, όσοι δεν θεωρηθούν πρόσφυγες, θα επαναπροωθηθούν στην Τουρκία ή στις χώρες τους, είναι ουτοπικές. Η Τουρκία με προφορική δήλωση κυβερνητικών παραγόντων και όχι με γραπτή δεσμευτική συμφωνία, υποτίθεται ότι μπορεί να δεχτεί πίσω  μόνο τους μετανάστες που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου και μόνο αν αυτό γίνεται με δική τους βούληση.

Επί πλέον, καμιά συμφωνία δεν υπάρχει για αποδοχή των μεταναστών από τα κράτη προέλευσής τους. Η αποτυχημένη απόπειρα που έγινε πρόσφατα για να επαναπροωθηθούν πίσω στη χώρα τους Αφγανοί μετανάστες, αποδεικνύει την αδυναμία επιστροφής τους στις χώρες προέλευσής τους. Επί πλέον, τώρα που τα βόρεια σύνορα μας έχουν κλείσει ερμητικά, είναι φανερό ότι, οι περισσότεροι θα μείνουν οριστικά εδώ.

Η Λιβανοποίηση και Ισλαμοποίηση της χώρας μας διαγράφεται ξεκάθαρα και δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης και οι άλλοι ενεργοί πολιτικοί να μην τη βλέπουν. Όταν οι Μουσουλμάνοι επικρατήσουν πληθυσμιακά και πολιτικά, θα μπει τέλος στην  ουδετεροθρηκεία και στη  δημοκρατία, όπως συμβαίνει σε όλα ανεξαιρέτως τα Ισλαμικά κράτη.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο όνομα των οποίων υποτίθεται ότι η Ελλάδα καλοδέχεται τους Μουσουλμάνους εποίκους, θα υποβιβαστούν σε επίπεδο εφαρμογής της σαρία, της μπούργκα, της μετατροπής των γυναικών σε υπανθρώπους και όχι μόνο.

Οι Μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στις εθνικές και τοπικές κοινωνίες γιατί απλούστατα δεν παντρεύονται αλλόθρησκους, όπως φαίνεται παντού στην Ευρώπη αλλά και στην μέχρι σήμερα ακόμα ελληνική Δυτική Θράκη.

Για αυτό και όχι μόνο,οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν αναθεωρήσει την ουτοπία της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και κλείσανε ερμητικά τα σύνορά τους.

Η μόνη χώρα που καλοδέχεται τη μουσουλμανική εισβολή  είναι η Ελλάδα, η οποία είναι και η περισσότερο ευάλωτη στην προοπτική Ισλαμοποίησής της λόγω της ραγδαίας δημογραφικής της γήρανσης και της μαζικής μετανάστευσης νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, όπως θα δούμε ποιο κάτω.

Πάνω από 2 εκ. οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα

Αν και δεν υπάρχουν σκόπιμα ή μη επίσημα στοιχεία, εκτιμάται ότι, οι αριθμοί των Μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα σήμερα μαζί με αυτούς που έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια, σε σύνολο 11,2 εκ. κατοίκων, ξεπερνούν τα 2 εκ.  άτομα, με αλματωδώς αυξητικές τάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι,αναλογούν ή και ξεπερνούν το 20-25% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας. Η Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος πριν από 9 ολόκληρα χρόνια, το 2010, έχει δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ότι, “υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα» ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010) Από τότε και μέχρι ήμεροι οι αριθμοί αυτοί έχουν περίπου διπλασιαστεί.

 Όπως αναφέρει  η Ένωση, υπάρχουν τρεις κατηγορίες μουσουλμάνων: «Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική Μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Παλαιστίνιοι που ήρθαν εδώ στη δεκαετία του ΄70 και πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία κλπ.

Τα αμείλικτα δημογραφικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, σαράντα χιλιάδες μετανάστες έφτασαν μόνο το τελευταίο τετράμηνο στην Ελλάδα.  

Αυτό σημαίνει ότι, σύμφωνα με κυβερνητικές παραδοχές, μέσα  σε ένα χρόνο, εισβάλλουν στη χώρα 120.000 Μουσουλμάνοι. Στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός είναι αρκετά έως πολύ μεγαλύτερος αφού, πολλοί από τους εισερχόμενους δεν καταγράφονται και οι αρμόδιοι φορείς δημοσιοποιούν σκόπιμα μικρότερους αριθμούς αφίξεων.

Αν συνεχίσουν να εισέρχονται Μουσουλμάνοι μετανάστες με παρόμοιους ρυθμούς, αυτό σημαίνει περίπου τουλάχιστον 150.000 άτομα το χρόνο, μια πόλη δηλ. σαν την Πάτρα. Σε 10-12 χρόνια οι νεοαφιχθέντες θα έχουν γίνει 2 εκ. και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. ομόθρησκούς τους που είναι ήδη εγκαταστημένοι στη χώρα, με αυτούς της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου  και τις πολλές χιλιάδες των Ελληνοποιημένων μέσα στα τελευταία χρόνια.

Μαζί με τις γεννήσεις, στην επόμενη δεκαετία θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 4,5 εκ., απέναντι σε 8,5 εκ. γερασμένους Ελληνογενείς. Τότε, θα αποκτήσουν ισχυρή πολιτική βάση και τίποτα δεν θα σταματήσει την ανεξέλεγκτη εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρησκών τους.

Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση που συνδέεται και με την οικονομική κρίση, επιτείνει το πρόβλημα.

Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι θάνατοι ήταν λίγο λιγότεροι από τις γεννήσεις,

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017).

Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583  παιδιά ( 14,3%). Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από Μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου και των πολλών χιλιάδων που Ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Κατά συνέπεια, μπορεί να υπολογιστεί βάσιμα ότι, οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων ανέρχονται σε ποσοστά της τάξης τουλάχιστον του 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά.

Με δεδομένο επίσης ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων δεν αφορά Μουσουλμάνους, συμπεραίνεται  τελικά ότι, οι θάνατοι Ελλήνων, ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως.

Κάθε χρόνο δηλ. δημιουργείται μια μεγάλη Μουσουλμανική πόλη 150.000 κατοίκων σαν την Πάτρα και λόγω της δημογραφικής μας κατάρρευσης, χάνουμε μια μεσαία πόλη 50.000 κατοίκων σαν τη Λαμία. 

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι, τον τελευταίο καιρό οι αφίξεις Μουσουλμάνων μεταναστών στα νησιά και στον Έβρο, μπορεί να ξεπερνούν πλέον και τα 600-700 άτομα την ημέρα, αφού πολλοί από τους εισερχόμενους δεν καταγράφονται, ή οι αρμόδιες υπηρεσίες παρέχουν σκόπιμα ή  μη ελλειπή στοιχεία. Μέσα στο τρέχον έτος, μόνο στο νησί της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν είναι Μουσουλμανάκια.

Όπως  αναφέρει η samiaki.tv από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10, γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά από τα οποία τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 Μουσουλμάνων αλλοδαπών.

Γεγονός είναι ότι, πολλές αλλοδαπές μητέρες, κατάλληλα δασκαλεμένες από τους διακινητές,επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών προκειμένου αυτά να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

Η πρακτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί ύστερα και από την ψήφιση του νέου  μεταναστευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει προτεραιότητα στα παιδιά και στη συνένωση οικογενειών, 

Μπορεί να αλλάξει αυτή η δραματική εξέλιξη ;

Η εφιαλτική προοπτική της Ισλαμοποίησης, μπορεί να αλλάξει μόνο αν οι πολιτική ηγεσία του τόπου αποφασίσει να περιφρουρήσει την ελληνικότητα της πατρίδας μας, εγκαταλείψει τις ουτοπικές εικοτολογίες περί δήθεν πολιτισμικής κοινωνίας του μέλλοντος και λάβει δραστικά και αποτελεσματικά μέτρα.

Το πρώτο και πλέον δραστικό μέτρο είναι, ο έλεγχος και η απομάκρυνση των περισσότερων ΜΚΟ που έχουν εγκατασταθεί στα ανατολικά μας σύνορα και μεθοδεύουν συνήθως με το αζημίωτο τη Μουσουλμανική εισβολή.

Ταυτόχρονα, επιβάλλεται η θεσμοθέτηση βαρύτατων ποινικών και αστικών κυρώσεων για τους διακινητές, με κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις, καθώς και ο αποτελεσματικός έλεγχος των συνόρων.

Παράλληλα, αναγκαίο είναι να ενισχυθεί αποτελεσματικά η γεννητικότητα της Ελληνίδας μητέρας με την παροχή γενναίων επιδομάτων και φορολογικών απαλλαγών σε γυναίκες με τρία και κυρίως με τέσσερα και περισσότερα παιδιά, προσλήψεις τους στο δημόσιο με προοπτική ελαστικής πρόωρης συνταξιοδότησης,δημιουργία πολλών βρεφονηπιακών σταθμών,δικτύων υποστήριξης για μητέρες, παροχή αδειών περιπτέρου, ελαστικοποίηση του καθεστώτος υιοθεσιών και άλλα κατά περίπτωση κίνητρα.

Αν αυτά δεν εφαρμοστούν το συντομότερο δυνατό, τότε θα δικαιωθεί ο Καντάφι που έχει πει ότι “δε θα σας νικήσουμε με βόμβες αλλά με τις μήτρες των γυναικών μας”

 

odosdrachmis

Related Articles

Αρέσει σε %d bloggers: