breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η NASA παρουσιάζει τυχαία αποδείξεις για τη χειραγώγηση του καιρού σε μεγάλη κλίμακα στις δορυφορικές φωτογραφίες

Ο τυφώνας Matthew και ο διάδοχός του Irma έχουν μετατρέψει τον καιρό σε κυρίαρχο θέμα στο προσκήνιο ,και απασχολεί το το κοινό.

Από τις ακραίες πλημμύρες έως τις ευρείες ζημιές από συντρίμμια, οι άνθρωποι έχουν δει την απίστευτη δύναμη της μητρικής φύσης – αλλά υπάρχει κάτι άλλο εδώ;

Πολλοί έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η αμερικανική κυβέρνηση ασχολείται με μια δεκαετή προσπάθεια γεω-μηχανικής – και γιατί όχι;

 Η ικανότητα ελέγχου του καιρού μπορεί να είναι το απόλυτο εργαλείο για καλό ή για καταστροφή.

Είτε με chemtrails, είτε με χειριστές καιρού όπως το HAARP , ο δεσμός μεταξύ των συγκαλυμμένων κυβερνητικών επιχειρήσεων και των επιπτώσεων που μπορεί να έχουν για τον καιρό, δεν μπορεί απλώς να απορριφθεί ως θεωρία συνωμοσίας.

Και τώρα, οι δορυφορικές εικόνες της NASA έχουν αποκαλύψει τι αναφέρεται ως “συγκλονιστική απόδειξη της κλιματικής μηχανικής”.

Δες το και μονος σου:

Κοντά στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας

Η παραπάνω εικόνα, μαζί με αυτά που ακολουθούν, δείχνει τι ο Dane Wigington, που γράφει για το Wakeup-World, περιγράφει ως “πολλές διακυμάνσεις των επιπτώσεων σύννεφων ραδιοσυχνοτήτων”:

Δυτική ακτή της Αφρικής”

” Η ακτή της Καλιφόρνιας”

“Από τη δυτική ακτή της Αφρικής”

“Από τη δυτική ακτή της Αφρικής”

 

“Νότια της Ισπανίας στη θάλασσα του Αλμποράν”

 

Δυτική ακτή της Αφρικής”

Σύμφωνα με τον Dane, οι παράκτιες περιοχές της Αφρικής είναι μια εστία για προσπάθειες γεωμηχανικής, παρά το γεγονός ότι αναφέρεται στα κύρια μέσα ενημέρωσης ως το αποτέλεσμα της “σκόνης” στον αέρα.

 Ο Dane αναφέρει αυτό το απόσπασμα από ένα άρθρο Fox9 News :

“Αυτή τη στιγμή, μεγάλο μέρος του Κόλπου του Μεξικού και τμήματα της Καραϊβικής έχουν ελαφρώς θερμότερο από τις φυσιολογικές θερμοκρασίες των ωκεανών, οι οποίες συνήθως βοηθούν στην ανάπτυξη των τροπικών.

“Αλλά υπάρχει τόση σκόνη και ξηρός αέρας στην ατμόσφαιρα που οι καταιγίδες γίνονται πνιγμένοι πριν καν ξεκινήσουν.”

Ορισμένοι θεωρούν ότι η τεχνολογία γεωμηχανικής μπορεί – και ήδη χρησιμοποιείται – να χειριστεί μεγαλύτερα συστήματα καταιγίδας, όπως οι τυφώνες.

Στην πραγματικότητα, τέτοιες καταγγελίες έχουν ήδη σκηνοθετηθεί στον τυφώνα Matthew, υποδεικνύοντας ότι οι “κυματισμοί” στη φωτογραφία της καταιγίδας παρακάτω δείχνουν “κύματα” σύμφωνα με ισχυρές “εκπομπές ραδιοσυχνοτήτων / μικροκυμάτων και ατμοσφαιρικά αερολύματα”.

Ακόμα κι αν αυτό ισχύει αληθινά και ακόμα και αν εκτελεστεί με καλές προθέσεις, ποιες είναι οι ακούσιες συνέπειες του παίζοντας θεός με τον καιρό;

Σύμφωνα με τον Dane:

Μετά από 65 χρόνια κλιματικής «παρέμβασης», έχουν γίνει πολύ πραγματικές ζημίες στα συστήματα υποστήριξης της ζωής της Γης (μαζί με αμέτρητες άλλες μορφές ανθρωπογενούς καταστροφής στη βιόσφαιρα).

“Οι μηχανικοί του κλίματος φαίνεται ότι προσπαθούν τώρα να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες μεθόδους παρέμβασης που προκάλεσαν τις ζημιές, για να μετριάσουν τις βλάβες που έχουν ήδη γίνει.

“Δεν υπάρχει λογική στην εξίσωση αυτή”.

Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Dane περιγράφει πώς οι εκπομπές ραδιοσυχνοτήτων μπορούν να επηρεάσουν τους σχηματισμούς σύννεφων “με τον ψεκασμό τοξικών ηλεκτρικά αγώγιμων βαρέων μετάλλων”:

Σε αυτήν την επόμενη φωτογραφία, ο Dane επισημαίνει ότι σχηματίστηκαν κοντά σε σταθμό HAARP, ο οποίος δημιούργησε τα μοναδικά μοτίβα σύννεφων που αναζητούν:

Πηγή και αναφορές: FavidWolfe.com ; WakeUp-World.com ; Fox9.com

http://humansarefree.com

Related Articles

Αρέσει σε %d bloggers: