breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εμβολιασμός και Covid: Μας είπαν ψέματα και για τη μυοκαρδίτιδα

 

Η …«επιστήμη» και οι αρχές υγείας μας είπαν ότι “η μυοκαρδίτιδα είναι πολύ πιο συχνή από την, Covid παρά από τον εμβολιασμό”.

Το θέμα είναι ότι δεν ήταν αλήθεια. Κυκλοφόρησε μια νέα μελέτη από τις Σκανδιναβικές χώρες:

Οι συγγραφείς εργάστηκαν για τις υπηρεσίες υγείας των τεσσάρων σκανδιναβικών χωρών. Είχαν την αποστολή να εξετάσουν ολόκληρους τους πληθυσμούς τους (και τα ηλεκτρονικά αρχεία τους), αναζητώντας περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας. Είχαν επίσης τα αρχεία εμβολιασμού για όλους τους ανθρώπους.

Αποδείχθηκε ότι στις χώρες τους:

  • 530 άτομα είχαν μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο
  • 109 είχαν μυοκαρδίτιδα από Covid-19

Όσον αφορά τους θανάτους:

  • 27 άτομα πέθαναν από εμβολιαστική μυοκαρδίτιδα
  • 18 πέθαναν από μυοκαρδίτιδα σχετιζόμενη με την Covid.

Λοιπόν, σας παρακαλώ, πείτε μου, πώς θα μπορούσε να είναι αλήθεια ότι “η Covid προκαλεί περισσότερη μυοκαρδίτιδα”;

Τα πραγματικά αποτελέσματα είναι πιθανώς χειρότερα

Αρκετά γνωστά γεγονότα κάνουν την εικόνα ακόμα χειρότερη από ό,τι παρουσιάζει το άρθρο. Πολυάριθμες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που προκαλούνται από εμβόλια οδηγούν σε αιφνίδιους θανάτους και όχι σε νοσηλεία.

Η μελέτη του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης δείχνει ότι το 20% των αιφνίδιων θανάτων μετά τον εμβολιασμό, όπου έγινε νεκροψία, οφείλονται σε μυοκαρδίτιδα.

Αυτοί οι ξαφνικοί θάνατοι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στους αριθμούς που παρουσιάζουν οι Σκανδιναβοί επιστήμονες.

Επίσης, ορισμένες από τις “μυοκαρδίτιδες λόγω Covid” συνέβησαν σε εμβολιασμένα άτομα που έτυχε να έχουν Covid “παρά” (ή λόγω;) τα εμβόλιά τους. Αυτές υπολογίζονται ως “μυοκαρδίτιδες Covid“, παρόλο που τα εμβόλια έπαιξαν ρόλο σε αυτές τις ασθένειες που συνέβησαν σε εμβολιασμένα άτομα.

Πολλές συζητήσεις κατευθύνθηκαν επίσης στη δημιουργία της εντύπωσης ότι η μυοκαρδίτιδα συμβαίνει μόνο σε νεαρούς άνδρες. Βοήθησε την Pfizer και τη Moderna να κερδίσουν χρήματα, κρατώντας τους πιο μεγάλους λιγότερο ανήσυχους. Ωστόσο, Σκανδιναβοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο συμβαίνει και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Πιθανές ενστάσεις και χρόνος έκθεσης

Μερικοί άνθρωποι που προσπαθούν να απομυθοποιήσουν αυτή την ιστορία μπορεί να ρωτήσουν, “τι γίνεται με το βασικό ποσοστό μυοκαρδίτιδας”; Τι θα γινόταν αν τα άτομα που αναφέρονται στην παραπάνω μελέτη ως έχοντα “εμβολιαστική μυοκαρδίτιδα” την είχαν όντως για άσχετους λόγους;

Δεν είναι κακή ερώτηση και πρέπει να διερευνηθεί.

Η απάντησή μου σε αυτές τις αντιρρήσεις είναι ότι περίπου ο ίδιος αριθμός ατόμων είχαν Covid μέχρι τη λήξη της περιόδου μελέτης το 2022, όπως ήταν και ο αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων. Έτσι, οι “εκθέσεις” σε εμβόλια και Covid είναι περίπου ίσες. Και όμως, η συχνότητα της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβόλια είναι περίπου πέντε φορές μεγαλύτερη από ό,τι μετά την Covid.

Η επιστήμη είπε ψέματα, άνθρωποι πέθαναν

Οι υποστηρικτές των εμβολίων κατά της Covid πάντα έκαναν έκκληση στην “επιστήμη”, η οποία πληρωνόταν από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates ή το NIH, τα οποία είχαν συμφέρον να προωθήσουν τα εμβόλια Covid.

Ωστόσο, αξιωματούχοι που δεν σχετίζονται με κανένα από αυτά, απέδειξαν ότι η μυοκαρδίτιδα από την Covid είναι πολύ πιο σπάνια από τη μυοκαρδίτιδα λόγω των εμβολίων.

Έχω πτυχίο θετικών επιστημών. Στο παρελθόν, ήμουν πάντα θαυμαστής της επιστήμης. Η επιστήμη ήταν συναρπαστική, άλλαξε τον κόσμο και άξιζε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη μου.

Η πανδημία της Covid κατέστρεψε αυτές τις πεποιθήσεις και η προεπιλεγμένη μου στάση απέναντι σε οποιαδήποτε επιστήμη με κοινωνικές, κλιματικές ή πολιτικές επιπτώσεις είναι η δυσπιστία και ο σκεπτικισμός.

Εξακολουθείτε να εμπιστεύεστε την… επιστήμη των φαρμακοβιομηχανιών και της ελίτ; Προσπαθείτε να διακρίνετε εάν ίσως συμβαίνει κάτι κρυφό, όταν συζητούνται ορισμένα θέματα;

*του Igor Chudov*, απόδοση: 
Back to top button