Διεθνή

Βόμβα Αχμαντινετζάντ: o επικεφαλής της ιρανικής Αντικατασκοπείας πράκτορας της Μοσάντ! Με Ριφιφί στην αεροδιαστημική υπηρεσία πράκτορες Mossad έκλεψαν τα πιο ευαίσθητα έγγραφα για πυρηνικά προγράμματα και πυραυλικά συστήματα του Ιράν.

Βόμβα από τον Αχμαντινετζάντ …O τ. Πρόεδρος του Ιράν Αχμαντινετζάντ εκθέτει τις ιρανικές υπηρεσίες πληροφοριών … έναν ανώτερο αξιωματούχο ασφαλείας που ήταν κατάσκοπος του Ισραήλ!

Ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ αποκάλυψε την έκταση της ανισορροπίας και της αδράνειας που έπληξε τους θεσμούς της Ιρανικής Δημοκρατίας, ιδίως τις υπηρεσίες ασφάλειας και πληροφοριών.

Ο Αχμαντινετζάντ «εκτόξευσε» μια μεγάλη έκπληξη σε μια νέα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στα ιρανικά μέσα ενημέρωσης, όπου δήλωσε ότι ο υπεύθυνος του Υπουργείου Πληροφοριών για την ισραηλινή μονάδα αντικατασκοπίας ανακαλύφθηκε ότι ο ίδιος ήταν πράκτορας του Ισραήλ!

Αναφερόμενος στην κλοπή εγγράφων που σχετίζονται με το πυρηνικό και πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν από την Μοσάντ, ο Αχμαντινετζάντ είπε ότι ορισμένοι τρύπησαν την οροφή του ιρανικού διαστημικού γραφείου και έκλεψαν “τα έγγραφα της χώρας”, προσθέτοντας ότι “η διεφθαρμένη συμμορία ασφαλείας στη χώρα πρέπει να διευκρινίσει τον ρόλο της στη δολοφονία πυρηνικών επιστημόνων και στις εκρήξεις της πυρηνικής εγκατάστασης Natanz. ” .

Ο Αχμαντινετζάντ πρόσθεσε: «Οι Ισραηλινοί ήρθαν στον πυρηνικό χώρο της Τουρκοζάμπαντ και πραγματοποίησαν αυτήν την επιχείρηση και πήραν αρκετά φορτηγά που μεταφέρουν υλικά από τον Ιρανικό Διαστημικό Οργανισμό που σχετίζονται με το πυρηνικό και πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν».

Ο Αχμαντινετζάντ επιβεβαίωσε την ύπαρξη μιας ευρείας και οργανωμένης παραβίασης ασφάλειας στο Υπουργείο Πληροφοριών και στα ιδρύματα που εργάζονται στον πυρηνικό και πυραυλικό τομέα, λέγοντας: «Τα έγγραφα του αεροδιαστημικού γραφείου ήταν στη θυρίδα ασφαλείας του αρχηγού αυτού του οργανισμού. Οι πράκτορες της Mossad διάτρησαν την οροφή, μπήκαν, άνοιξαν τη θυρίδα ασφαλείας και πήραν όλα τα έγγραφα. Παραβίαση και κλοπή των πιο σημαντικών εγγράφων πυρηνικού προγράμματος της χώρας.

Ο Αχμαντινετζάντ θεώρησε ότι τέτοια κλοπή δεν πραγματοποιείται μόνο από μια ομάδα ανθρώπων, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ένα ισχυρό δίκτυο εντός των ιρανικών κυβερνητικών υπηρεσιών, το οποίο λειτουργεί συστηματικά προς το συμφέρον της Μοσάντ.

Ο πρώην Ιρανός πρόεδρος προειδοποίησε ότι αυτό το ενεργό σιωνιστικό δίκτυο εντός των ευαίσθητων κυβερνητικών υπηρεσιών της χώρας εξακολουθεί να αποτελεί σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια του Ιράν, επισημαίνοντας ότι “μία από τις επιχειρήσεις ασφαλείας του χρησιμοποίησε 50 πράκτορες για να υποκλέψει έγγραφα από τον πυρηνικό χώρο της Τουρκοζάντ και τον Οργανισμό Διαστήματος , τα οποία είναι πολύ σημαντικά έγγραφα” έχει σχέση με την ασφάλεια της χώρας. “

Ο Αχμαντινετζάντ απαίτησε να δοθούν εξηγήσεις για αυτήν τη σιωνιστική διείσδυση στη χώρα και να διευκρινιστούν στην ιρανική κοινή γνώμη, προσθέτοντας: «Κρύβουν τις κλοπές πυρηνικών και στρατιωτικών εγγράφων από τον λαό και δεν γνωρίζαμε ότι αυτή η κλοπή είχε συμβεί μέχρι που τα ιρανικά πυρηνικά και στρατιωτικά έγγραφα έφτασαν στο Σιωνιστικό Κετάν και αποκαλύφθηκαν εκεί ».

Ο Αχμαντινετζάντ τόνισε ότι η πλειονότητα εκείνων που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι πραγματοποίησαν δολοφονίες εναντίον ιρανικών πυρηνικών παραγόντων έχουν πλαισιωθεί και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές τις πυρηνικές δολοφονίες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δημοσιευτεί καμία αναφορά στα ιρανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την κλοπή εγγράφων από το ιρανικό διαστημικό πρακτορείο και ο Αχμαντινετζάντ δεν ανέφερε την ημερομηνία του συμβάντος.

Αφού το σώμα επιτήρησης των εκλογών στο ΙράνΣυμβούλιο των Φρουρών απέρριψε την υποψηφιότητα του Αχμαντινετζάντ για τις προεδρικές εκλογές, ο πρώην Ιρανός πρόεδρος άρχισε να αποκαλύπτει πολλούς φακέλους πολιτικής και ασφάλειας που έδειξαν την αδυναμία και την αποτυχία των ιρανικών υπηρεσιών ασφαλείας ενόψει διείσδυσης ξένων οργανισμών.

Τώρα εξηγούνται όλα κι όσα θ΄ακολουθήσουν…και στις όμορες χώρες επιρροής της Τεχεράνης που σίγουρα δεν θα είναι αλώβητες από ανάλογη διείσδυση…

dimpenews.com

Back to top button