breaking newsΕλλάδα

Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα στα Εξάρχεια από Αλγερινούς «πρόσφυγες», από μέλη της «συμμορίας των 35»

Η ομάδα των Αλγερινών φέρεται να είναι ασύλληπτα μέλη της ομάδας των «35»

 

 

Αυτή τη φορά, ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο έναν Βραζιλιάνο τουρίστα για να του πάρουν το κινητό τηλέφωνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Εξάρχεια.

Το απίστευτο είναι ότι για να μην κινήσει υποψίες, η ομάδα των επτά, έκανε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων με ένα πιτ μπουλ ενώ ο 63χρονός νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς και, όπως λένε οι γιατροί, ζει από θαύμα.

Το χρονικό της επίθεσης

Το σκηνικό του τρόμου για τον Βραζιλιάνο τουρίστα άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της Τρίτης. Ο 63χρονος βρισκόταν σε γνωστή ταβέρνα των Εξαρχείων στην οδό Βαλτετσίου και γύρω στις 11:30 βγήκε να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο της πλατείας.

Η ομάδα των επτά Αλγερινών «προσφύγων» που τριγυρνούσε στην περιοχή με το πιτ μπουλ τον πλησιάζει και ο ένας του τραβά με βία το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε στα χέρια του.

Το θύμα αντιστάθηκε και αυτό ήταν το λάθος του. Οι δράστες όρμησαν πάνω του και με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Περίοικοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και λίγη ώρα αργότερα ο 63χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κρανίο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι θαύμα που είναι ζωντανός μετά από τόσο ξύλο.

​Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα των Αλγερινών με το πιτ μπουλ είναι ασύλληπτα μέλη της άγριας συμμορίας των 35 βορειοαφρικανών παράνομων μεταναστών που χτυπούσε στο κέντρο της Αθήνας και στο παρελθόν κάποιοι από αυτούς είχαν συλληφθεί πάνω από 200 φορές, χωρίς βέβαια κανείς τους να απελαθεί ποτέ από τη χώρα, όπως ούτε και τώρα πρόκειται να απελαθεί κανείς. 

 

Pronews
Back to top button