breaking newsΕλλάδα

Έβρος: Aλλοδαποί επιτέθηκαν σε κυνηγό με τσεκούρια & πέτρες – Τους έτρεψε σε φυγή με κυνηγετική καραμπίνα

 

Η κατάσταση στον Έβρο έχει φτάσει σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα και πλέον πληθαίνουν οι αναφορές που δείχνουν πως οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες αποτελούν απειλή και για την σωματική ακεραιότητα Ελλήνων πολιτών.

Τα όσα ανέφερε ο Γιώργο Αποστολόπουλος απο το Δέλτα του Έβρου στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό απλά δείχνουν ένα μικρό μέρος του προβλήματος το οποίο θα διογκώνεται καθημερινά μέχρι να φτάσει σε σημείο έκρηξης.

Πριν λίγες ώρες, 15 μετανάστες τον περυκύκλωσαν έξω από την καλύβα του, κρατώντας στα χέρια τους παλούκια και τσεκούρια. Τότε ο ίδιος αμέσως αντέδρασε, τράβηξε όπλο προς τα πάνω τους για εκφοβισμό και αυτοί τράπηκαν σε φυγή!

Ο Νίκος Λαμπρίδης ο Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό κατήγγειλε, ότι έχουν συμβεί άλλα πέντε περιστατικά μέσα σε δέκα ημέρες από μετανάστες στην περιοχή.

Οι μετανάστες στήνουν μπλόκα, κρατάνε παλούκια και στήνουν ενέδρες σε κυνηγού;, ενώ κλέβουν και αυτοκίνητα.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, περισσότεροι από 20 λαθρομετανάστες επιχείρησαν μπλόκο στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Έβρου Κατερίνας Φωτιάδου, η οποία ευτυχώς ενήργησε γρήγορα και ψύχραιμα.

Που θα πάει επιτέλους αυτή κατάσταση; Θα ξυπνήσει το κράτος, ή θα γίνουμε μεινότητα στην ίδια μας την χώρα

;

Pronews
Back to top button