Διεθνή

39χρονος πέθανε στον ύπνο του από καρδιά την επομένη της β΄δόσης Pfizer!! H γυναίκα του: τον σκότωσε το εμβόλιο!! Κατέθεσε μήνυση!

Ένας 39χρονος άνδρας πέθανε την επομένη της δεύτερης δόσης εμβολίου της Pfizer στη Landes στη Γαλλία. Η οικογένειά του υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Τριάντα έξι ώρες είναι ο χρόνος που μεσολάβησε μεταξύ της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer του Emmanuel και του θανάτου του. Το βράδυ της 2-3ης Ιουλίου, ο 39χρονος άνδρας πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του. Μόλις βρέθηκαν εκεί, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν μπόρεσαν να τον αναζωογονήσουν. Ο γιατρός του Samu κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε καρδιακή ανακοπή.
Ο άντρας, χωρίς ιατρικό ιστορικό, υποβλήθηκε σε αυτοψία που αποκάλυψε ότι είχε καρδιακή ανεπάρκεια. Για τους κοντινούς του, αυτό είναι παρεξήγηση: «Δεν καταλαβαίνουμε, δεν είχε προβλήματα υγείας, ούτε θεραπεία! Ακόμα και ο γενικός ιατρός του δεν καταλαβαίνει », λέει η σύζυγός του. Ζητήθηκαν τοξικολογικές εξετάσεις από γιατρούς προκειμένου να κατανοηθεί η προέλευση αυτής της παθολογίας.
Για την οικογένεια, η μόνη εξήγηση για αυτόν τον θάνατο θα σχετιζόταν με τη δεύτερη ένεση του αντι-Covid 19 εμβολίου: «για εμάς δεν είναι παρά το εμβόλιο που μπορεί να προκάλεσε αυτό, προηγουμένως αυτός είχε καλή υγεία και πήγαινε πολύ καλά » εξηγεί η χήρα. Οι δικοί του «περιμένουν απαντήσεις».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατατέθηκε μήνυση κατά του Χ από τη σύζυγό του, συνοδευόμενη από την κόρη της και τους πεθερούς της, στη χωροφυλακή Τάρτας στις 26 Ιουλίου. Η εισαγγελία του Dax επιβεβαίωσε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα.sudouest 29/7/21

Αυτά τα πειραματικά εμβόλια έκαναν υποχρεωτικά ..Είναι γεμάτος ο διεθνής τύπος από θανάτους…. μια νεκρολογία έγινε ο τύπος..

dimpenews.com

Back to top button