breaking newsΔιεθνή

Νέο σχέδιο διχοτόμησης της Συρίας από ξένες υπηρεσίες πληροφοριών γι απόσχιση της  Σουέιντα!

Νέο σχέδιο για τη διχοτόμηση της Συρίας ετοιμάζουν ξένες υπηρεσίες πληροφοριών και αφορά την  Σουέιντα.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών, πραγματοποιήθηκαν 3 συναντήσεις στο Παρίσι μεταξύ αξιωματικών της γαλλικής και βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών από τη μια και του λεγόμενου Malik Abu Khair, επικεφαλής του γνωστού ως «Κόμματος της Συριακής Ταξιαρχίας». Καθιερώθηκε ένα σχέδιο για να φέρει το χάος και την αποσταθεροποίηση της περιφέρειας.

Πρώτα, 30 εκατομμύρια δολάρια εξασφαλίστηκαν με χρηματοδότηση από το Κατάρ
Με χρηματοδότηση του Κατάρ αποκτήθηκαν 30 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της λεγόμενης συριακής ταξιαρχίας για την ανάδειξη κινήματος κατά του συριακού κράτους! Ποσό 5 εκατομμυρίων δολαρίων έχει ήδη παραδοθεί στον Malik Abu Al-Khair μέσω του πρέσβη του Κατάρ στο Παρίσι και θα ακολουθήσουν και άλλες πληρωμές σύμφωνα με την εξέλιξη του σεναρίου. Επί τόπου, καταβλήθηκαν 200.000 δολάρια στην ηγεσία του κόμματος στην επαρχία της Σουέντα, για να πληρωθούν οι μισθοί των ατόμων που είχαν αναλάβει την προπαγάνδα και το έργο των μέσων ενημέρωσης του κόμματος.
Το Κόμμα Ταξιαρχίας εστιάζει στην προσέλκυση του πληθυσμού της  Σουέιντας μέσω επιτροπών που θα διανέμουν οικονομική και σε είδος βοήθεια, δεξαμενές νερού και ιατρικό εξοπλισμό, εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια και τη μιζέρια στα χωριά.
Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της  Σουέιντα περιλαμβάνει τη δημιουργία σεχταριστικού ακτιβισμού μέσων ενημέρωσης που επικεντρώνεται στον σεχταριστικό λόγο, συνθήματα που σύντομα θα είναι ξεκάθαρα σεχταριστικά και ένα φανατικό αίτημα για αυτοδιαχείριση της  Σουέιντα.
Σύμφωνα με το ίδιο δυτικό σχέδιο, όλες οι ένοπλες συμμορίες και φατρίες θα ενσωματωθούν σε μια ενιαία οντότητα που θα λαμβάνει τις ίδιες εντολές και οδηγίες με το πρόσχημα της προστασίας του λαϊκού κινήματος.
Το σενάριο περιλαμβάνει γενική απεργία και όλοι οι εργαζόμενοι ή εργαζόμενοι σε κρατικούς θεσμούς θα εκκαθαριστούν εάν παραβιαστεί η απεργία.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και οι διεθνείς οργανισμοί πρέπει να εμπλακούν για να αγκαλιάσουν και να υπερασπιστούν το λεγόμενο κίνημα.
Η σημαία της αίρεσης των Δρούζων πρέπει να επικρατήσει αντί της εθνικής σημαίας για την απεικόνιση του λαού της Σουέντας ως διαφορετικής οντότητας από το συριακό κράτος!
Τα μέσα ενημέρωσης τους θα απαιτήσουν το άνοιγμα μιας ανθρωπιστικής διέλευσης για την παράδοση βοήθειας, ώστε όπλα και μαχητές να περάσουν στην Ιορδανία.
Πρώτον, 3.500 στοιχεία, εκπαιδευμένα και προετοιμασμένα στην αμερικανική βάση του al-Tanf, από 16.000 εκπαιδευόμενους, θα φτάσουν διαδοχικά για να αντικαταστήσουν τις δυνάμεις εσωτερικής ασφάλειας και τις υπηρεσίες ασφαλείας σε επίπεδο κυβερνήτη, αφού τις πολιορκούσαν και δεν τους επέτρεψαν να ασκήσουν το ρόλο τους.
Οι θρησκευτικοί ηγέτες που απορρίπτουν το νέο σχήμα θα απαξιωθούν και το κύρος τους θα υπονομευθούν, όπως και όλοι οι τοπικοί, λαϊκοί και ακόμη και εθνικοί ηγέτες στην περιοχή. Δεν αποκλείεται η εκκαθάριση ορισμένων μελών του πνευματικού θρησκευτικού σώματος και αξιωματούχων του κυβερνήτη της Σουέντας, προκειμένου να κατηγορηθεί το καθεστώς και οι κρατικές υπηρεσίες για αυτά τα εγκλήματα και ως εκ τούτου να αυξηθεί μια σεχταριστική ένταση.

Θα προσπαθήσουν να πάρουν την εμπιστοσύνη του λαού από τα μέλη του σεΐχηδων της λογικής και να την αναθέσουν σε ένα άτομο με το όνομα του πνευματικού ηγέτη των Δρούζων στη Συρία.
Θα προσπαθήσουν να διεθνοποιήσουν την «υπόθεση» μέσω διεθνών οργανισμών υπό την αιγίδα της Γαλλίας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ και θα αναζητήσουν διεθνή προστασία.
Εκκαθαρίσεις, δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις σε επίπεδο κυβερνήσεων στα τέλη Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο του 2023 αναμένονται με στόχο να επηρεάσουν την κοινή γνώμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Γαλλικές, αμερικανικές και βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών παρέχουν στους ηγέτες των ενόπλων φατριών δίκτυα επικοινωνίας, υλικοτεχνικά εργαλεία, πληροφορίες και ειδικά δεδομένα για τον Συριακό Αραβικό Στρατό, επισυναπτόμενα σε χάρτες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τα οποία θα συνοδεύονται από στόχευση τοποθεσιών και σημείων του. Ο Συριακός Αραβικός Στρατός θα διαλύσει τις προσπάθειές του και θα προετοιμάσει την ίδρυση μιας κοινής αίθουσας επιχειρήσεων μέσα στο κυβερνείο της Σουέντα στα σύνορα
Ειδικές ομάδες ελεύθερων σκοπευτών εξοπλισμένες στο Κυβερνείο της  Σουέιντα θα στοχεύουν πολίτες και οι ομάδες μέσων ενημέρωσης τους θα αναφέρουν στα γεγονότα ότι οι δράστες είναι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι σύμμαχοί τους.

Οι Δρούζοι είναι μια θρησκευτική μειονότητα που κυρίως κατανέμεται μεταξύ Συρίας, Λιβάνου και κατεχόμενων στο Γκολάν.

dimpenews.com

Back to top button