breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δημοσιογραφική έρευνα γερμανικού ΜΜΕ:”Τα νοσοκομεία αποκρύπτουν θανάτους μετά από μπολιασμό ”

 

Σοκ και δέος προκαλεί η δημοσιογραφική έρευνα γερμανικού ΜΜΕ που καταδεικνύει ότι σκοπίμως και με σχεδιασμό οι ιατρικές υπηρεσίες της χώρας δεν διερευνούν τις αιτίες των ξαφνικών θανάτων ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί με… πολλές δόσεις

Όμως στις σορούς των ανθρώπων αυτών εντοπίζονται ίχνη από εγκεφαλικές βλάβες, καρδιακές προσβολές μέχρι και βλάβες στον πνεύμονα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από άλλη αιτία πλην της εμφανέστερης που είναι οι εμβολιασμοί.

Πρόσφατα ένας άνδρας πέθανε μετά την ενισχυτική δόση κατά του κορωνοϊού στο Charité του Βερολίνου.

Η κλινική απέδωσε τον θάνατό του σε προηγούμενες ασθένειες και μάλιστα είπε ψέματα ότι οι συγγενείς δεν ήθελαν αυτοψία.

Αυτά τα αναφέρει γερμανικό ΜΜΕ που ανήκει στα λεγόμενα mainstream media.

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε πως και η ίδια η Γερμανία έχει εμπλοκή με τα εμβόλια καθώς το εμβόλιο της Pfizer στην πραγματικότητα είναι εμβόλιο Pfizer/BioNTech. Η BioNTech είναι γερμανική εταιρεία και σίγουρα δεν θέλει να της αποδοθούν ευθύνες.

Επίσης πρέπει να υπενθυμίσουμε και τον ρόλο της Γερμανίδας Ευρωπαίας Επιτρόπου Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία με μυστικές, προσωπικές διαπραγματεύσεις προχώρησε στην αγορά του εμβολίου της Pfizer/BioNTech.

Όπως γράφει άρθρο που φιλοξενεί το γερμανόφωνο Russia Today:

«Οι χειρισμοί της μεγαλύτερης γερμανικής πανεπιστημιακής κλινικής σε σχέση με τον ξαφνικό θάνατο του 76χρονου Burkhard Rosin μετά τον τρίτο του εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού αναδεικνύει μια σκανδαλώδη γερμανική πρακτική στην αντιμετώπιση ύποπτων βλαβών και θανάτων (μετά) από εμβόλια.

Πρώτα αρνήθηκαν την υποψία για τα εμβόλια, μετά προσπάθησαν να αποτρέψουν την έρευνα με ένα ψέμα.

Οι συγγενείς έπρεπε να χρηματοδοτήσουν μόνοι τους την αυτοψία. Και όταν επιβεβαιώθηκε σύνδεση με το εμβόλιο, η κλινική της πόλης της Δρέσδης (τοποθεσία Friedrichstadt) απαγόρευσε στον ιατροδικαστή της να δώσει συνέντευξη στον Τύπο».

Άρνηση διερεύνησης της αιτίας

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Rosin κατέρρευσε ξαφνικά ακριβώς δέκα ημέρες μετά την ενισχυτική δόση κατά του κορωνοϊού με το παρασκεύασμα mRNA από τις εταιρείες BioNTech και Pfizer.Έγινε ανάνηψη πολλές φορές στο ασθενοφόρο. Όμως λίγες μέρες αργότερα πέθανε στο Charité του Βερολίνου.Στην έκθεσή του, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο κατονόμασε ως υποτιθέμενη αιτία θανάτου του Rosin:

Νόσος Πάρκινσον σε σχέση με πνευμονία και την προκύπτουσα σήψη, δηλαδή δηλητηρίαση αίματος.

Αυτό  αναφέρθηκε πρόσφατα από τον δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό Mitteldeutscher Rundfunk ( MDR ) με τίτλο «Βλάβη του εγκεφάλου μετά τον εμβολιασμό – πώς οι πενθούντες παλεύουν για πληροφορίες».

Η έκθεση αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα:

Οι γιατροί του Charité απέρριψαν κατηγορηματικά την ένδειξη της συζύγου και της κόρης του για πιθανή σχέση με τον εμβολιασμό.

Η κόρη θυμήθηκε στην συνέντευξη ότι δεν ήθελαν να ακούσουν την λέξη εμβολιασμός εκεί. Μόλις μπήκε στο τραπέζι, οι γιατροί τόνισαν ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Η χήρα του άτυχου άντρα πρόσθεσε: «Είναι ταμπού για αυτούς».

Όταν τελικά οι δυο τους διάβασαν την επιστολή του νοσοκομείου, έπαθαν σοκ. Το Charité ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια δεν ήθελε να γίνει αυτοψία στον νεκρό. Ένα καθαρό ψέμα: η κλινική δεν την ρώτησε καθόλου. Προσπαθούσε η κλινική Charité να αποτρέψει μια έρευνα; Αν ναι, σε πόσες περιπτώσεις συνέβη το ίδιο;

Το Charité δικαιολογήθηκε στο MDR λέγοντας ότι οι συγγενείς είχαν ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας μόνο όταν το σώμα είχε ήδη παραδοθεί στον νεκροθάφτη.

Στην συνέχεια, μητέρα και κόρη δραστηριοποιήθηκαν οι ίδιες, μεταφέρθηκε ο θανών στο Ινστιτούτο Παθολογίας της Δημοτικής Κλινικής της Δρέσδης και εξετάστηκε με δικά τους έξοδα. Εκεί, ο ανώτατος ιατρός Michael Mörz ανακάλυψε κάτι τρομακτικό.

Σύμφωνα με τον Mörz, υπήρχε φλεγμονή του εγκεφάλου, των αιμοφόρων αγγείων και της καρδιάς, δηλαδή μυοκαρδίτιδα, η οποία είναι μια γνωστή σοβαρή παρενέργεια μετά από ένεση mRNA.

Σε όλα τα όργανα με φλεγμονή, ο παθολόγος εντόπισε την πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από το mRNA στα κύτταρα του σώματος.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών και των ρυθμιστικών αρχών, σύμφωνα με τις οποίες τα σκευάσματα πρέπει να παραμένουν στο μυ του άνω βραχίονα, δηλαδή στο σημείο του εμβολιασμού.

Ο Mörz μπόρεσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο για μια μόλυνση με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον παθολόγο, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η μοναδική στο είδος της. Έκανε την ίδια ανακάλυψη με περίπου 20 άλλους ανθρώπους που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό.

Οι παθολόγοι ζητούν περισσότερες αυτοψίες

Το MDR ενημερώθηκε για την υπόθεση Rosin, επειδή ο Mörz την είχε δημοσιεύσει ως  μελέτη στην οποία κατέγραφε λεπτομερώς τις ενέργειές του.

Το έγγραφο έχει πλέον αναθεωρηθεί. Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας ζήτησε επανειλημμένα μια συνέντευξη από το Dresdner Klinikum με τον ανώτερο γιατρό που ασκεί το επάγγελμά του – αλλά μάταια: η κλινική αιτιολόγησε την άρνησή της επισημαίνοντας ότι η μελέτη δεν είχε ακόμη αναθεωρηθεί.

Αργότερα δήλωσε ότι η δημόσια επικοινωνία «δεν έχει νόημα πέρα ​​από τον επιστημονικό λόγο». Επιπλέον, δεν θέλουν να συμμετέχουν σε πολιτικές συζητήσεις, σύμφωνα με την διεύθυνση της κλινικής.

Ο Mörz δεν είναι ο μόνος παθολόγος που επιμένει ότι όσοι πέθαναν σε σχέση με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού θα πρέπει πάντα να εξετάζονται από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ο παθολόγος της Χαϊδελβέργης Peter Schirmacher είχε ήδη επιμείνει σε αυτό πριν από περισσότερο από ένα χρόνο . Είχε κάνει αυτοψία σε 40 από τους νεκρούς και εξέθεσε τον εμβολιασμό ως πιθανή αιτία στο ένα τρίτο περίπου. Ο παθολόγος του Münster Johannes Friemann απαίτησε το ίδιο από το MDR . Έχει ήδη ασχοληθεί με την έρευνα νεκρών από κορωνοϊό .

Βλακεία και ανευθυνότητα

Κατόπιν αιτήματος, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας (BMG) παρέπεμψε το MDR στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI), το οποίο αναφέρεται σε αυτό. Εκεί πάλι είπαν: Η υπόθεση έχει πλέον συμπεριληφθεί στα στατιστικά. Δεν αναγνωρίζεται σήμα κινδύνου σχετικά με τις ασθένειες του αποθανόντος.

(…)

Οργανωμένη συγκάλυψη;

Ολόκληρη η πολιτική και θεσμική πρακτική δείχνει πόσο μικρός ενθουσιασμός υπάρχει για την έρευνα των παρενεργειών του νέου τύπου εμβολίου. Οι δημόσιες αναφορές για τους εμβολιασμούς είναι συχνά σαν διαφήμιση για τα σκευάσματα: οι παρενέργειες υποβαθμίζονται και η αποτελεσματικότητα διογκώνεται. Αναφορές όπως αυτή από το MDR εξακολουθούν να αποτελούν σπάνια εξαίρεση.

Επιπλέον:

«Για σχεδόν ένα χρόνο, το PEI κρύβει από το κοινό και συμπιέζει τον αριθμό των αναφερόμενων ύποπτων περιπτώσεων σοβαρών και θανατηφόρων παρενεργειών σε παιδιά και εφήβους. Η BMG, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη να δίνει οδηγίες στο PEI , δείχνει επίσης μικρό ενδιαφέρον για διευκρίνιση.

Η έκθεση του MDR είχε σκοπό να ταράξει πολιτικούς, αρχές και κοινό. Ως δημόσιο μέσο, ​​δεν μπορεί ούτε να κατηγορηθεί για «άρνηση» του κορωνοϊού ούτε να απορριφθεί ως «κανάλι συκοφαντίας». Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει επίσημη ανταπόκριση».

 

pronews
Back to top button