breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κλιματική Αλλαγή: Πολυεθνικές Καταληστεύουν την ΕΕ στο όνομα της Σωτηρίας του Κλίματος

Κλιματική Αλλαγή: Πολυεθνικές Καταληστεύουν την ΕΕ στο όνομα της Σωτηρίας του Κλίματος
 
Η αλήθεια αγνοείται πλήρως από τα ΜΜΕ, αλλά και από την πολιτική σκηνή οποιασδήποτε χώρας της ΕΕ. 
Γιατί; Επειδή πολύ απλά συμφέρει αυτούς που ελέγχουν την κοινή γνώμη για να πλουτίζουν…
 
Στο ακόλουθο κείμενο θα μάθουμε από τον επιστήμονα Corbyn τι ισχύει τόσο σε επιστημονικό, όσο και σε οικονομικοπολιτικό επίπεδο σχετικά με το CO2.
 
Όσοι θέλουν να ανήκουν στην παραπλανημένη μάζα… είναι ελεύθεροι να διαδηλώνουν για το κλίμα… προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να σώσεις και την ανθρωπότητα αλλά και τον πλανήτη από την απληστία… και τη μόλυνση από το να σε καθιστούν γελοίο Δον Κιχώτη που κυνηγά ανύπαρκτα τέρατα με ανόητους τρόπους φυτεύοντας ανεμόμυλούς και γεννήτριες παραγωγής ρεύματος από τον ήλιο… 
 
Οι υπόλοιποι, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται… ας συνεχίσουν την ανάγνωση... 
 
Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του ηγέτη του βρετανικού εργατικού κόμματος Jeremy Corbyn, αστροφυσικός και μετεωρολόγος και εξηγεί γιατί η ιστορία με το διοξείδιο του άνθρακα CO2 είναι το μεγαλύτερο ψέμα στην ανθρώπινη ιστορία.
 
“Το CO2 είναι ένα αποτέλεσμα, αλλά όχι η αιτία! Η αναλογία του ανθρωπογενούς CO2 είναι μικροσκοπικά χαμηλή. Και για το λόγο αυτό η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία  με εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας θα καταστραφεί;”
  Ο Piers Corbyn υποδεικνύει ότι η θεωρία της κατάρρευσης του κλίματος εξυπηρετεί τις οικονομικές ελίτ ως δικαιολογία για τη μετεγκατάσταση των δυτικών βιομηχανιών στις χώρες χαμηλού κόστους για να αποκομίσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.
 
Μετάφραση, επιμέλεια και απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης 
Βίκυ Χρυσού
 
Στo ακόλουθο βίντεο στην αγγλική γλώσσα και με γερμανικούς υπότιτλους ο Corbyn εξηγεί:
 
 
 • Ο Corbyn μελετά την επίδραση του ήλιου στο κλίμα
 • Οι μακροπρόθεσμες προγνώσεις του είναι εντυπωσιακές
 •  Το CO2 είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία κλιματικών αλλαγών
 • Τα επίπεδα του CO2 εξαρτώνται από τη θερμοκρασία της επιφάνειας των θαλασσίων και ωκεάνιων υδάτων και υπάρχει μια δυναμική ισορροπία ανάμεσα στη θάλασσα και τον αέρα. 
 • Υπάρχει 50 φορές περισσότερο CO2 στη θάλασσα από ότι στην ατμόσφαιρα. 
 • Έτσι λειτουργεί το φαινόμενο και τα στοιχεία το αποδυκνείουν ξεκάθαρα: το CO2 με μια καθυστέρηση μερικών εκατοντάδων ετών αυξάνει μετά από την εμφάνηση ανόδου της θερμοκρασίας. Αυτό παρατηρείται εδω και εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια στον πλανήτη.  
Πως εξηγείται πως στην εποχή μας αυξάνει το CO2 ;
 • Προφανώς λόγω μιας ανόδου της θερμοκρασίας κατά την εποχή του μεσαίωνα. Υπάρχει μια καθυστέρηση περίπου 800ων ετών από τη στιγμή της ανόδου της θερμοκρασίας των θαλασσών και την απελευθέρωση του CO2  από τα θαλάσσια ύδατα. Επιδρούν στο φαινόμενο και τα περίπλοκα θαλάσσια ρεύματα, τα οποία χρειάζονται μερικές εκατντάδες χρόνια για να κυκλοφορίσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. 
 • Αυτό σημαίνει πως το ανθρωπογενές CO2 δεν αυξάνει τις τιμές του CO2 στον πλανήτη. Η φυσική διαδικασία συνεχίζεται και είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτό που εμείς μπορούμε να επιρρεάσουμε. Το ανθρωπογενές CO2 αποτελεί μόλις το 4% του συνολικού CO2 σε θάλασσα και αέρα. Αν πάρουμε το ρολόι του Big Ben στο Λονδίνο και φαντασούμε πως αυτό αντιπροσωπεύει σχηματικά την ατμόσφαιρα, τότε τα τελευταία 2,5 εκατοστά της μύτης του είναι το συνολικό CO2 στην ατμόσφαιρα και η ανθρώπινη συνεισφορά δεν είναι παρά το ίχνος από μια κουτσουλιά πάνω στην κορυφή. Και πρέπει να πιστέψουμε πως αυτό προκαλεί την κλματική αλλαγή; Αυτό είναι πλήρης, φανταστική ανοησία. Είναι μια συνωμοσία της φύσης πως οι φυσικές διεργασίες ακολουθούν τον άνθρωπο…
 • Οι τερμίτες παράγουν 10 φορές περισσότερο CO2 από τον άνθρωπο. Αν το CO2 ακολουθεί τον άνθρωπο τότε οι τερμίτες πρέπει να ακολουθούν το ανθρωπογενές CO2. Πρόκειται γι μια συνωμοσία της φύσης με τις πιο τρελές αναλογίες. Κι όμως αυτή ακριβώς την προπαγάνδα προωθούν οι ισχυροί. 
Ποιές είναι οι επιγνώσεις σας;
 • Είμαστε πεπεισμένοι διότι οι προγνώσεις μας έχουν επιβεβαιωθεί. Βλέπουμε μια γενική μείωση της θερμοκρασίας μέχρι το 2035. Θα έρθουν πολύ κρύοι χειμώνες και θα εμφανίζονται και θερμές περίοδοι, αλλά η θερμοκρασία θα είναι πολύ πιο χαμηλή. Μίνι παγετώδεις. 
Εγω όμως βλέπω τους παγόβουνα να λιώνουν και ολόκληρα κομμάτα τους να πέφτουν στη θάλασσα. Οι πόλοι να λιώνουν…
 
(Ο Corbyn γελάει όσο τον ακούει…)
 • Ναι, αλλά αυτό είναι ανοησία. Αυτό συμβαίνει εδω και εκατομμύρια χρόνια έτσι ακριβώς. Το χιόνι πέφτει στους πόλους, απλώνεται και σπάει σαν πάγος. Πάρτε ένα φίλμ στο οποίο εμφανίζεται ένα δέντρο ξεριζωμένο να περνά μπροστά από την κάμερα. “Ω θεέ μου το δέντρο είναι εκατοντάδων ετών. Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος ανεμοστρόβυλος εδώ και εκατοντάδες χρόνια.” Ανοησίες. Είναι ένα γέρικο δέντρο που πεθαίνει. Ο πάγος που βλέπουμε να σπάζει είναι συνήθως περίπου 4000 ετών (!) και αυτό αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που συμβαίνει εκεί. Είναι απλά  πάγος που κυλά πολύ αργά. 
Βλέπω όμως στην τηλεόραση γραφικές απεικονίσεις πως η θερμοκρασία αυξάνει
 • Ναι, διότι οι γραφικές απεικονίσεις αποτελούν προϊόν απάτης. Πρόκειται για επιλεκτικά διαλεγμένα αποσπάσματα από ακολουθίες δεδομένων, περιορισμένες πηγές δεδομένων με σκοπό να πείσουν πως το παρελθόν ήταν πιο ψυχρό το παρών είναι πιο θερμό. Τα έτη, σε μια ακολουθία, παράγουν διάφορα δεδομένα. Οι απατεώνες επιλέγουν για παράδειγμα την αύξηση της θερμοκρασίας που εμφανίστηκε το 2001 και την αύξηση του 1975, των οποίων η διαφορά είναι μόλις μισός βαθμός Κελσίου. Αυτός είναι μισός βαθμός απάτης. Δεν το αρνούνται απλά ισχυρίζονται πως έχουν τώρα καλύτερες μετρήσεις. Είναι ο τρόπος που εξαπατούν οι πολιτικοί. “Ναι κύριε Υπουργέ. Αυτές είναι οι καλύτερες διαθέσημες μετρήσεις. “…οι οποίες σας επιτρέπουν να εξαπατήσεται τη βουλή. Το ππραγματικό αποτέλεσμα είναι αύξηση μισού βαθμού Κελσίου. Και συνεχώς επιλέγουν ΜΟΝΟΝ τιμές που να κάνουν το παρών να φαίνεται πιο θερμό από το παρελθον.  σε σχέση με αυτή χαμηλότερη θερμοκρασία.
Αν υποθέσουμε πως η θεωρία σας είναι εσφαλμένη και πως πρέπει να αγωνιστούμε για το κλίμα, τότε η σημαντική ερώτηση που προκύπτει είναι… Είναι δυνατόν να μπορούμε να αγωνιστούμε για το κλίμα; να το σταθεροποιήσουμε; όπως σήμερα προσπαθούμε;
 • Λοιπόν ΟΧΙ. Η προσθήκη ή η αφαίρεση CO2 δεν έχει καμία επίδραση (στο κλίμα). Αν αγαιρέσεις CO2 θα ανέλθει περισσότερο CO2 από τη θάλασσα. Αν προσθέσεις CO2 επίσης θα καταλήξει στα νερά της θάλασσας. Οπότε όλα αυτά τα πράγματα αποτελούν πλήρη, φαντασιόπληκτη ανοησία. Το να θελήσετε να αλλάξεται το κλίμα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα πρέπει να αλλάξεται την ηλιακή δραστηριότητα ή να εμποδίσεται την είσοδο των σωματιδίων που εισέρχονται από το διάστημα στη γήινη ατμόσφαιρα, πράγμα που είναι αδύνατον… Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ομπρέλα όταν βρέχει, αυτό είναι σχετικά αποτελεσματικό! 
Τα μικρά αγροκτήματα είναι σχετικά μη αποδοτικά, χρειάζεσται μεγάλες εκτάσεις για να είστε αποδοτικός. Για τις μεγάλες πολυεθνικές είναι πολύ πιο προσοδοφόρο (φτηνό) να παράγεται η τροφή στο εξωτερικο. Εάν θέλετε να αποκομήσετε μεγάλα κέρδη, αυτό θα πράξετε. Θα το διασκεδάζετε περιορίζοντας τους αγρότες στην διαχείρηση αιολικών πάρκων και τον παραγκωνισμό τους από άλλους εργάτες που θέλουν να ασχολούνται με όλες αυτές τις ανοησίες. Αυτό είναι μέρος του βιομηχανικού σχεδίου για τη Δύση. Διότι τα σούπερ μεγάλα κέρδη μπορούν να γίνουν στην Τουρκία, την Ινδία ακι την Κίνα. Στις διαπραγματεύσεις της ΕΕ βλέπετε πως η Wall Street βρίσκεται πλήρως πίσω από την ΕΕ. Αυτός είναι ένας μηχανισμός ο οποίος προς το παρών απο/βιομηχανίζει την ΕΕ. 
 
Και μπορείτε επίσης να δείτε τι συμβαινει στην Αγγλία: η τιμή της ενέργειας είναι τόσο υψηλή που δεν συμφαίρει η παραγωγή ατσαλιού. Έτσι μειώνουν την παραγωγή. Μια ινδική εταιρία αγοράζει τη γη για να τη σώσει το εργοστάσιο.  … Τους προσφέρονται κατόπιν επιδοτήσεις CO2 σύμφωνα με το σύστημα εμπορίου αερίων εκπομπών της ΕΕ, διότι συνεισφέρουν στη μείωση του CO2  στην Αγγλία. Κατόπιν δηλώνουν πως το εργοστάσιο δεν σώζεται πια. Και χρησιμοποιούν τις επιδοτήσεις που έλαβαν για να χτίσουν ένα νέο εργοστάσιο στην Αγγλία. Ακόμη κι αν η εκεί βουλή λέει πως αυτές οι επιδοτήσεις κερδήθηκαν μέσα από τις μειώσεις που πέτυχαν οι εγχώριες βιομηχανίες, τις θέλουμε για να χτίσουμε άλλα εργοστάσις και βιομηχανίες εδώ στην Αγγλία. Ο ευρωπαϊκός νόμος εμπορίου CO2 λέει ΟΧΙ! αυτές οι επιδοτήσεις ανήκουν στην ινδική εταιρία. 
 
Αυτό που συνέβη είναι πως οι φορολογούμενοι πληρώνουν για την καταστροφή της ίδιας της βιομηχανίας της χώρας τους, την καταστροφή χιλιάδων θέσεων εργασίας και την μετανάστευση της βιομηχανίας στην Ινδία. (στην προκειμένη της Αγγλίας, αλλά το ίδιο συμβαίνει σε ολόκληρη τη Δύση.)  Οι εκπομπές CO2 μεταφέρθηκαν από την Αγγλία στην Ινδία. Οπότε σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ των εκπομπών CO2. Αν αυτό σχετιζόταν με τη διάσωση του πλανήτη, σίγουρα δε σώζεται τίποτε απολύτως. Απλά μηδενίζει τη βιομηχανία της Δύσης και προκαλεί την υψιλή εκμετάλλευση των εργατών στην Ινδία. 
 
Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο… Όσο οι πολυεθνικές μπορούν να εκμεταλλεύονται την κλιματική αλλαγή ως ιδεολογικό όπλο για να δημιουργούν τρελά κέρδη. 
 
Οι αριστεροί σήμερα έχουν χάσει το δρόμο τους , μετά την αλλαγή. Έφυγαν από μια ευθεία σοσιαλιστική ιδεολογία και μετατράπηκαν σε μια μίξη τύπου κόκκινο, πράσινο… αναπτύσσοντας κάτι σαν οικο/σοσιαλισμό. Αυτό τους μετέτρεψε σε ένα είδος ιδεολογικής λείας για τους σκοπούς της ιδεολογίας της κλιματικής αλλαγής, η οποία σε όλο της το φάσμα προωθείται και παράγεται από τα διεθνή συμφέροντα των Μεγάλων Επιχειρήσεων.
 
Όλοι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό. Το να προστατέψουμε τη Γη είναι κάτι καλό! Όλα αυτά τα δέντρα θέλουμε να τα προστατέψουμε για το καλό τους. Προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα για χαρη της. Αυτό όμως δεν πρέπει να το συνδέσουμε με την ιστορία του CO2, η οποία δεν είναι αληθινή. 
 
Αυτό όμως είναι το κύριο πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται και προωθείται η ιδεολογία και οι άνθρωποι αποφασίζουν να πιστέψουν αυτό που πιστεύουν οι άλλοι. 
 
Όταν μιλώ για την κλιματική αλλαγή λένε: “Λες τα ίδια με τον Τζωρζ Μπους. Πως γίνεται αυτό; Προφανώς κάνεις λάθος!” αν ο Τζωρζ Μπους έλεγε πως είναι Τρίτη, εσύ προφανώς θα έλεγες πως είναι Τετάρτη, απλά και μόνον για να μη χρωματιστείς από την πολιτική του ιδεολογία; Πρέπει να κοιτάς τα δεδομένα για να αποφασίσεις οτιδήποτε. Όποιος πιστεύει η δεν πιστεύει σε κάτι δεν σχετίζεται με το αν αυτό στο οποίο πιστεύει είναι ή δεν είναι αληθινό. 
 
Το κρίσιμο σημείο είναι πως ο κόσμος δημόσια παραπλανάται.  Βάζουν πάνω σε οτιδήποτε μια πράσινη ετικέτα απλά και μόνο για να πουληθεί. 
 
Πράγματα όπως η ηλιακή ή η αιολική ενέργεια θα πρέπει να μειωθούν σε επίπεδο πειραματισμού. Υποθέτω πως σε 50 χρόνια η ηλιακή ενέργεια θα είναι πολύ φτηνή και πιθανόν μία από τις βασικές πηγές ενέργειας. Προς το παρών όμως είναι το κάρβουνο το φθηνότερο μέσο παραγωγής ενέργειας ακολουθούμενο από το πετρέλαιο. Αυτό οφείλουμε και να χρησιμοποιήσουμε. 
 
Έχει το πετρέλαιο κάποια επίδραση πάνω στο κλίμα;
 
 • Όχι, καμία. 
 
Καμία;
 
 • Όχι, απολύτως καμία επίδραση. 
 
Το διοξείδιο στην ατμόσφαιρα είναι τροφή για τα φυτά. 
 
Αυτό το δέντρο λαμβάνει το CO2 και το μετατρέπει κυρίως σε γλυκόζη (ζάχαρη).
Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται επί εκατομύρια χρόνια… 
Το κάρβουνε μέσα στη Γη ήταν κάποτε στον αέρα. Όταν κάποτε υπήρχε πολύ περισσότερο CO2  στην ατμόσφαιρα. 
 
Ο διπλασιαμός του CO2  θα ήταν ένα πολύ καλό πράγμα.  Θα προήγαγε την αύξηση των φυτών παγκοσμίως κατά 40%. Όμως είναι αδύνατον να διπλασιάσουμε το CO2 στην ατμόσφαιρα, διότι θα κατέληγε στη θάλασσα. Διότι ο αέρας και το νερό βρίσκονται πάντα σε ισορροπία. Η αλήθεια θα βγει, όταν τα πλήθη συνειδητοποίήσουν ότι τους έκλεψαν οι πολυεθνικές με πρόφαση τη σωτηρία του πλανήτη. Τότε θα πουν ΟΧΙ και θα επιστρέψουν σε μια συνετή ενεργειακή πολιτική. 
 
Αγνοείται εντελώς από τα μέσα ενημέρωσης
 
 
thesecretrealtruth.blogspot

Related Articles

Αρέσει σε %d bloggers: