breaking newsΕλλάδα

Εvας καθαρoς υπαρxει στnv Nεα Tρoμoκρατiα;

 

 

Συγγνώμη για την ωμότητα της εικόνας αλλά καλό είναι να αντικρίζουμε την αρρώστια, διότι κακοήθεια που αποφεύγεται δεν μπορεί και να θεραπευτεί.

Δεξιά είναι το διαταραγμένο παράσιτο, η μα… εχμ, η αδελφή της μαριονέτας παράνομων συμφερόντων, του δικτατορίσκου που του αρέσει να κάνει τον “πρωθυπουργό”. Αριστερά ο Οικουμενικός Πατριάρχης, παράσιτο άλλου δοχείου, συγκοινωνούντος. Και στη μέση η Ύαινα. Ο Πάτσης. Η “αδελφή” του δικτατορίσκου λέει ότι δεν ξέρει τον Πάτση. Η φάμπρικα της Ύαινας είναι ένα μοτίβο που απλώνεται στις προηγούμενες δεκαετίες. 

Κοινός τόπος. Συνταγή. Ο Πάτσης πήρε δάνειο 4,3 εκατομμύρια ευρώ από την Πειραιώς για να αγοράσει Κόκκινα Δάνεια ύψους 63 (!) εκατομμυρίων ευρώ, πάλι απ’ την Πειραιώς (!!) Να το ξαναγράψω; 

Έδωσε τέσσερα και πήρε εξήντα σε χρέος, από την ίδια τράπεζα. Χρέη ανθρώπων που δεν είχαν χρήματα για να τα εξυπηρετήσουν! Μετά κυνηγούσε αυτούς τους φτωχοποιημένους ανθρώπους και τους έπαιρνε τα σπίτια, μπορεί και κανένα νεφρό, κανένα χρυσό δόντι, καμιά βέρα… 

Ένας τυμβωρύχος, ένας μαυραγορίτης, ένας κοινός τοκογλύφος διαθέτουν πολλή περισσότερη συνείδηση και αξιοπρέπεια από τέτοια αποτρόπαια καρκινώματα στο σώμα της κοινωνίας. Ακολούθως, ο Πάτσης “πτώχευσε”, αφήνοντας το αρχικό δάνειο… απλήρωτο. 

Ο Πάτσης είναι ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του Καθεστώτος! Αυτή η τακτική, πανομοιότυπη τόσες δεκαετίες, ακολουθείται από ΚΑΘΕ “κυβέρνηση” και ΚΑΘΕ ναρκέμπορο και μεγαλο-επιχειρηματία που την στηρίζει για να τον εξυπηρετεί. Οι… “θεσμοί”, σάπιοι μέχρι μυελού οστών, εξαρτημένοι, ελεγχόμενοι, κάθονται και κοιτάζουν. 

Και καλύπτουν. Και ξεπλένουν. Οι… “θεσμοί” πρέπει να ακρωτηριαστούν. Και μετά να αφαιρεθούν από την δύστυχη Πολιτεία τα παράσιτα που τρέφονται απ’ το αίμα της, να αφαιρεθούν με λεπίδα, να αποκοπούν βιαίως, και να καυτηριαστούν. Δεν πρέπει να ξαναφυτρώσει τίποτα στην πιάτσα τους, για πολλά, πολλά χρόνια.

(ΥΓ: Θα το κάνω σαφές και κρυστάλλινο, για μια ακόμη φορά. Η φάμπρικα είναι η εξής: Οι τράπεζες τους δίνουν παράνομα αστρονομικά δάνεια που δεν θα αποπληρωθούν ποτέ. 

Οι ίδιοι ταυτόχρονα λεηλατούν και απομυζούν το κράτος. Μετά, φορτώνουν τη ζημιά στους πολίτες, τους ληστεύουν κανονικά, για να καλύψουν το κενό. 

Ακολούθως βγάζουν τα κλεμμένα στο εξωτερικό, σε “φορολογικούς παραδείσους”, στεγνώνοντας την αγορά. Και πάλι απ’ την αρχή. 

Οι τράπεζες τους δίνουν παράνομα αστρονομικά δάνεια (ξανά) που δεν θα αποπληρωθούν ποτέ. Οι ίδιοι ταυτόχρονα λεηλατούν και απομυζούν (ξανά) το κράτος. Μετά, φορτώνουν τη ζημιά στους πολίτες… κλπ, κλπ, επ’ άπειρον. 

Συνεχώς. Σαν Καφκικός εφιάλτης. Και ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ! Δεν έχει επινοηθεί τιμωρία ανάλογη των κακουργημάτων τους.)

πηγη

 

 

 

 

 

Back to top button