breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σχέδιο μόλυνσης της ατμόσφαιρας για να μειωθεί η ακτινοβολία του ήλιου και μείωση του πληθυσμού στην γή

 

 Τώρα φτάνουμε στο τέλος του παιχνιδιού για την ανθρωπότητα. 

 

 Έχουν το σχέδιο να καταρρεύσουν την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων, να εξοντώσουν πάνω από το 90% της ανθρώπινης φυλής, να καταστρέψουν τα φυσικά οικοσυστήματα και να μολύνουν την ατμόσφαιρα της Γης … και όλα σας πωλούνται κάτω από το πανό του «περιβαλλοντισμού».

Το σχέδιο ονομάζεται “παγκόσμια μείωση της θερμοκρασίας” και είναι επικίνδυνο γεωτεχνικό σχέδιο για την εκτόξευση δισεκατομμυρίων τόνων νέφους στην ατμόσφαιρα, έτσι ώστε τα επίπεδα ρύπανσης να εμποδίζουν το φως του ήλιου και να σταματήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που οι τρελοί περιβαλλοντικοί επιστήμονες προτείνουν τώρα – οι ίδιοι άνθρωποι που εδώ και χρόνια έχουν ισχυριστεί ότι οι “χημικές δράσεις” είναι θεωρία συνωμοσίας και δεν υπάρχουν. Τώρα, ξαφνικά, θέλουν να ψεκάσουν χημικά ολόκληρο τον πλανήτη για να «σώσει» όλους μας από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

“Εγχυτική αεροζόλ στρωτοσφαιρικών” τώρα το νέο όνομα για chemtrails / geoengineering

Το σφαιρικό σύστημα ρύθμισης της θερμοκρασίας, φυσικά, βασίζεται στον ψεκασμό των χημικών αέριων στην ανώτερη ατμόσφαιρα, χρησιμοποιώντας χιλιάδες πτήσεις μεγάλου υψομέτρου που εκλύουν τη ρύπανση για να σκιάσουν τον ήλιο. 

Η ίδια η ιδέα των “chemtrails” έχει, μέχρι στιγμής, χλευαστεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το επιστημονικό ίδρυμα, που εδώ και χρόνια έχουν υποστηρίξει ότι η ιδέα των chemtrails είναι μια θεωρία συνωμοσίας. Έτσι έχουν αλλάξει το όνομα σε “στρατοσφαιρική έγχυση αεροζόλ”, και τώρα έχουν ένα επιστημονικό χαρτί που περιγράφει όλο το κόστος.

“Σχεδιάζουμε ένα σενάριο ανάπτυξης του ηλιακού geoengineering, το οποίο θα μειώσει κατά το ήμισυ την αύξηση των ανθρωπογενών ραδιενεργών δυνάμεων”, γράφει ο Wake Smith και ο Gernot Wagner στην εφημερίδα “Stratospheric aerosol injection tactics and cost in the first 15 years of deployment” 

Προτεινόμενη λύση από τα εργαστήρια CWC: Αυτό το κιτ δοκιμής βαρέων μετάλλων σας επιτρέπει να δοκιμάσετε σχεδόν οτιδήποτε για 20+ βαρέα μέταλλα και θρεπτικά μέταλλα, όπως μόλυβδο, υδράργυρο, αρσενικό, κάδμιο, αλουμίνιο και πολλά άλλα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα μαλλιά σας, τις βιταμίνες, το νερό, το χώμα στον κήπο, τις σούπερ-τροφές, τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων, τα ποτά και άλλα δείγματα (χωρίς αίμα ή ούρα). Πιστοποιημένο από το ISO εργαστήριο χρησιμοποιώντας ανάλυση ICP-MS (spec. Mass) με μέρη ανά δισεκατομμύριο ευαισθησίας. 

Το Geoengineering είναι ένας άλλος όρος που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν συνώνυμα με τα “chemtrails”. Και τώρα είναι μια στρατηγική που υποστηρίζεται ανοιχτά από τους επιστήμονες για να σταματήσει η αποκαλούμενη “αλλαγή του κλίματος”, μια ψεύτικη επιστήμη φάρσα που έχει διαπραχθεί στον κόσμο από τους πεινασμένους παγκοσμιοποιητές που θέλουν την ανθρωπότητα να παραδοθεί στην παγκόσμια κυριαρχία στο όνομα της “διάσωσης του πλανήτη”.

Η μελέτη αναφέρει το συγκεκριμένο αεροσκάφος που θα χρειαζόταν για την επίτευξη χημικής ρύπανσης. “Θα κατασκευαστεί [P] πετρελαιοφόρο υψηλής υψίμετρου με μεγάλη χωρητικότητα και με σημαντικές δυνατότητες ωφέλιμου φορτίου” για την εκτόξευση διοξειδίου του θείου στην ατμόσφαιρα. Το έγγραφο προτείνει 4000 πτήσεις ετησίως , αξίας 2,25 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, συνεχίζοντας εδώ και 15 χρόνια για να βεβαιωθείτε ότι η ατμόσφαιρα είναι σημαντικά μολυσμένη για να εξασθενίσει τον ήλιο και να επιτύχει τους terraforming στόχους των παγκοσμιοποιητών (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω).

Στο τέλος της περίληψής τους, οι συγγραφείς της μελέτης εξηγούν ότι το πρόγραμμα θα απαιτούσε “χιλιάδες πτήσεις ετησίως από αεροσκάφη μεγέθους αεροσκαφών που λειτουργούν από μια διεθνή σειρά βάσεων”, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη τη διατήρηση μυστικότητας.

Φυσικά, αυτό το ίδιο το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει και η μυστικότητα δεν είναι απαραίτητη όταν έχετε ολόκληρο το ίδρυμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της επιστήμης καταδικάζοντας οποιαδήποτε πίστη στις χημικές διαταραχές ως μορφή ψυχικής ασθένειας. Απλά θυμηθείτε: Καθώς μολύνουν τον ουρανό και σβήνουν τον ήλιο, αν επισημάνετε ότι μολύνουν τον ουρανό και τον ήλιο, είστε «θεωρητικός συνωμοσίας».

Και δεν υπάρχει τίποτα όπως το chemtrails, βλέπετε. Όχι, τώρα είναι η “στρατοσφαιρική έγχυση αεροζόλ”, η οποία ακούγεται σχεδόν επιστημονική. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το πρόγραμμα αυτό διαπράττεται ήδη κάτω από τις μύτες μας, αυτή τη στιγμή, ακόμα και όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τρέχουν μια παγκόσμια κάλυψη για να απορρίψουν τέτοιες ιδέες ως παράξενες θεωρίες.

Οι παγκόσμιοι ελεγκτές ελπίζουν ότι δεν θα διαβάσετε ποτέ τα επιστημονικά τεύχη, φυσικά, γιατί εκεί, η γεωμηχανική αναφέρεται συνήθως και μάλιστα υποστηρίζεται ως η «λύση» για την αλλαγή του κλίματος.

Stratospheric Aerosol Injection (SAI) … και ναι, είναι απλά ένα άλλο όνομα για chemtrails

“Η Stratospheric Aerosol Injection (SAI) θα απαιτούσε την παραλαβή εκατοντάδων χιλιάδων έως εκατομμυρίων τόνων υλικού κάθε χρόνο σε υψόμετρα μέχρι ~ 20 χλμ”, εξηγούν οι συγγραφείς της μελέτης. Ρωτούν επίσης, “Θα μπορούσαν να γίνουν μυστικά;”

Η μελέτη προσφέρει μια βαριά συζήτηση για το σχεδιασμό και το κόστος των αεροσκαφών που θα μπορούσαν να προσφέρουν τη σχεδιαζόμενη ρύπανση στην ανώτερη ατμόσφαιρα:

Η IPCC (2018) δηλώνει ότι «υπάρχει μεγάλη συμφωνία ότι τα αεροσκάφη, μετά από μερικές τροποποιήσεις, θα μπορούσαν να εγχύσουν εκατομμύρια τόνους SO2 στην χαμηλότερη στρατόσφαιρα (~ 20 χλμ.)».

Ο γενικός στόχος του προγράμματος γεωμηχανικής είναι η έγχυση 5 εκατομμυρίων τόνων SO2 (διοξείδιο του θείου, γνωστό και ως “smog”) στην ατμόσφαιρα.

 Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, «αναλαμβάνει έναν λογικό ηθοποιό που επιδιώκει να εφαρμόσει ένα επιστημονικά λογικό πρόγραμμα SAI», γράφουν οι συγγραφείς της μελέτης, υποστηρίζοντας πως είναι «ορθολογικό» να διασκορπίσουν τη μαζική ρύπανση στην ατμόσφαιρα του πλανήτη σας. Οι ίδιοι συγγραφείς ισχυρίζονται επίσης ότι το πρόγραμμα αυτό πρέπει να διεξαχθεί “καθαρά από ανθρωπιστικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς”.

Συναρπαστική συνειδητοποίηση: Αυτή είναι η πλατφόρμα της Γης για να καταρρεύσει η παγκόσμια προσφορά τροφίμων και να σκοτώσει τους ανθρώπους

Λαμβάνοντας υπόψη την απόλυτη θολότητα του σχεδίου «Stratospheric Aerosol Injection», αισθάνομαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι αυτοί οι επιστήμονες για την κλιματική αλλαγή / την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι επικίνδυνα ψυχοπαθείς κοινωνιοπαθείς και πρέπει να σταματήσουν πριν μας δολοφονήσουν όλους

 Αυτοί οι τρελοί, αν λάβουν αρκετή κρατική χρηματοδότηση, θα δολοφονήσουν τον πλανήτη μας και θα καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό. 

Τέτοιο είναι το κόστος των δεκαετιών της ψευδούς προπαγάνδας στα δημόσια σχολεία μας, που έχουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά να πιστεύουν ότι η “αλλαγή του κλίματος” είναι πραγματική και πρέπει να σταματήσει. Τα σχέδια που προτείνεται τώρα να σταματήσουν αυτό το ανύπαρκτο πρόβλημα θα επιφέρουν οι ίδιοι την παγκόσμια καταστροφή που προειδοποιούν τα παιδιά για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα ρύπανσης / terraforming, εάν επιτραπεί να συνεχιστεί, θα μπορούσε να εξαπολύσει τις ακόλουθες καταστρεπτικές συνέπειες, ειδικά αν αναπτυχθεί σε μια εποχή που ο ήλιος βρίσκεται στον δικό του κύκλο εξασθένησης, που θα επιταχύνει την παγκόσμια ψύξη .

# 1) Η παγκόσμια κατάρρευση των καλλιεργειών τροφίμων – Η μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας που προκαλείται από τη γεωμηχανική, σε συνδυασμό με τον φυσικό κύκλο της παγκόσμιας ψύξης από τους ηλιακούς κύκλους, θα μπορούσε να επιφέρει σημαντική μείωση στην παραγωγή φυτικών τροφίμων σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών των τροφίμων και τη μείωση του εφοδιασμού σε τρόφιμα, προσθέτοντας στους φορείς για πολιτικές αναταραχές και “κλιματικούς πρόσφυγες” που εισβάλλουν τα κράτη του Πρώτου Παγκοσμίου Κόσμου για να ξεφύγουν από την πείνα.

# 2) Παγκόσμια αύξηση του καρκίνου από ανεπάρκεια βιταμίνης D – Μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας που φθάνει στην επιφάνεια του πλανήτη θα επιδεινώσει τις ανεπάρκειες της βιταμίνης D που ήδη συμβάλλουν σημαντικά στους θανάτους από καρκίνο σε όλο τον κόσμο. Το ηλιακό φως είναι σήμερα η κύρια πηγή βιταμίνης D για δισεκατομμύρια παγκόσμιους πολίτες. Ο περιορισμός του ήλιου θα αποτελούσε ποινή θανάτου για εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, οι οποίοι θα υποφέρουν από τις άσχημες συνέπειες των χρόνιων ανεπαρκειών της βιταμίνης D.

# 3) Παγκόσμια πτώση των IQs λόγω της αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης – Οι αυξήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης έχουν διαπιστωθεί επιστημονικά ότι μειώνουν τα δικαιώματα των παιδιών . Επιπλέον, η ατμοσφαιρική ρύπανση τεκμηριώνεται επιστημονικά για να βλάψει το DNA στη μήτρα , να αυξήσει τον κίνδυνο κοιλιακής αρρυθμίας και να αυξήσει τον κίνδυνο απώλειας οστού στους ανθρώπους .

# 4) Μαζική απώλεια οικοτόπων και οικοσυστημάτων λόγω μειωμένου ηλιακού φωτός και ψυχρότερων θερμοκρασιών – Ολόκληρα οικοσυστήματα – όπως τα τροπικά δάση – θα μπορούσαν να καταστραφούν από μια πτώση της ηλιακής ακτινοβολίας που προκαλείται από ρύπανση. Τα θαλάσσια οικοσυστήματα βασίζονται επίσης σε μεγάλο βαθμό στην ηλιακή ακτινοβολία για να τροφοδοτήσουν τη φωτοσύνθεση των ωκεάνιων φυτών, όπως τα φύκια, τα χόρτα και τα φύκια, τα οποία χρησιμεύουν ως πηγή τροφής για ολόκληρο τον θαλάσσιο τροφικό ιστό. Η μείωση του ήλιου θα είχε καταστροφικές συνέπειες για όλα τα οικοσυστήματα στον πλανήτη, με αποτέλεσμα καταστροφικές απώλειες ζωής, οικοτόπους και οικολογική ποικιλομορφία.

# 5) Μεγάλη αύξηση της παγκόσμιας όξινης βροχής που θα καταστρέψει τα δάση και τις καλλιέργειες τροφίμων – Η έγχυση SO2 στην ατμόσφαιρα θα οδηγήσει σε διασπορά του SO2 σε χαμηλότερα επίπεδα της ατμόσφαιρας με την πάροδο του χρόνου. Εκεί, σε συνδυασμό με τις καταιγίδες βροχής, θα δημιουργήσει θειώδες οξύ , γνωστό και ως όξινη βροχή . Αυτή η όξινη βροχή θα καταστρέψει τα δάση και τις καλλιέργειες τροφίμων και θα οδηγήσει στην οξίνιση των καλλιεργήσιμων εδαφών, αποσταθεροποιώντας τα μικρόβια του εδάφους και οδηγώντας τις ευρέως διαδεδομένες απώλειες καλλιεργειών.

# 6) Μειωμένη φυτική παραγωγή οξυγόνου που είναι απαραίτητη για την επιβίωση των ανθρώπων, των πρωτευόντων θηλαστικών και των θηλαστικών – Σχεδόν όλα τα φυτά εξαρτώνται από την ηλιακή ακτινοβολία για τη φωτοσύνθεση, η οποία χρησιμοποιεί το CO2 ως «καύσιμο» και παράγει οξυγόνο (O2) ως υποπροϊόν. Η μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας μέσω της ρύπανσης των χημικών ουσιών θα μείωνε την παραγωγή οξυγόνου από τα φυτά, με αποτέλεσμα την παγκόσμια μείωση των επιπέδων ατμοσφαιρικού οξυγόνου , οδηγώντας τελικά σε μαζική ασφυξία ανθρώπων, πρωτευόντων θηλαστικών και θηλαστικών εάν αφεθεί να συνεχιστεί. Ακόμη και η EPA (βλέπε πηγή παρακάτω) παραδέχεται ότι το SO2 παρεμβαίνει στην ανθρώπινη αναπνοή και καθιστά δύσκολο για τους ανθρώπους να αναπνεύσουν.

Ακόμη και η ΣΟΕΣ αναγνωρίζει το διοξείδιο του θείου ως επικίνδυνο ρύπο που δυσκολεύει τον άνθρωπο να αναπνεύσει

Σημειώστε προσεκτικά ότι οι προσπάθειες γεωηχανικής που υποστηρίζονται να αδυνατίζουν τον ήλιο βασίζονται στο διοξείδιο του θείου, έναν γνωστό ρύπο . “Οι βραχυπρόθεσμες εκθέσεις στο SO2 μπορούν να βλάψουν το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου και να δυσκολέψουν την αναπνοή”, προειδοποιεί η EPA . “… [SO] μπορεί να βλάψει τα δέντρα και τα φυτά, καταστρέφοντας το φύλλωμα και μειώνοντας την ανάπτυξη … SO2 και άλλα οξείδια του θείου μπορούν να συμβάλουν στην όξινη βροχή που μπορεί να βλάψει ευαίσθητα οικοσυστήματα”, γράφει η EPA.

Με άλλα λόγια, δεν συζητείται καν κατά πόσον το διοξείδιο του θείου είναι ρύπο. Είναι η αιθαλομίχλη (ή τεχνικά, αντιδρά για να δημιουργήσει νέφος) και η ίδια η ιδέα ότι η μαζική ρύπανση της ατμόσφαιρας με SO2 θα «σώζει» τον πλανήτη δεν έχει τίποτε άλλο παρά προηγμένη ψύχωση ή κάποια άλλη επικίνδυνη μορφή ψυχικής ασθένειας. Το γεγονός ότι τέτοιου είδους προγράμματα διατίθενται στο εμπόριο με την ένδειξη “επιστήμη” δείχνει απλώς πόσο στριμωγμένος ο θεσμός της επιστήμης έχει γίνει τώρα.

Γιατί ένας λογικός θεσμός θα προσπαθούσε να μολύνει μαζικά ολόκληρο τον πλανήτη μας και να καταστρέψει τις καλλιέργειες, τα δάση, τα θηλαστικά, τα πρωτεύοντα και τους ανθρώπους; Η απάντηση είναι ακόμη πιο συγκλονιστική από την ίδια την πρόταση, αποδεικνύεται. Συνεχίστε να διαβάζετε, καθώς μια πιθανή εξήγηση για όλα αυτά συνεχίζεται παρακάτω …

Δεν ήρθε πολύ καιρό πριν ότι οι επιστήμονες προειδοποίησαν για την «παγκόσμια ψύξη» και την επόμενη Εποχή των Παγετώνων

Ήταν μόνο μια γενιά πριν ότι οι νέοι επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει ότι η Γη εισέρχεται σε μια «παγκόσμια ψύξη» κρίση που θα επιφέρει μια εντελώς νέα εποχή των παγετώνων. Αυτός ήταν ο πανικός του κλίματος της δεκαετίας του 1970 και των αρχών της δεκαετίας του 1980. Οι παλαιότεροι επιστήμονες σήμερα θυμούνται τις προειδοποιήσεις αρκετά καλά. Μας είπαν όλοι ότι αν δεν βρούσαμε τρόπο να ζεσταθεί ο πλανήτης, θα χάναμε όλοι, καθώς η Γη μετατράπηκε σε πάγο.

Αρχίζοντας τη δεκαετία του 1990, οι επιστήμονες αναστέλλουν το σενάριο, αναστρέφοντας την προειδοποίησή τους και ξαφνικά ισχυρίζοντας ότι το πρόβλημα ήταν πολύ θερμό. Όλοι θα πεθάνουμε από την υπερθέρμανση του πλανήτη αν δεν αλλάξαμε κάτι, μας είπαν. Μια δεκαετία περίπου αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι οι κυβερνητικοί απατεώνες της επιστήμης παραποιούσαν όλα τα στοιχεία για την αύξηση της θερμοκρασίας, άλλαξαν την απάτη σε “κλιματική αλλαγή”, καθώς δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν επιστημονικά ούτε τη θέρμανση ούτε την ψύξη.

Εδώ είναι το εξώφυλλο του περιοδικού TIME από το 1977 , το οποίο προειδοποιεί: “Πώς να επιβιώσει η εποχή των παγετώνων” και προτρέπει τους αναγνώστες να επιβιβαστούν για να σώσουν τον πλανήτη λέγοντας: “51 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαφορά”.

Σήμερα, μας λένε τα πιο παράλογα, τρελά πράγματα από αυτούς τους επιστήμονες που επιμένουν ότι το κλίμα δεν άλλαξε καθόλου πριν από το 1920, με την άνοδο της μηχανής καύσης και την «ανθρώπινη δραστηριότητα». Και τώρα είμαστε τρομοκρατημένοι συνεχώς τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης να σκεφτούν ότι εάν δεν μολύνουμε την ατμόσφαιρα της Γης με νέφος, θα πεθάνουμε με κάποιο τρόπο από την άνοδο του διοξειδίου του άνθρακα, το Νο 1 σημαντικότερο πράσινο θρεπτικό συστατικό για τα φυτά, τα δάση και τις καλλιέργειες τροφίμων.

Έτσι τώρα έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να δηλητηριάσουν την ατμόσφαιρα για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος, και έχουν περίπου ένα δισεκατομμύριο άγριους πολίτες πεπεισμένοι ότι αυτή είναι κάπως μια εκπληκτική ιδέα. Αυτό που πραγματικά θα εξαπολύσει, φυσικά, είναι απολύτως καταστροφικό για όλη τη ζωή του κόσμου μας. Θυμηθείτε: Θέλουν να διασκορπίσουν στην ατμόσφαιρα δισεκατομμύρια τόνους διοξειδίου του θείου (αιθαλομίχλη) μέσω μαζικής κυβερνητικής χρηματοδοτούμενης χημικής αντίδρασης του πλανήτη. Τώρα ανακύπτει το ερώτημα: Είναι η σκόπιμη καταστροφή της ανθρωπότητας; Αν ναι, ποιος θα εκτοξεύσει ένα τόσο κακό σχέδιο;

Το Geoengineering είναι ένα πλανητικό όπλο σύστημα που αναπτύσσεται για να εξαλείψει την ανθρώπινη ζωή στη Γη ενώ terraforming τον πλανήτη για κάποιο άλλο σκοπό

Εδώ είναι η κοσμική άβολη αλήθεια που ο Al Gore δεν θέλει να εξετάσετε. Αυτό που πραγματικά βλέπουμε εδώ είναι η προγραμματισμένη terraforming του πλανήτη Γη για κάποιο άλλο σκοπό. Και από το “άλλο”, εννοώ διαφορετικό από τον άνθρωπο.

Εάν θελήσατε να ανθίσουν οι άνθρωποι στον πλανήτη Γη, δεν θα απελευθερώσετε τη μαζική ρύπανση, την όξινη βροχή, τις αποτυχίες των καλλιεργειών, την εξάντληση του οξυγόνου και την παγκόσμια εξασθένιση. Αντίθετα, θα προσπαθήσετε να μειώσετε τη ρύπανση, να στηρίξετε τη ζωή των φυτών, να ενισχύσετε την παραγωγή φυτικών τροφίμων και να προστατεύσετε τα παγκόσμια οικοσυστήματα από τη ρύπανση. Αυτό είναι το φυσιολογικό, λογικό πράγμα που φυσικά θα επιθυμούσε οποιοσδήποτε άνθρωπος να ακολουθήσει.

Ωστόσο, υποβάλλονται σε αυτά τα κακοήθη προγράμματα γεωμηχανικής που έρχονται σε άμεση αντίθεση με κάθε αρχή της βιώσιμης ζωής στη Γη . Και όλα αυτά περιγράφονται ως ένας τρόπος για να «σώσει» τον πλανήτη, ακόμα κι αν θα καταστρέψει την παγκόσμια υποστήριξη ζωής για τον άνθρωπο.

Δεν μπορώ παρά να υπενθυμίσω την εξαιρετική ταινία Oblivion , με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise. Στην ταινία, ο χαρακτήρας της Cruise σκέφτεται ότι προστατεύει τον ανθρώπινο πολιτισμό, αλλά εργάζεται (εν αγνοία) για τους εξωγήινους που κλέβουν τους πόρους της Γης και εξοντώνουν τον άνθρωπο. Η ταινία είναι μια από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, και η ιστορία της ακούγεται αμήχανα παρόμοια με ό, τι συμβαίνει τώρα με τη λεγόμενη “γεωμηχανική”.

Ποιος (ή τι) θα ήθελε να αλλάξει την ατμόσφαιρα, να αποδεκατίσει τα επίπεδα οξυγόνου, να καταστρέψει την προσφορά τροφίμων και να καταρρεύσει τον ανθρώπινο πολιτισμό; Η απάντηση θα πρέπει να είναι προφανής: Κάτι που ανταγωνίζεται τον άνθρωπο και δεν βλέπει περαιτέρω χρήση για την ανθρωπότητα. Η ανθρώπινη ζωή στη Γη φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασία “καθαρισμού” σε ένα σχέδιο κοσμικής εθνοκάθαρσης που θα παράγει μια μεταβαλλόμενη ατμόσφαιρα χαμηλού οξυγόνου που θα μπορούσε να αποδειχθεί πλεονεκτική για μια μορφή ζωής που δεν αποτελεί ήδη μέρος του υπάρχοντος οικοσυστήματος της Γης. Η μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας που φτάνει στην επιφάνεια της Γης θα έκανε τον πλανήτη περισσότερο νοσοκομείο σε μια μορφή ζωής που προέρχεται από έναν πλανήτη που βρίσκεται μακρύτερα από τον ήλιο της οικίας του από ό, τι η Γη είναι από τον δικό μας ήλιο.

Αναδεικνύει την προφανή, αν και παράξενη, ερώτηση: Είναι οι παγκοσμιοποιητές της Γης να προετοιμάζουν τον πλανήτη για μια μετα-ανθρώπινη εποχή; Και αυτό το σχέδιο που μεταμφιέζεται ως μια επείγουσα πορεία δράσης για την αλλαγή του κλίματος, ώστε να μπορεί να ειπωθεί ότι η μαζική ρύπανση του ουρανού είναι ένα τολμηρό σχέδιο για να σώσει την ανθρωπότητα και όχι να την εξοντώσει; Τι γίνεται αν η “αλλαγή του κλίματος” είναι στην πραγματικότητα μια κοσμική ψεύτικη φάρσα σημαίας που σχεδιάστηκε από την αρχή για να πείσει τους Earthlings να στηρίξουν τη δική τους εξόντωση; Δεδομένης της τώρα προγραμματισμένης καταστροφής της γήινης ατμόσφαιρας στο όνομα της “αλλαγής του κλίματος”, πρέπει τώρα να εξετάσουμε τέτοιες δυνατότητες, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο φαίνεται για πρώτη φορά.

Γιατί όλοι οι παγκοσμιοποιητές μιλάνε ξαφνικά για να ξεφύγουν από τον Άρη και να μεταμορφώσουν τον Άρη σε περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν; Γιατί οι παγκοσμιοποιητές τώρα τόσο απελπισμένοι αλλάζουν την ατμόσφαιρα της Γης και κάνουν τον πλανήτη αφιλόξενη στους ανθρώπους; Γιατί μια τέτοια πρόσφατη εστίαση στην Αρκτική για να διατηρήσει τους σπόρους της ζωής στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα παγκόσμιο κατακλυσμό; Γιατί τόσοι πολλοί παγκοσμιοποιημένοι εσωτερικοί συνεργάτες κατασκευάζουν υπόγεια δεξαμενόπλοια και ζουν σε αυτά;

Δεν έχω τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, αλλά γνωρίζω ότι οι ιστορίες παραμύθι που μας λένε για την “αλλαγή του κλίματος” και πως πρέπει να σώσουμε τον πλανήτη με τη μόλυνση του ουρανού έχουν τις ρίζες τους σε μια ολοκληρωμένη επιστημονική φαντασία και προπαγάνδα πλύσης εγκεφάλου.

Από την άλλη πλευρά, εάν οι άνθρωποι είναι αρκετά ηλίθιοι για να καταστρέψουν τον δικό τους πλανήτη στο όνομα της διάσωσης του πλανήτη, ίσως απλώς δεν έχουν τα προσόντα να συμμετάσχουν τελικά σε ένα σύμπαν της νοημοσύνης. Η φυσική επιλογή, εξάλλου, είναι πιθανό να παίζει σε μια κοσμική κλίμακα και η Γη φαίνεται να κατακλύζει την κοσμική δοκιμασία IQ που αναρωτιέται: “Γεια σου, είναι αυτός ο πολιτισμός αρκετά ανόητος για να αυτοκτονήσει με βάση μια φάρσα παραμύθι;”

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η απάντηση για τη Γη και οι άνθρωποι είναι ένα ηχηρό “Ναι!”

 

naturalnews.com
Back to top button