breaking newsΕλλάδα

Xριστιαvoφoβικά φασιστoειδn ξυλoκόπnσαν 26χρονο για την Eλλnvική σnμαία και την Παvαγiα!

Ρατσιστική επίθεση στην ΑΣΟΕΕ γιατί ο χριστιανισμός ενοχλεί…. Όποιος ομολογεί τα ελληνορθόδοξα πιστεύω του, στοχοποιείται από τραμπούκους!

Χριστιανοφοβικά φασιστοειδή στην ΑΣΟΕΕ ξυλοκόπησαν 26χρονο γιατί είχε στην τσάντα του την ελληνική σημαία και την Παναγία!

Στη χριστιανοφοβική και διεστραμμένη κοινωνία της σημερινής Ελλάδας, φαίνεται ότι ο οποιοσδήποτε μουσουλμάνος μπορεί με την άνεσή του να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» στο δρόμο και να κάνει απειλητικές χειρονομίες ότι θα κόψει κεφάλια χριστιανών, αλλά αν κάποιος χριστιανός φέρει επάνω του την εικόνα της Παναγίας και την ελληνική σημαία, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να λιντσαριστεί από «ορθοπολιτικούς» φασίστες με αριστερό προσωπείο!

Μία απίστευτη καταγγελία που φανερώνει πολλά για το μίσος ενάντια σε όσους ομολογούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, έκανε ένας 26χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα 7 ατόμων στον χώρο της ΑΣΟΕΕ. Ο νέος είχε πάει το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και την ώρα που έφευγε, τον πλησίασε μια παρέα από αγνώστους και άρχισαν να τον βρίζουν, και στην συνέχεια τον χτύπησαν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά και στο κεφάλι.

Ο λόγος αυτής της απρόκλητης και άνανδρης επίθεσης; Ότι ο 26χρονος είχε δύο αυτοκόλλητα στο σακίδιό του με την Παναγία και την ελληνική σημαία! Μετά τον ξυλοδαρμό, η παρέα των τραμπούκων αφαίρεσαν τα αυτοκόλλητα και τα πήραν, φανερώνοντας το ρατσιστικό μίσος που τους οδήγησε σε αυτήν την ελεεινή πράξη.

Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση στην φοιτητική κοινότητα και στη νεολαία γενικότερα. Να φοβάται ο Έλληνας να φέρει τα σύμβολα της πατρίδας και της πίστης του, γιατί κάποια φασιστοειδή λυσσάνε στη θέα της γαλανόλευκης και της Παναγίας! Να μην σου επιτρέπουν να δηλώνεις Έλληνας και Χριστιανός στην ορθόδοξη Ελλάδα, γιατί κάποια «ούγκανα» που στηρίζονται από ένα ολόκληρο σύστημα, θα σε βαφτίσουν «ακροδεξιό» και θα σε στοχοποιήσουν!

Αν κάποιος νέος δεχόταν μια τέτοια επίθεση επειδή είχε αυτοκόλλητα πχ. με σφυροδρέπανο ή με τη σημαία του «ουράνιου τόξου» ή του Ισραήλ ή της Παλαιστίνης, θα είχε γίνει ο κακός χαμός από ΜΜΕ και social, και θα είχαμε μέχρι και πολιτικές ανακοινώσεις και καταδίκες. Τώρα που στα καλά καθούμενα έφαγε ξύλο κάποιος που έκανε το «έγκλημα» να αγαπάει την Ελλάδα και την Παναγία, είναι απλά… Πέμπτη.

Μόνο ένας διεστραμμένος νους θα μπορούσε να μισεί την ελληνική σημαία, που αποτελεί ύμνο στην Ελευθερία, και την εικόνα της Παναγίας, που αποτελεί ύμνο στην αγιότητα.

Στην Ελλάδα του 2023 υπάρχει χώρος για όλες τις φοβίες, εκτός από την χριστιανοφοβία. Η βία και ο ρατσισμός κατά χριστιανών, είναι το μόνιμο στίγμα που διαφεύγει συνεχώς από το «ραντάρ» του αντιρατσιστικού νόμου. Όχι τυχαία φυσικά, αφού η αποϊεροποίηση της Ελλάδας προωθείται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις. Και οι λακέδες που κάνουν τέτοιες τραμπούκικες επιθέσεις συμπορεύονται με τις προθέσεις της εξουσίας και κατά τα άλλα δηλώνουν… αντιεξουσιαστές. Τόση παραφροσύνη γεννά το τυφλό μίσος στα ιερά και τα όσια…

πηγη

Και δεν συνεληφθησαν, γιατι οι ασχετοι νομιζουν οτι υπαρχει ασυλια στα πανεπιστημια….

Σας ενημερωνω λοιπον….

Οτι υπαρχει Ασυλια Ιδεων ΜΟΝΟ, που ποτε δεν εφαρμοσθηκε….

Ξυπνα εισαγγελεααααααα!!!!!

apagoreuetai-group.blogspot.

Back to top button