breaking newsΔιεθνή

Η σουηδική κόλαση μεταναστευτικής βίας

 

Οι ελίτ της Σουηδίας, τα περισσότερα ΜΜΕ και το επίσημο κράτος, αποσιωπούν σκόπιμα αυτά που συμβαίνουν. Γνωστός Σουηδός συγγραφέας όμως δήλωσε σχετικά πρόσφατα πως το επίπεδο εγκληματικότητας και βίας που αντιμετωπίζει η ήσυχη κάποτε αυτή χώρα, μοιάζει με έναν πόλεμο μικρής κλίμακας.

Με ανησυχούν όλα αυτά, ιδίως λόγω του αναμφισβήτητου ”βίαιου εποικισμού ”της Ελλάδας που συνεχίζει να μαστίζεται από την κρίση και που η κυβέρνηση δεν υιοθετεί τις λύσεις που υπάρχουν.

Αντίθετα, δημιουργεί χώρο στα νησιά μας μεταφέροντας τους μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό, στις πόλεις, στις γειτονιές και στα χωριά μας, διευκολύνοντας το δουλεμπόριο των διακινητών που τους προικίζει με κέρδη της τάξης του 1 δις € ετήσια.

Υποθέτω πάντως πως η χώρα μας συνεχίζει να μην αντιδράει, επειδή η κυβέρνηση έχει σκύψει το κεφάλι στη Γερμανία αδιαφορώντας για το ότι θα μετατραπούμε σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών, κυριολεκτικά σε έναν σκουπιδότοπο, για να εξυπηρετήσουμε την καγκελάριο που μας πιέζει με τα χρέη μας.

Ελπίζω και εύχομαι να κάνω λάθος, να είναι υπερβολικοί οι φόβοι μου και να μην χαθούμε ως Έθνος, ακολουθώντας αυτήν την πολιτική.

 

 

Από: analyst.gr – ΣΕΡΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Υπάρχει ένας όρος που γίνεται όλο και πιο κοινός στη Νορβηγία: σουηδικές συνθήκες (svenske tilstander).

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, όταν η τότε νορβηγίδα υπουργός μετανάστευσης τον ανέφερε μετά την επίσκεψη της σε μερικούς από τους χειρότερους μεταναστευτικούς θύλακες της Σουηδίας, εξοργίζοντας πολιτικούς και δημοσιογράφους ένθεν κακείθεν των συνόρων των δύο χωρών (πηγή).

Τι σημαίνει «σουηδικές συνθήκες»; Ένα σύνολο από στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους πράγματα: «εισαγόμενες μάζες ανεξέλεγκτων μεταναστών σε μία χώρα, με έναν εντελώς διαφορετικό πολιτισμό και θρησκεία, οι οποίες εγκαθίστανται σε μονό-πολιτισμικούς, αυταρχικούς και βίαιους θύλακες που τους μετατρέπουν σε απαγορευμένες ζώνες για τον εγχώριο πληθυσμό, επιτρέποντας τους να μην εργάζονται εισπράττοντας γενναιόδωρη κρατική στήριξη, αντί να μαθαίνουν την τοπική γλώσσα και να εργάζονται».

Η Νορβηγία επιβαρύνεται από ανάλογα προβλήματα, αλλά όχι στο βαθμό της Σουηδίας που έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμάνων στην Ευρώπη (8,1%, πηγή), μετά τη Γαλλία (8,8%), καθώς επίσης το υψηλότερο ποσοστό πληθυσμιακής αύξησης της ηπείρου μας από τους μετανάστες.

Ακόμη χειρότερα η Σουηδία που ήταν τη δεκαετία του 1970 η τέταρτη πλουσιότερη χώρα του πλανήτη ως προς το κατά κεφαλήν εισόδημα, έχει πάρει τον κατήφορο. Η αιτία; Το τεράστιο κόστος της μετανάστευσης που απομυζεί όλους τους πόρους του δημοσίου, αυξάνοντας τη φτώχεια και την εγκληματικότητα.

«Η Σουηδία αποτελεί μεγάλη απειλή για τη Νορβηγία», ήταν ο πρόσφατος τίτλος της ιστοσελίδας της υπηρεσίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Όσλο, ενώ δεν ανησυχούν μόνο οι Νορβηγοί που τα σύνορα τους με τη Σουηδία είναι 1.000 χιλιόμετρα, αλλά και οι Δανοί. Η Δανία βέβαια δεν έχει χερσαία σύνορα με τη Σουηδία, αλλά συνδέεται μαζί της με μία γέφυρα που ενώνει την Κοπεγχάγη με τη γνωστή μεταναστευτική σουηδική πόλη, με το Μάλμε. Με μία πόλη με υψηλή εγκληματικότητα, οι κάτοικοι της οποίας είναι πλειοψηφικά πια μετανάστες. Παρά το ότι λοιπόν και οι δύο χώρες είναι μέλη της ΕΕ, χωρίς να έχουν συνοριακούς ελέγχους, η Δανία υιοθέτησε ελέγχους από τις 12 Νοεμβρίου τόσο στη γέφυρα, όσο και στα πορθμεία που τη συνδέουν με τη Σουηδία (πηγή).

Όπως έχω ήδη αναφέρει πάντως, οι ελίτ της Σουηδίας, τα περισσότερα ΜΜΕ και το επίσημο κράτος, αποσιωπούν σκόπιμα αυτά που συμβαίνουν.

Γνωστός Σουηδός συγγραφέας όμως δήλωσε σχετικά πρόσφατα πως το επίπεδο εγκληματικότητας και βίας που αντιμετωπίζει η ήσυχη κάποτε αυτή χώρα, μοιάζει με έναν πόλεμο μικρής κλίμακας (πηγή).

Κατά τον ίδιο οι πυρκαγιές αυτοκινήτων, άγνωστες έως πρόσφατα, αποτελούν πλέον καθημερινότητα και είναι συνηθισμένες, όπως επίσης οι εκρήξεις βομβών.

Οι θανατηφόροι δε πυροβολισμοί αυξήθηκαν κατακόρυφα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι μάρτυρες εκφοβίζονται και έχει επικρατήσει ο κώδικας της σιωπής στις κοινωνικά και οικονομικά υποβιβασμένες μεταναστευτικές περιοχές της Σουηδίας.

Όλα αυτά υπό την εποπτεία μίας «φεμινιστικής κυβέρνησης» που άνοιξε τα σύνορα και επέτρεψε τη μαζική μετανάστευση, όπως δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι τότε. Ταυτόχρονα το ελκυστικό και γενναιόδωρο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας στη Σουηδία απέτυχε να αποτρέψει τους μετανάστες από το να στραφούν στο έγκλημα, ενώ οι χαμηλές ποινές έχουν συμβάλλει στην άνοδο της εγκληματικής συμπεριφοράς.

Ο επικεφαλής πάντως της υπηρεσίας ασφαλείας της χώρας δήλωσε πως οι Σουηδοί πρέπει να συνηθίσουν τις εφιαλτικές αυτές συνθήκες, αφού η βία μπορεί να συνεχιστεί για ακόμη πέντε έως δέκα χρόνια. Αρκετοί όμως θεωρούν πως η χώρα έχει προσβληθεί από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, σύμφωνα με το οποίο τα θύματα εκφράζουν τη συμπάθεια τους στους θύτες τους, θεωρώντας την κακοποίηση τους ως πράξη καλοσύνης (κάτι που ισχύει για τις Ελληνίδες και για τους Έλληνες, με κριτήριο το ότι σχεδόν το 80% ψήφισε ακριβώς εκείνα τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα).

Κλείνοντας, για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω εάν όλα αυτά είναι υπερβολές ρατσιστικών ΜΜΕ, αν και επιβεβαιώνονται από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που ζουν στις τρεις παραπάνω χώρες.

Με ανησυχούν όμως, ιδίως λόγω του αναμφισβήτητου βίαιου εποικισμού της Ελλάδας που συνεχίζει να μαστίζεται από την κρίση και που η κυβέρνηση δεν υιοθετεί τις λύσεις που υπάρχουν (άρθρο ΒΒ). Αντίθετα, δημιουργεί χώρο στα νησιά μας μεταφέροντας τους μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό, στις πόλεις, στις γειτονιές και στα χωριά μας, διευκολύνοντας το δουλεμπόριο των διακινητών που τους προικίζει με κέρδη της τάξης του 1 δις € ετήσια.

Ακόμη και η Γαλλία όμως έχει αλλάξει τακτική (πηγή), αδυνατώντας να ανταπεξέλθει με τις 122.000 αιτήσεις ασύλου που δέχτηκε το 2018 και με τους 320.000 μετανάστες που ζουν παράνομα στη χώρα (πηγή).

Υποθέτω πάντως πως η χώρα μας συνεχίζει να μην αντιδράει, επειδή η κυβέρνηση έχει σκύψει το κεφάλι στη Γερμανία αδιαφορώντας για το ότι θα μετατραπούμε σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών, κυριολεκτικά σε έναν σκουπιδότοπο, για να εξυπηρετήσουμε την καγκελάριο που μας πιέζει με τα χρέη μας.

Ελπίζω και εύχομαι να κάνω λάθος, να είναι υπερβολικοί οι φόβοι μου και να μην χαθούμε ως Έθνος, ακολουθώντας αυτήν την πολιτική.

analyst

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου  ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους

Back to top button