breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 ”Οι ”πύργοι κυψελών” σε όλες τις ΗΠΑ εκπέμπουν συχνότητες εγκεφαλικού συντονισμού για να διαταράξουν τα ανθρώπινα μυαλά”, λέει ο πρώην επιστήμονας του DARPA

 

Ένας πρώην επιστήμονας της DARPA, ο οποίος κατείχε την κορυφαία πιστοποίηση ασφάλειας, προειδοποίησε ότι οι μεταδόσεις από πύργους κυψελών τηλεφώνου συνιστούν μια « τρομοκρατική ενέργεια » εναντίον του άμαχου πληθυσμού.

Ο Δρ Paul Batcho είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Princeton και πέρασε σχεδόν τρία χρόνια εργασίας για το DARPA στο Εθνικό Εργαστήριο του Los Alamos στον τομέα της Υπολογιστικής Φυσικής.

Το DARPA είναι ο κλάδος του Υπουργείου Άμυνας που είναι υπεύθυνος για τη μελέτη αναδυόμενων στρατιωτικών τεχνολογιών.

Ενώ μερικές από τις αξιώσεις του Batcho είναι σίγουρα αμφιλεγόμενες, η επιμονή του ότι οι πολίτες βλάπτονται από πύργους κυττάρων τηλεφώνου είναι πιθανό να είναι αλήθεια. Ο Διεθνής Οργανισμός για την Έρευνα στον Καρκίνο κατατάσσει την ακτινοβολία του πύργου κυττάρων ως « πιθανό καρκινογόνο ».

Τρομοκρατική πράξη”

Ο Batcho έχει στείλει πολυάριθμες επιστολές σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του DARPA και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, υποστηρίζοντας ότι έχει εντοπίσει μια “τρομοκρατική” απειλή από τους κυτταρικούς πύργους “στην κεντρική Φλόριντα και την Τάμπα της Αγίας Πετρούπολης”.

“Φαίνεται ότι είχα ξεπεράσει μια προηγμένη τεχνολογία που θα ταξινομούσα ως συνθετική τηλεπάθεια”, έγραψε σε ένα τέτοιο μήνυμα. “Χρησιμοποιεί σαφώς τους κυψελοειδείς πύργους για τη μετάδοση παράνομων σημάτων. Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πραγματική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε πολίτες των ΗΠΑ.

“Η βασική μου έρευνα δείχνει ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να υπάρξει και χρονολογείται από την τεχνολογία μυαλού V2K (P300) της δεκαετίας του 1970. Αυτό φαίνεται να είναι μια πολύ πιο προηγμένη έκδοση που επιτρέπει την ανοικτή επικοινωνία του ανθρώπινου νου στα γεφύρια”.

Σύμφωνα με τον Batcho, η εσωτερική ραδιοσυχνότητα (RF) που παράγεται από τους ηλεκτρικούς παλμούς του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι 450 MHz και γι ‘αυτό το λόγο οι ραδιοφωνικοί χειριστές Ham δεν επιτρέπεται να μεταδίδουν μεταξύ 400 και 700MHz. Παρόλο που λέει ότι τα κινητά τηλέφωνα μεταδίδουν στα 853 MHz, εξακολουθεί να ζητά την εγκατάσταση φίλτρων για την αποτροπή της εκπομπής τηλεφώνων και πύργων στην περιοχή των 400 έως 700 MHz.

“Η επαληθευμένη μέτρηση και ύπαρξη αυτών των μεταδόσεων ζώνης RF αποτελεί τρομοκρατική πράξη”, γράφει.

“Αυτές οι μεταδόσεις θα προκαλέσουν επιζήμιες επιπτώσεις στην υγεία με τη μορφή ενισχυμένης ασθένειας ακτινοβολίας μικροκυμάτων”, συνεχίζει. “Είναι επιτακτική ανάγκη να μετρούνται και να επαληθεύονται αυτές οι ζώνες συχνοτήτων από μια επίσημη πηγή. Αυτές οι ζώνες συχνοτήτων δεν υπάρχουν φυσικά και υπάρχει μια τεχνολογία που στοχεύει σε άτομα“.

Σημαντικό χάσμα στην έρευνα

 

Στα μηνύματα που κυκλοφορούν στο κοινό, ο Batcho κάνει μόνο μία αναφορά για την πάθηση απο την ακτινοβολία, τονίζοντας κυρίως την ανησυχία του για τους κινδύνους για την υγεία από τις εκπομπές ραδιοσυχνοτήτων . Και ενώ οι ιδιαιτερότητες των ανησυχιών του μπορεί να είναι αμφιλεγόμενες, υπάρχει πράγματι μια συνεχιζόμενη επιστημονική συζήτηση σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία από την ακτινοβολία RF από πύργους κινητής τηλεφωνίας.

Σε αντίθεση με την ιονίζουσα ακτινοβολία, η ακτινοβολία RF είναι συνήθως πολύ χαμηλή ενέργεια για να προκαλέσει άμεση βλάβη στα κύτταρα ή στο DNA – εκτός από τα πολύ υψηλά επίπεδα που βρίσκονται κοντά σε εξοπλισμό υψηλής ισχύος όπως οι πομποί μεγάλων αποστάσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ έχουν συνήθως υποθέσει ότι η ακτινοβολία RF από τους πύργους κινητής τηλεφωνίας είναι αβλαβής.

Αλλά η Διεθνής Υπηρεσία για την Έρευνα στον Καρκίνο διαφωνεί.

 Αυτό συμβαίνει επειδή οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας εκπέμπουν τον ίδιο τύπο ακτινοβολίας με τα κινητά τηλέφωνα και ένα αυξανόμενο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων συνδέει το τελευταίο με τον καρκίνο, τους όγκους των νεύρων και με διάφορους άλλους κινδύνους για την υγεία. Αυτή η έρευνα έχει οδηγήσει πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και θεσμικά όργανα να προσπαθήσουν να περιορίσουν την έκθεση των παιδιών στην ακτινοβολία RF από τα κινητά τηλέφωνα και το WiFi.

Η ακτινοβολία RF από πύργους κινητής τηλεφωνίας είναι 100 φορές ασθενέστερη από αυτή των κινητών τηλεφώνων, αλλά είναι διάσπαρτη πολύ πιο κοντά στο έδαφος. Επειδή έχουν διεξαχθεί πολύ λίγες μελέτες σχετικά με τις επιπτώσεις για την υγεία αυτών των πύργων , είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κίνδυνοι.

      O Batcho, τουλάχιστον, πιστεύει ότι ξέρει.

 

naturalnews

Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ΤοCommonSenseShow.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Science.NaturalNews.com

Back to top button