breaking newsΕλλάδα

Πορεία εκατοντάδων μουσουλμάνων με κραυγές «Αλλάχ ου ακμπάρ» στην Σάμο λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα!

 

Το πόσο τραγική έχει γίνει η κατάσταση στην χώρα με την αδιάκοπη και αθρόα «εισβολή» αλλοδαπών παράνομων μεταναστών διαφορετικού θρησκεύματος από την επικρατούσα Ορθόδοξη Θρησκεία, φαίνεται από το παρακάτω βίντεο στο οποίο απεικονίζεται «πορεία» μουσουλμάνων στο Βαθύ της Σάμου οι οποίοι φωνάζουν  «Αλλάχ ου ακμπάρ» (που σημαίνει ο Θεός είναι μεγάλος) λίγες ημέρες πριν την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τα Χριστούγεννα.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον στολισμό της Αθήνας με ισλαμικά και μερικά αποκρυφιστικά σύμβολα άλλα μέρη της Ελλάδας θα κάνουν Χριστούγεννα με ισλαμικές διδαχές καθώς πριν λίγες ημέρες δόθηκε άδεια για 3 νέα τεμένη σε Ρόδο και Κω από το υπουργείο Παιδείας.

Σε δύο νησιά όπου και εκεί η Άγκυρα «βλέπει» ότι υπάρχουν «Τούρκοι» διαμένοντες και όχι μουσουλμάνοι.

Με την κίνησή του αυτή το υπουργείο ενισχύει την τουρκική επιθετικότητα, καθώς εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει προπάνδα για την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας σε Κω και Ρόδο».

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο Διεθνές Συμπόσιο για τους «Τούρκους» σε Ρόδο και Κω από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης των μουσουλμάνων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου (ROISDER), με την υποστήριξη του πανεπιστημίου Yaşar.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η εκπαίδευση στην τουρκική γλώσσα, το πρόβλημα της θρησκείας και της λατρείας και «το πρόβλημα του μίσους και της… καταπίεσης του ελληνικού κράτους»!

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu αναπαρήγαγε την τουρκική προπαγάνδα μέσω του άρθρου του με τίτλο «Η μουσουλμανική ιδιοκτησία των Τούρκων των Δωδεκανήσων εξαφανίζεται», στο οποίο αναπτυσσόταν ο ισχυρισμός ότι στα Δωδεκάνησα φιλοξενείται μία «τουρκική – μουσουλμανική» μειονότητα 6.000 ατόμων.

Τι θα γίνει τώρα στα υπόλοιπα νησιά που έχουν κυριολεκτικά γεμίσει με μουσουλμάνους και αυτοί όπως φαίνεται θα μείνουν μόνιμα στην χώρα;

Έτσι δημιουργούνται οι «μειονότητες» πάσης φύσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Pronews

 

 

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. 
Back to top button