Διεθνή

ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ Ο ΓΓ του ΟΗΕ Γκουτέρες από το Νταβός καλεί σε παγκόσμιο πανεμβολιασμό! Θέλει να εμβολιάσει και τον τελευταίο άνθρωπο στον πλανήτη παρά τη θέληση δισεκατομμυρίων! Άλλα λένε οι επιστήμονες! Κι ενώ επίκειται τέλος πανδημίας σύμφωνα με ειδήμονες!

UN Chief receives COVID-19 vaccine - YouTube
η Διεθνής των Πολέμων ΟΗΕ ……..και η ρόμπα πρόεδρος του

ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ Ο ΓΓ του ΟΗΕ Γκουτέρες από το Νταβός καλεί σε παγκόσμιο πανεμβολιασμό! Θέλει να εμβολιάσει και τον τελευταίο άνθρωπο στον πλανήτη παρά τη θέληση δισεκατομμυρίων! Άλλα λένε οι επιστήμονες! Κι ενώ επίκειται τέλος πανδημίας σύμφωνα με ειδήμονες!

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες (τ. Πρωθυπουγός Πορτογαλίας) κάλεσε τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός (όπου πρωτοανακοινώθηκε η θεωρία της Μεγάλης Επαναφοράς ) να εμβολιαστούν όλοι στον πλανήτη, διαφορετικά, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος δεν θα βγει από την πανδημία και τις παραλλαγές της.

Σε αντίθετη κατεύθυνση από τους ειδήμονες. ΟΗΕ ΠΟΥ και Νταβός έχουν μια ατζέντα να υλοποιήσουν και θέλουν αν το πάνε ως το τέλος.

Την ώρα που οι πιο εμβολιασμένες χώρες είναι οι πιο μολυσμένες. Καθώς πανεπιστημιακοί καθηγητές και μελέτες αποδεικνύουν πως μια 4η δόση είναι αναποτελεσματική για την κυρίαρχη σήμερα Όμικρον και καλούν σε φυσική ανοσία για τερματισμό πανδημίας.

Κι ενώ κορυφαίοι επιστήμονες ως κι ο Νομπελίστας Λικ Μονανιέ έχει προειδοποιήσει πως ο εμβολιασμός σε περίοδο εξέλιξης επιδημίας ευνοεί την εμφάνιση παραλλαγών και μεταλλάξεων. Τα δεδομένα είναι εντελώς αντίθετα από την εικόνα που παρουσιάζει ο γγ. Στην πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου το Ισραήλ ανακοινώθηκε πως ανακαλύφθηκε μια υπο-παραλλαγή της όμικρον με μετάλλαξη πρωτεΐνης Spike, που είναι πιο «μολυσματική» και μη ανιχνεύσιμη με δοκιμές PCR. Καλά όλα στο Ισραήλ συμβαίνουν; Eίναι το Ισραήλ που είχε ανακοινώσει και τη παραλλαγή florona. Το πανεμβολιασμένο Ισραήλ παρουσιάζει την μια μετάλλαξη μετά την άλλη. ή είναι ευάλωτο σε όποιες υπομεταλλάξεις. Είναι το BA2 που για ά φορά ανιχνεύθηκε στην Κίνα και προήλθε από Ινδία. Παρατηρήθηκε και σε υπερεμβολιασμένες Δανία, Αυστραλία Καναδά και Σιγκαπούρη.

Οπότε μιλάμε για μηχανισμούς τύπου ΔΝΤ Εμβολιακού που ενεργούν για αλλότριους σκοπούς από την υγεία για υπερκέρδη Big Pharma και πολιτική καταδυνάστευση του παγκόσμιου πληθυσμού.

«Εάν αποτύχουμε να εμβολιάσουμε κάθε άνθρωπο, γεννάμε νέες παραλλαγές» του ιού Covid-19, «που εξαπλώνονται πέρα ​​από τα σύνορα και ακρωτηριάζουν βάναυσα την καθημερινή ζωή και τις οικονομίες», πρόσθεσε ο ηγέτης του ONU. Ωστόσο οι πιο φτωχές χώρες αρνήθηκαν 100.000.000 δόσεις εμβολίων υπό το πρόσχημα ότι πλησίαζε η λήξη τους.Με εύσχημο τρόπο αρνούνται τον πειραματικό πανεμβολιασμό. Θα χρησιμοποιήσει περισσότερη βία από ότι ασκεί ο διεθνής παράγοντας στις υπό αναπτυσσόμενες χώρες για να τις εμβολιάσει;

Στα τέλη του 2021, “ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρουσίασε μια στρατηγική για τον εμβολιασμό του 40% των ανθρώπων σε όλες τις χώρες μέχρι το τέλος του περασμένου έτους και το 70% μέχρι τα μέσα του τρέχοντος έτους”, αλλά “απέχουμε πολύ από αυτούς τους στόχους”, λέει ο και Επιδημιολόγος Λοιμωξιολόγος Αντόνιο Γκουτέρες.

Αντί ο τ. Πρωθυπουργός Πορτογαλίας ν΄απολογηθεί ως νυν ΓΓ του ΟΗΕ για το γεγονός ότι η ανθρωπότητα υποβλήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής σε πειραματισμό επί πραγματικού πληθυσμού πρωτοστατεί στην υλοποίηση του. Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude στη Βουλή του Λουξεμβούργου για εμβόλια: για α΄φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ιατρικής ένα προϊόν δοκιμάζεται επί πραγματικού πληθυσμού!

dimpenews.com

Back to top button