breaking newsκοινωνία

Επεισόδια στη δομή Κιλκίς με τέσσερις βαριά τραυματίες

 

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στη δομή μεταναστών, ενώ από το νοσοκομείο του Κιλκίς κινητοποιήθηκαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και μετέφεραν τους τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά σάιτ, νεαρός πρόσφυγας μέσα στο καμπ παρενόχλησε μια κοπέλα. Η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει, άναψαν τα αίματα, πιάστηκαν στα χέρια και στο τέλος βγήκαν και μαχαίρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν οι σοβαροί τραυματισμοί. Το επεισόδιο αρχικά δεν έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονται και φρουρούν στην είσοδο του καμπ.

Τελικά, πρόσφυγες μετέφεραν και άφησαν στην πύλη του καμπ τους τραυματίες του επεισοδίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Από το νοσοκομείο του Κιλκίς κινητοποιήθηκαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και μετέφεραν τους τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιο βαριά τραυματισμένος είχε χτυπηθεί με μαχαίρι, ενώ ένας άλλος είχε σπασμένο κεφάλι. Στη δομή έφτασαν περιπολικά της Αστυνομίας έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση  μεταξύ των προσφύγων. 

Σώθηκαν 36 μετανάστες από το Λιμενικό στη Λέσβο

Τρεις επιβαίνοντες, εκ των οποίων δυο γυναίκες έγκυες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ καλά στην υγεία τους οπότε και επέστρεψαν στο λιμάνι της Πέτρας.

Η σημερινή είναι η τρίτη βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνει στη Λέσβο μέσα στον Ιούνιο. Συνολικά στη Λέσβο τον Ιούνιο πέρασαν 108 πρόσφυγες και μετανάστες. Στα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου οι ροές παραμένουν μηδενικές από τον περασμένο Μάρτιο.

 

 

pentapostagma

Back to top button