breaking newsΕλλάδακοινωνία

«ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ»! Η στιγμή που το Κράτος ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ για να κάνει ΕΞΩΣΗ

Βίντεο ντοκουμέντο

Νέο σοκαριστικό βίντεο με τις πρωτοφανείς εικόνες που έλαβαν χώρα στα Ιλίσια, όταν η Ιωάννα Κολοβού βρέθηκε δια της βίας έξω από το σπίτι της το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό (ΕΔΩ).

Σε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που όπως καταγγέλλει η κυρία Κολοβού έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι κάτοικοι ακούγονται να λένε «το άδικο θα το δούμε, δεν έχεις δικαίωμα να μου λες να πάω σπίτι μου» και «μπράβο σας να είστε υπερήφανοι».

Στο βίντεο ακούγεται η Ιωάννα Κολοβού να φωνάζει και να τη βγάζουν δια της βίας από το σπίτι. «Θέλω να πάρω το κινητό μου» είπε η συνταξιούχος δημοσιογράφος με τον άνδρα που στέκεται στην είσοδο να σηκώνει το χέρι του και να της απαντά «τίποτα δεν θα πάρεις».

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού. Μεταφορική εταιρεία έφτασε στο σπίτι για να απομακρυνθούν τα πράγματα της γυναίκας. «Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο» ανέφερε και τόνισε: «αυτό είναι το κράτος δικαίου!». Εμφανώς αγανακτισμένη η κυρία Κολοβού είπε πως «η τράπεζα είναι μαφία» ενώ σε ερώτηση για το πού θα μείνει απάντησε: «δεν ξέρω, δεν έχω σπίτι, στον δρόμο. Θα μένω σε σπίτια φίλων, κάθε δύο ημέρες θα φεύγω».

«ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΣΑΠΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», ακουγόταν.

Ιωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμός

photo eurokinissi/scr

Back to top button