ΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Bγάzει τα άπλυτα τoυς στην φορα ο πρώnv διoικnτής του ΑXEΠA ο Δnμήτρnς Γάκnς

 Πολλα θα δούμε από δω και πέρα…

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αποκάλυψε ότι ανιψιός ενός συναδέλφου του έπαθε μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, παρόλα αυτά το νοσοκομείο αρνείται να του δώσει χαρτί, ώστε να εξαιρεθεί από τον εμβολιασμό.

«Έλαβα μέιλ από έναν συνάδελφο, επιφανή παιδίατρο, ο οποίος μου ζήτησε τη βοήθεια του γιατί ο ανιψιός του είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση και νοσηλεύεται με μυοκαρδίτιδα σε νοσοκομείο ελληνικό και αρνούνται να του δώσουν χαρτί ότι η μυοκαρδίτιδα σχετίζεται με το εμβόλιο. Γιατί το θέλει το παιδί το χαρτί; Δεν το θέλει ούτε για να κυνηγήσει την Pfizer, ούτε για τίποτα άλλο, για να αποδείξει σε αυτές τις επιτροπές οι οποίες κρίνουν εάν πρέπει να εξαιρεθεί από τον εμβολιασμό ότι εάν κάνει τη δεύτερη δόση κινδυνεύει από σοβαρότερη μορφή μυοκαρδίτιδας», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα ποσοστά εμβολιασμένων, ανεμβολίαστων που νοσούν με Covid-19 και υποστήριξε ότι δεν γίνεται η Ελλάδα να ανακοινώνει ότι οι εμβολιασμένοι που νοσούν είναι ελάχιστοι την ώρα που στα περισσότερα κράτη τα νούμερα είναι τελείως διαφορετικά.

«Δεν είναι δυνατόν εμείς να πιστεύουμε ότι είμαστε διαφορετικοί από τον υπόλοιπο πλανήτη ο οποίος ανακοινώνει και νοσήσεις και διασωληνώσεις και θανάτους σε εμβολιασμένους. Αυτή η επιχείρηση συσκότισης, απόκρυψης δεν ταιριάζει σε μορφωμένους ανθρώπους, όπως είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Μπορεί να έχουμε σουβλατζήδες με πτυχίο Πολυτεχνείου αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι πήγαν εκεί για να εξασφαλίσουν το προς το ζην και είναι μορφωμένοι. Όταν πιανόμαστε με την γίδα στην πλάτη φυσικά υπάρχει αντίδραση από τον πληθυσμό και φυσικά και αγανάκτηση».

Τέλος ο Δ.Γάκης μίλησε για τις νέες ανακοινώσεις του CDC, σύμφωνα με τις οποία στο κοντινό μέλλον δεν θα θεωρείται ως εμβολιασμένος όποιος έχει κάνει δύο δόσεις: «Ο CDC ανακοίνωσε ότι διαβουλεύεται για να αναθεωρήσει τον ορισμό του εμβολιασμένου, ο οποίος στην αρχή θα πάει τρεις εμβολιασμοί, μετά τέσσερις, πέντε και πάει λέγοντας. Όσο δεν αντιδρούμε και όσο δεν βάζουμε την λογική απέναντι σε αυτά τα παράλογα επιχειρήματα τόσο θα κάνουν αυτό που θέλουν, να πουλήσουν θέλουν».

 

 

Πηγή

Back to top button