breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εμβολιασμένη πρωταθλήτρια πυγμαχίας «πέθανε από κορωνοϊό» – «Έφυγε» ξαφνικά δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν οι πολίτες ένα πραγματικό θανατικό, καθώς τον τελευταίο καιρό πεθαίνουν διαρκώς εμβολιασμένοι από όλα τα αίτια. 

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Νίκος Τσιαούσης πέθανε «ξαφνικά». Την είδηση του θανάτου του Νίκου Τσαούση γνωστοποίησε ο συνάδελφός του, Στέλιος Νικητόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά, «μεγάλο σοκ. Πριν από λίγο μάθαμε ότι «έφυγε» ο Νίκος Τσιαούσης, συνάδελφος στην ΕΡΤ3 και από τα καλύτερα παιδιά. Καλό ταξίδι, Νίκο».

Η κηδεία του έγινε την Τετάρτη (17/11) στις 12:00 στη Χαλάστρα.

Εκτός Ελλάδας η Γαλλίδα πρωταθλήτρια πυγμαχίας Julie Le Galliard μόλις στα τριάντα της, πέθανε την Κυριακή. Είχε εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις, σύμφωνα με τους συγγενείς της. Αλλά είναι ο Covid, σε συνδυασμό με μια ανοσολογική ανεπάρκεια, που είναι η αιτία του θανάτου της σύμφωνα με τη liberation που επιχειρεί ν’ απαντήσει σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που τη θεωρεί θύμα του εμβολίου. Πάντως κι έτσι να είναι όπως τα λέει η γαλλική φυλλάδα η είδηση και πάλι είναι ότι η διπλά εμβολιασμένη αθλήτρια πέθανε από επιπλοκές κορωνοιού.

Η 31χρονη Julie Le Galliard ήταν πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2015 σε λιγότερα από 57 κιλά. «Στο νοσοκομείο μετά τη μόλυνση από τον Covid, η Julie πάλεψε για αρκετές εβδομάδες», αναφέρει ο Est républicain που αποκάλυψε πληροφορίες για τον θάνατό της. Η εφημερίδα LA DEPECHE έχει τίτλο: «Mποξ, πως ο covid19 κέρδισε την διπλά εμβολιασμένη Julie Le Galliard μόλις στα 31 της»

«Με απέραντη θλίψη πληροφορούμαστε για τον θάνατο της Julie Le Galliard σε ηλικία 31 ετών το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο της Μασσαλίας μετά από δύο μήνες αγώνα ενάντια στις επιπλοκές λόγω του Covid 19», γράφει η Γαλλική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε δελτίο Τύπου. .

Μας ρωτάτε αν η Julie Le Galliard ήταν εμβολιασμένη. Η ερώτησή σας ακολουθεί ένα tweet όπου διαβάζουμε ότι όντως αυτό ίσχυε, σύμφωνα με «την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram και στη συνέχεια μια φίλη της (που) επιβεβαίωσε ότι εμβολιάστηκε 2 δόσεις και ότι επέστρεψε στο νοσοκομείο μόνο λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της! Έχει καλή πλάτη στον Covid». Ενώ κάποιοι επισημαίνουν την ευθύνη του εμβολίου σε αυτόν τον θάνατο, άλλοι, αντίθετα, εκπλήσσονται, ακόμα στα κοινωνικά δίκτυα, που η αθλήτρια θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί από τον Covid, παρόλο που ήταν εμβολιασμένη.

Άλλοι θάνατοι που σοκάρουν

17χρονη θρόμβωση αιτία θανάτου κατά το νοσοκομείο…

22χρονος αιτία θανάτου κατά το νοσοκομείο μυοκαρδίτιδα …πέθανε την ίδια μέρα που έλαβε το εμβόλιο .

38χρονος πέθανε την ίδια μέρα που εμβολιάστηκε αιτία θανάτου άγνωστη κατά το νοσοκομείο

39χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από το γιο του 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό του αιτία θανάτου άγνωστη σύμφωνα με νοσοκομείο.

60χρονος νεκρός 2 βδομάδες και κάτι μετά το εμβόλιο αιτία θανάτου κατά το νοσοκομείο μυοκαρδίτιδα

pronews

Back to top button