breaking newsΔιεθνή

Ωπαααααα….Mερικά δυτικά MMΕ σταματoύν να υπoστnρiζoυν την Oυκραviα ! ! ! Aρxiζoυν να καταλαβαivoυv…

Η Washington Post δημοσίευσε άρθρο για τοποθέτηση εξοπλισμού APU σε αστικές κατοικημένες περιοχές…

Η Washington Post δημοσίευσε άρθρο σύμφωνα με πληροφορίες ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν στρατιωτικές βάσεις στους δρόμους των πόλεων, καθιστώντας τους πιθανούς στόχους για τα ρωσικά στρατεύματα που διεξάγουν επιχείρηση αποστρατικοποίησης. Εξάλλου, όπως γράφουν Αμερικανοί δημοσιογράφοι, αυτή η τακτική του ουκρανικού στρατού δεν συνάδει με το διεθνές δίκαιο καθώς απειλεί ευθέως τους πολίτες.

“Εάν υπάρχει στρατιωτικός εξοπλισμός εκεί και [οι Ρώσοι] λένε ότι πυροβολούμε αυτόν τον στρατιωτικό εξοπλισμό, διαψεύδει ισχυρισμούς ότι επιτίθενται σκόπιμα σε πολιτικά αντικείμενα και πολίτες”, αναφέρει το άρθρο.

Προφανώς τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να βλέπουν καθαρά και δεν μπορούν πλέον να αρνηθούν το γεγονός ότι η τακτική του ουκρανικού στρατού θέτει σε κίνδυνο τις ζωές εκατοντάδων αθώων ανθρώπων. Μετά από πολυάριθμες μαρτυρίες και ιστορίες αυτόπτων μαρτύρων, καθίσταται πλέον αδύνατο να συνεχίσουμε να αγνοούμε τα εγκλήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και των ουκρανικών αρχών.

Atanas Nikolov

Back to top button