Ελλάδα

Κλεiστε τα Συvoρα και στην Βoυλγαρiα και στην Τoυρκiα ! ! ! Συνεpγαζoνται και διoχετευoυν εισβoλεiς στην Eλλαδα…

Η πατρίδα μας τράβηξε πολλά τελευταία….

Λαθρομεταναστευτικό, μνημόνια, κορονοϊό, πυρκαγιές και Μητσοτακηδες…

Τέρμα οι αφελείς ιδεοληψίες, οι “υπεράνω” συμπεριφορές. 

Φτάνουν τα ρεζιλίκια των Πακιστανών στην πλατεία Κοτζιά την ημέρα της Παναγίας». 

Εκτιμά ότι στον Έβρο το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ισχυρές πιέσεις, καθώς αυτός θα είναι η βασική κατεύθυνση των καραβανιών των μεταναστών, τονίζοντας όμως ότι εξίσου καλά θα πρέπει να φυλαχθούν και τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα: «Τον μάθανε τον δρόμο οι δουλέμποροι. 

Τους στέλνουν για λίγο στη Βουλγαρία και από εκεί μπαίνουν στα Πομακοχώρια μας και κατεβαίνουν στην Κομοτηνή και την Ξάνθη». 

Εξίσου σκληρή πολιτική ζητεί όμως και για το Αιγαίο, σημειώνοντας πως το Λιμενικό μας έχει οργανωθεί, έχει ενισχυθεί κάπως σε πλωτά μέσα και πρέπει πάση θυσία να κρατήσει. 

Απορρίπτει, δε, κάθε εικασία ότι οι Τούρκοι θα δεχθούν επιστροφές, επειδή τους χαρακτηρίσαμε «ασφαλή χώρα», εξηγώντας ότι χρόνια τώρα ζητάμε να πάρουν πίσω περίπου 1.500 άτομα από τις εκατοντάδες χιλιάδες που μας έστειλαν και οι… μάγκες αρνούνται. «Και, βέβαια, δεν πιστεύω να πιστέψουμε ξανά τις διαβεβαιώσεις της κυρίας Μέρκελ! Έλεος πια!» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να διδαχθούμε από το π συνέβη στο Αφγανιστάν και ιδίως από τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ φέρθηκαν στους εκεί συνεργάτες τους.

Αναρωτιέται εάν η υπερβολική «υποταγή» μήπως δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και υπογραμμίζει πως τα δίκαια και τα συμφέροντά μας θα τα προασπίσουμε εμείς και μόνο εμείς.

Και πρέπει να είμαστε και να γίνουμε ισχυροί. Επιτίθεται, μάλιστα, σε αυτό που αποκαλεί «τα παλικάρια» του Σημίτη και τους «λεβέντες» του ΕΛΙΑΜΕΠ, που μας λένε «και τι πειράζει λίγα μίλια στο Αιγαίο; Να τα “βρούμε” με τους προαιώνιους εχθρούς μας».

Απευθύνει, τέλος, μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η χώρα δεν σηκώνει άλλη «γκέλα» και ζητεί υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, γιατί αλλιώς «οι επιπτώσεις και οι εξ αυτών ευθύνες θα είναι δυστυχώς δραματικές».



πηγη 

Back to top button