breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΙΝΑ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ 11 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 

 

Κίνα: πέφτουν και  αυτοκτονούν  από τις πολυκατοικίες

Η αμερικανική κυβέρνηση μετατρέπει 11 στρατιωτικές βάσεις σε εγκαταστάσεις καραντίνας

Εάν η έκρηξη αυτή δεν αποτελεί σοβαρή απειλή, γιατί η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για καραντίνα σε ολόκληρη την Αμερική; Όπως θα δείτε παρακάτω, 11 στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ κοντά σε μεγάλα αεροδρόμια θα μετατραπούν σε «σταθμούς καραντίνας» για πιθανούς ασθενείς.

Όταν ακούστηκε αυτό για πρώτη φορά, ανησυχησαμε πολύ γιατί έχουμε δει όλα όσα συμβαίνουν στην Κίνα. Οι άνθρωποι κυριολεκτικά απομακρύνονται από τα σπίτια τους και μεταφέρονται βίαια σε «μαζικές καραντίνες» με ορδές άλλων πολύ ασθενών ατόμων. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς δεν θα βγουν ποτέ από αυτά τα στρατόπεδα ζωντανοί. Αν αυτός ο ιός εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι πιθανό ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί εδώ;

Ο λόγος που ο ιός έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες είναι ο υψηλός κίνδυνος μόλυνσης. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν από άνθρωπο σε άνθρωπο, ότι έχει περίοδο επώασης έως και 24 ημερών και ότι μπορεί να επιβιώσει έως και 9 ημέρες σε ομαλές επιφάνειες.

Αν αυτός ο ιός κορώνας εξαπλωθεί πολύ γρήγορα στον δυτικό κόσμο, θα προκαλέσει τεράστιο πανικό. Πολλοί εξακολουθούν να προσπαθούν να συγκρίνουν αυτόν τον ιό με την κοινή γρίπη, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Η Κίνα δεν θα μπλοκάρει ποτέ τις μεγάλες πόλεις για εβδομάδες λόγω της γρίπης.

Προφανώς, συμβαίνει κάτι πραγματικά μεγάλο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζεται για ένα χειρότερο σενάριο. Σύμφωνα με το Miami Herald, 11 στρατιωτικές βάσεις μετατρέπονται αυτή τη στιγμή σε «κέντρα απομόνωσης» στις Ηνωμένες Πολιτείες …

Προφανώς, συμβαίνει κάτι πραγματικά μεγάλο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζεται για ένα χειρότερο σενάριο. Σύμφωνα με το Miami Herald, 11 στρατιωτικές βάσεις μετατρέπονται αυτή τη στιγμή σε «κέντρα απομόνωσης» στις Ηνωμένες Πολιτείες …

Έντεκα στρατιωτικές βάσεις κοντά σε μεγάλα αεροδρόμια των ΗΠΑ δημιούργησαν κέντρα απομόνωσης για πιθανούς ασθενείς με κορωναϊό, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας.

Το Υπουργείο Υγείας ζήτησε από το Πεντάγωνο για αυτούς τους σταθμούς καραντίνας να συμπληρώσουν τα κρεβάτια σε άλλα κέντρα των κοροναϊών σε ολόκληρη τη χώρα, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας.

Είναι αυτή η ένδειξη ότι η απειλή που παρουσιάζει αυτός ο ιός στη χώρα μας είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι μας λένε;

Το Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε δήλωση σχετικά με αυτό το νέο πρόγραμμα και η δήλωση αυτή συγκεκριμένα προσδιόρισε αυτές τις 11 στρατιωτικές βάσεις.

 

JB Pearl Harbor-Hickam, ΗΙ (HNL)

Εκπαιδευτικό Κέντρο Great Lakes Navy Base, IL (ORD)

Βάση κοινής αποθεματικής ναυτιλιακού σταθμού, TX (DFW)

Μάρτιος ARB, CA (LAX)

Travis AFB, CA (SFO)

Dobbins ARB, GA (ATL)

Φορτ Χάμιλτον, Νέα Υόρκη (JFK)

Ναυτική βάση Kitsap, WA (SEA)

Κοινή Βάση Anacostia, DC (IAD)

Κοινή Βάση McGuire-Dix-Lakehurst, NJ (ΕΟΧ)

Κέντρο εκπαίδευσης Fort Custer (DTW)

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστούν όλες αυτές οι εγκαταστάσεις, αλλά τα πράγματα θα γίνουν

”Τα ΜΜΕ σας λένε ψέματα: οι θάνατοι είναι πολλοί, η αστυνομία πλέον ξυλοκοπά ανθρώπους στους δρόμους που δεν φοράνε τις μάσκες. Συγκεκριμένα, τους κλειδώνουν μέσα σε πολυκατοικίες από τις οποίες προσπαθούν μέχρι και από τα παράθυρα να ξεφύγουν, ενώ για να μπουν στο νοσοκομείο σκοτώνονται με μεγάλη ουρά από έξω. Μερικοί προσπαθούν να αυτοκτονήσουν δείτε βίντεο 3 παιδιά πεθαμένα στοιβιάζονται σε μια μεγάλη σακούλα.”

Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 7

Στο επόμενο βίντεο υπάρχει μαρτυρία από κινέζα όπου στο τηλέφωνο αναφέρει: μόνο εχθές στο κρεματόριο κάψανε 117 άτομα, λέει ότι το 38 % πέθαναν στο νοσοκομείο και το 61% μέσα στα σπίτια τους , η υπάλληλος λέει ότι δεν αντέχει άλλο, δουλεύουν σχεδόν όλο το 24ωρο. Πολλές φόρες έφτασε στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει, να πηδήξει από την οικοδομή της.

Wuhan funeral homes reveal the real death toll of coronavirus

Ένα περίεργο ερώτημα που θέτει ο δημοσιογράφος ερευνητής είναι το πως είναι δυνατόν να έχουμε κρούσματα αυτής της επιδημίας  εκτός από την Κίνα σε κάποιες χώρες τις νοτιοανατολικής Ασίας  και κύριος σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης, ενώ δεν αναφέρεται κανένα κρούσμα στις αραβικές χώρες και γενικά στον κόσμο του Ισλάμ.

Wuhan μια πόλη νεκρώθηκε

Wuhan: The city under corona virus lockdown

Οι Κινέζοι γιατροί βρήκαν έναν αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του coronavirus

Ο ιατρός σε προστατευτικό κοστούμι μεταφέρει έναν ασθενή με coronavirus σε νοσοκομείο στην πόλη Wuhan, Hubei Province.

Μόσχα, 14 Φεβρουαρίου – RIA Novosti. Η μέθοδος της μετάγγισης πλάσματος σε ασθενείς με coronavirus COVID-19, που χρησιμοποιούν οι Κινέζοι γιατροί, έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της στη θεραπεία μολυσμένων ασθενών, ανέφερε το πρακτορείο Xinhua αναφέροντας τους τοπικούς γιατρούς.

Ο Zhang Dinhui, επικεφαλής του νοσοκομείου Wuhan, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η νέα μέθοδος είναι αποτελεσματική. Οι ειδικοί εξήγησαν ότι στο πλάσμα ορισμένων ανθρώπων που αντιμετώπισαν τη νόσο βρέθηκαν αντισώματα που βοηθούν στην καταπολέμηση του coronavirus. Σύμφωνα με την εφημερίδα Global Times, η νέα μέθοδος έχει ήδη θεραπεύσει δέκα ασθενείς που ήταν σε σοβαρή

Η επιδημία της ιογενούς πνευμονίας

Στα τέλη Δεκεμβρίου, οι κινεζικές αρχές ανέφεραν ένα ξέσπασμα πνευμονίας άγνωστης προέλευσης στην πόλη Wuhan της επαρχίας Hubei. Η ασθένεια προκλήθηκε από ένα νέο τύπο coronavirus, το οποίο ονομάστηκε COVID-2019 από την ΠΟΥ στις 11 Φεβρουαρίου.
Από τις 13 Φεβρουαρίου, 59 493 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις είχαν αναφερθεί στην Κίνα και 1353 άνθρωποι είχαν πεθάνει.

https://ria.ru/20200214/1564682967.html

tokoutsavaki.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr\

Back to top button