breaking newsΚύπρος

ΚΥΠΡΟΣ-(Αντικατοχικός) Κορονοιός κλείνει τα οδοφράγματα.. Προσωρινό κλείσιμο 4 οδοφραγμάτων

 

Αναστολή της λειτουργίας τεσσάρων οδοφραγμάτων ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας με το πέρας του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου. Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε ότι η αναστολή λειτουργίας θα είναι για περίοδο 7 ημερών.

 

Πρόκειται για τα σημεία διέλευσης, Δερύνειας, Λήδρας, Λεύκας και Αστρομερίτη.

Ο Υπουργός ανέφερε επίσης ότι ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων. Για το ζήτημα των οδοφραγμάτων ενημερώθηκαν σχετικά τόσο οι Βάσεις όσο και τα Ηνωμένα Έθνη. Είπε επίσης, ότι έχει ολοκληρωθεί η αγορά υπηρεσιών με υπερωριακή απασχόληση από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό στα αυτόνομα νοσοκομεία που από αύριο στις 6 το πρωί θα στελεχώσουν τα οδοφράγματα στον Άγιο Δομέτιο, Λήδρα Πάλας και στον Πύργο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ενημέρωσε και τον κατοχικό ηγέτη. Στόχος της απόφασης είναι η προστασία και των δυο κοινοτήτων.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα που αφορούν το ύποπτο περιστατικό της Λεμεσού, ο Υπουργός ανέφερε ότι τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 15.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το Υπουργείο ανέφερε, χειρίστηκε πολύ περισσότερα ύποπτα περιστατικά απ’ αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ακόμη, ο Υπουργός έκανε αναφορά σε καταγγελίες που έφθασαν στο Υπουργείο και αφορούν ασθενείς οι οποίοι φέρουν συμπτώματα γρίπης και ισχυρίζονται ότι προσωπικοί γιατροί αρνούνται να τους εξετάσουν.

Να σημειωθεί ότι τα οδοφράγματα θα κλείσουν αύριο στις 06:00 το πρωί.

sigmalive

Back to top button